Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Źrenice różnej wielkosci u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylam dzisiaj ze moj 6tygodniowy synek ma jedną źrenice znacznie większą od drugiej. Obie reagują na swiatlo ale roznica jest widoczna. Jestem przerażona tym bardziej ze nasza lekarka na pytanie czy to może byc grozne odpowiedziala ze tak i kazala jutro przyjechac do szpitala. Jestem przerażona, z trudem do jutra wytrzymam :O Czy u Waszych dzieci wykryto cos podobnego? Jak sie to skonczylo?

Gość gość
Ktoś? Coś?

Gość gość
Jeśli dziecko upadło na podłogę to jest to na pewno niebezpieczne i nie czekalabym do rana.

Gość gość
Może być też inny powód. Czy dziecko było szczepione ostatnio? Jesli tak, to może to oznaczac mikrowylewy. Jest również niebezpieczne i w tym wypadku zaniechalabym dalszych szczepień.

Gość gość
Dziecko nie upadło, nie było jeszcze szczepione. Ma starszego brata o 3 lata ktory je czasem szturchnie ale nie zauwazylam niczego co moglby byc powodem takiej sytuacji.

Gość gość
Jestem po lekarzu neonatologu i okuliscie. Badanie dna oka Bogu dzięki w porządku. Zalecona obserwacja i byc moze minie, a byc moze taka uroda.

Gość gość
oko jak oko, ale bardziej zmartwiło mnie to, że piszesz że dziecko ma brata, który czasem malucha szturchnie:/ fajne wychowanie gówniarza:/