Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem fenonemu kobiecych stop

Polecane posty

Gość gość

Mnie kreci fajny tylek ,cycki ,nogi owszem bo sa seksowne. Ale nie rozumiem czemu jest tylu facetow ktorych jaraja stopy. Przeciez t zwykla czesc ciala jak ucho czy nos. Nie rozumiem jak mozna lizac lasce stopy czy palce ssac. Przeciez to zalosnie musi wygladac.

Gość gość
Pewnie dlatego, że to najczęstszy fetysz, ale bez przesady, większość facetów nie ma jeblla na punkcie stóp, może z 20-30 % facetów jarają stopy.

Gość gość
Ja z kolei nie rozumiem jak mozna lizac kobiecie kakao. Brzydzi mnie to. A wielu to robi to i to dlatego ze ich to podnieca. Bo kobieta to raczej obojetne.

Gość gość
Ja mam fetysz stóp. Kobiece stopy są fajne i to fetysz jak każdy inny bo fetysz to fetysz. Moja nie narzeka, wcześniej było jej niezręcznie, a teraz bardzo lubi kiedy bawię się jej stopami. Czasem gdy oglądamy film lub lezymy to sama mówi "pobaw się moimi stopami" ;) Z tym że jest bardzo atrakcyjna i stopy ma ładne, zgrabne i zadbane. Ps. Nie każde nadają się na fetysz!

Gość gość
Fakt ze kobiece stopy sa ladniejsze niz nasze ale wciaz nie kumam dlaczego one moga kogos podniecac. Przeciez to zwykla czesc ciala. Jeszcze rozumiem masowac. Ale zeby lizac czy ssac palce - to troche dziwne dla mnie. Rozmawialem z kolezanka o tym i powiedziala mi ze to musi wygladac zalosnie troche z punktu widzenia kobiety.

Gość gość
(ja kobieta) też tego nie rozumiem co facetów w stopach i palcach jara, ale... lepsze już to, niż tak jak ktoś wyżej wspomniał wylizywanie o***tu. A co do fetyszystów, nie wiem skąd tu takie statystyki, bo ja powiedziałabym że co najmniej połowa jest takich.

Gość gość
Każdy ma jakiś fetysz, ale nie powiedziałbym, ze 50 % facetów jarają stopy. Bzdura na bzdurze.

Gość gość
No wlasnie. Tymbardziej ze kobiety czesto sie z tego zwyczajnie smieja. A oni sie jeszcze ponizaja lizac im stopy. Lizanie o***tu to juz w ogole jest oblesne. Nie rozumiem jak mozna to robic. Ja bym zadnej lasce nie wylizal nawet jakby nie wiem jak atrakcyjna byla i fajne posladki miala. Przeciez to dziura ktora gowno wychodzi.