Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety oczekują namiętnego fascynującego seksu,a faceci chcą spuścić cisnienie

Polecane posty

Gość gość

taka jest prawda drogie panie. Kobietą z wiekiem rośnie zapotrzebowanie na przygody, na namiętność A jaką ja mogę dac namiętność żonie po 10 godzinach pracy,i 10 lat związku. Gdzie umówmy się wszyscy się starzejemy, i nikt z nas nie jest już tak atrakcyjny jak kiedyś. Zapotrzebowanie kobiet jest troche oderwane od rzeczywistości. Bo w realnym świecie to facet potrzebuje spuścić ciśnienie z krzyża i nic więcej. Nie liczy na jakiś seks długi, namiętny fascynujący bo na taki nie ma ani sił, ani ochoty, ani czasu.

Gość gość
Trochę to przykre. A ja zastanawiam się po kiego grzyba kobietom po 30-ce tak libido wzrasta, skoro umówmy się, że dla facetów nie są tak atrakcyjne jak 20-latki, a może właśnie tym napaleniem mają ich w jakiś sposób zachęcić do seksu z sobą? Albo chodzi o to, że płodność spada, to i organizm robi co może żeby jeszcze się rozmnożyć i jak facet nie przyciśnie to tym razem ona będzie tą stroną inicjującą zbliżenie? Albo po prostu jest to efekt tego, że wzrasta testosteron (bo typowo kobiece hormony zaczynają się ulatniać). Jestem kobietą i mi osobiście jakoś średnio to się podoba, a już tym bardziej że nie mam nikogo na stałe,a latka lecą, nie chcę żeby mi rosła ochota na seks, do niczego mi to nie jest potrzebne...