Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto odpowiedź od kobiety, do której napisałem

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą dostałem odpowiedź zwrotną od kobiety do której zdecydowałem się napisać. Odpowiedziałem na jej anons na pewnym portalu randkowym. Cytuję: "luna.93dzisiaj 15:39 Wiesz nie szukam faceta w tym wieku co z mama i bratem mieszka"

Gość gość
nie odpowiadasz jej tyle i co z tego

Gość gość
Gdybym miał mieszkanie i dobry samochód to pewnie wysłała by mi swój numer telefonu.

Gość gość
bardzo dobrze ci odpisała dorosły facet (gwoli ścisłości kobieta również) mieszkający z mamusią i bratem to żenada po prostu. i tak cię kulturalnie spławiła...

Gość gość
no i co z tego,nie pasuejsz jej z jakiegoś istotnego powodu i tyle,wiesz jakim gównem są niedobrane związki,na siłę,

Gość gość
nie pasujesz jej z jakiegoś istotnego powodu,to ciesz się,że się rozeszliście w swoją stronę

Gość gość
Kobieta jak widac szczera i kulturalna. Fajna.

Gość gość
czy to był zasadny powód to nie wiem,jej sprawa,ale wiesz co to są takie wariackie klimaty jak ktoś się ładuje w coś nie dla siebie,albo wciąga kogoś w takie coś,

Gość gość
Autorze jestes za stary

Gość gość
Napisała Ci szczerze jakie ma oczekiwania. Zapewne poczułeś się potraktowany przedmiotowo, ale unikniesz zbędnego rozczarowania.

Gość gość
Szukaj takiej co pokocha Cie biednego. Dla takiej Kobiety warto starać stać się bogatym :D

Gość gość
No widac kolego ze kobiety to szmaty. Szukaja modeli a same wygladaja jak ku/pa..

Gość gość
Może zacznę grać w totolotka :D Wtedy będzie mnie stać nie tylko na to, żeby być bogatym, ale przede wszystkim na mieszkanie. W końcu gwiazda z portalu randkowego musi mieć gdzie mieszkać :D

Gość gość
a czego ty się spodziewałeś, uwierzyłeś w bajki o miłości i porozumieniu dusz? Kobiety kochają pieniądze, nie masz forsy, to spadaj.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Dobrze ze wprost Ci napisała a nie zwodziła nie wiadomo ile czasu.

Gość gość
Hahaha ale sie usmialam czytając wasze wypociny. Nie pocieszajcie się (czytaj nie oszukujcie się), że to z kobietami jest coś nie tak. Wina jest tylko i wyłącznie w was - atrakcyjni mężczyzni maja branie, to jest logiczne. Tak jak atrakcyjne kobiety.

Gość gość
Facet na portalu randkowym? kiedys z ciekawosci weszlam i jak zobaczylam kto tam siedzi..pozal sie boze, nic dziwnego, ze to wieczne prawiczki. Zadnego z nich bym nie przygarnela, nawet gdyby byli ostatnimi na ziemi.

Gość gość
a w jakim ty jesteś wieku?

Gość takijeden666
Autorze nie przejmuj się, ja mam 38 lat i też mieszkam z mamą. Mnie też kazałaby spadać.

Gość gość
Nie uważasz, że to trochę dużo, jak na faceta, żeby nadal mieszkać i matką i bratem? Nie mówię, że własne mieszkanie mieć, ale jakieś wynajęte chociaż? Gdzie chcesz zapraszać kobietę i gdzie się z nią spotykać? W parku? Pod kinem? W kawiarni ciągle? Czy zapraszać do swojego pokoju, jeśli w ogóle masz osobny pokój? Pod kontrolnym okiem mamusi? Daj matce odpocząć w końcu. Już jesteś wychowany, czas wyfrunąć z gniazda. Myślisz, że kobieta chce faceta, któremu mamusia ciągle obiadki gotuje i pierze skarpetki?

Gość gość
Z miłą chęcią wyprowadzę się "na swoje" bądź wynajmę mieszkanie. Tylko kto za to zapłaci? W związku koszty dzielą się na połowę. Pomimo tego, że jestem kawalerem i zarabiam w miarę przyzwoite pieniądze to nie stać mnie na wynajem mieszkania + pomoc finansowa dla schorowanej matki.

Gość takijeden666
Nie wynajmuj, to największa głupota, lepiej przyoszczędzić. Ostatecznie kredyt i kupić, ale nigdy wynajem. Stracisz po latach kupę kasy i zostaniesz z gołą dooopą, nawet własnego M nie będziesz miał nadal.

Gość gość
Sami panowie widzicie ile warte są dzisiejsze kobiety. Jak to mój znajomy mówi: "Lepiej pójść na d***** do burdelu niż trzymać dziwkę w mieszkaniu". Koszty te same, ale przynajmniej masz spokojną głowę.

Gość gość
Nie przejmuj się kocmołuchem z sympatii pewnie sama g...o ,ma a sadzi się na wielką panią co to ma prawo mieć wymagania. Poza tym widzisz jakie są kobiety jest hajs jest miłość. Tylko czy to można nazwać miłością? Bo jak dla mnie to zwykła prostytucja, po prostu stawka jest nieco wyższa ale motyw postępowania ten sam. Ale kobiety tyle rozprawiają o uczuciach i miłości .Pewnie dlatego że nie są zdolne do jej odczuwania więc rekompensują sobie to ględzeniem o niej.

Gość gość
Moj facet jest w podobnym wieku do Ciebie. Nie przeszkadza mi ze mieszka z mama i bratem

Gość gość
Autorze sam jestes sobie winien .po prostu masz strzal,jak kaczka z wesela, startujesz do zlych laluni ach co to nie one. Moze czas spojrzec na dziewczyne skromna, przecietna?no to teraz masz za swoje, jak lubisz solary tipsiary dupodaje.

Gość gość
Co sie tak zaraz gotujecie? Moze kobieta sama jeszcze z rodzina mieszka, to doszła do wniosku, ze nawet nie bedą mieli sie gdzie na seks spotykać i odpuściła.

Gość gość
Na seks to mozna sie spotkac w hotelu albo samochodzie. Ona szuka bogacza i tyle facet winien sam sobie ze lubi gustuje w barbie dupodajce.Zamiast obejrzec sie za spokojna zwykla dziewczyna to nie bo wola te dz/iw/k/i.