Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex w 38 tyg i krew

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 38 tyg ciazy. Kochalam sie z mezem i zaraz po stosunku mam plamienie, niewiem czy to dlatego ze jestem bardziej podatna na otarcia czy skad ta krew. Mialyscie tak?

Gość gość
Moja koleżanka tak miała po sexie, tez w 38 tyg. Później zaczął lecieć jej śluz taki żółty gesty i położna powiedziała ze to oznacza że dziecko już się szykuje do porodu. Jakbyś krwawila dłużej to należy do lekarza bezzwłocznie a jak tylko jest troche przy kilkakrotnym podcieranu się to poprostu mogła pękać jakaś żyłka.

Gość gość
Może to otarcie, może czop zacznie odchodzić.

Gość gość
Gdybyś nie wystawiala d**y to by nic nie było a tak może dziecko zagrożone

Gość gość
Jakie zagrożone? Co ty pieprzysz? 38 tydz.to donoszona ciąża, ja mieszkam w UK i tu położne wręcz zalecają sex w tych ostatnich dniach.

Gość gość
Leć na sor od razu. Mi jak leciała krew to łożysko zaczęło sie odklejać i szybko musieli robić cesarkę aby nie doszło do niedotlenienia dziecka.

Gość gość
Kretynka następna dla której jej dupa wazniejsza niż dziecko. Żałosne. Nie możesz wytrzymać czy co?a jak dziecko będzie małe i nie będzie czasu to co.zrobisz?mąż też bez wyobraźni. Nie dziwię się ze.tyle zdrad kl ludzie nie potrafią określić priorytetów w życiu.

Gość gość
Sama jesteś sobie winna.... W 38 tygodniu to odpoczywa się a nie dipy nadstawia.. Pewnie jakaś się, że jak nie dasz , to poszuka sobie innej☺

Gość gość
Debilka ta wyżej :O:O

Gość gość
Hahaha czy wy jestescie normalne? Sex w ciazy jest najbardziej naturalny, idzcie sie leczyc sfrustrowane baby, ja sie nie obawiam ze moj do innej ucieknie, jak mam ochote to uprawiam sex z mezem i nic wam do tego. A w 38 tyg wlasnie zalecaja lekarze jak najbardziej bo ponoc ulatwia porod, ja mialam normalna zdrowa ciaze i jestem aktywna do teraz i nie tylko sexualnie, wychodze z domu, spaceruje robie zakupy ide do fryzjera kosmetyczki. Waszym zdaniem.normalne to polozyc sie jak krowa i lezec do gory brzuchem ostatnie tygodnie i sie pasc chyba. Spytalam, bo juz wyczekuje porodu i sie pytam czy ktoras po stosunku tez miala lekkie plamienie i czy to znaczylo ze odszedl czop, zaczal sie porod czy to plamienie jest zwyklym otarciem bo tez sie czesto w ciazy zdarza. Teraz juz wiem ze to bylo zwykle otarcie bo na porod sie nie zanosi. W kazdym razie dzieki za te normalne odpowiedzi a reszcie wspolczuje.

Gość gość
My tobie wspolczujemy nadeta larwo: -P

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://seks-telefon.eu/

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon

Gość gość
dziś od twojej masturbacji to się jedynie mozna porzygać

Gość gość
A niby gdzie jest napisane ze seksu w ciazy nie nalezy uprawiac? Ja w 2 ciazach uprawialam codziennie lub co 2 dzien seks. To przeciez naturalne. Jak ciaza nie jest zagrozona to jaka jest podstawa to abstynencji????

Gość gość
A ja nie mogę:-( niewydolność szyjki macicy:-(

Gość gośćudgfhdggrhu
gorzej niż zwierzęta, samica w ciąży nie kopuluje ale człowiek nie wytrzyma!!!! jest amebą mózgową i popęd ważniejszy....i niby człowiek istota myśląca

Gość gość
Hahah co za zacofanie

Gość gość
Co za śmieszne Kobiety. A jak w ciążę zaszłaś jedna z drugą? Wiatropylna? Bo przecież d**y na pewno nie nadstawialas. Haha

Gość gość
One zostały zapłodnienie różańcem. :)

Gość gość
Miałam identycznie to czop tego samego dnia odeszły mi wody

Gość gość
Większość tych hejtujacych tutaj to "dojrzali" faceci, którym w życiu nie wyszło i nie mają co bzykac. Jesteście tacy sfrustrowani, że wyrzygujecie swój jad w prawie każdym temacie.