Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też zapraszają do FB jakieś Araby, Turki itd...

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie co jakis czas mialam zaproszenia od "Ciapatych" na fb. Z jednym pisalam jakis czas.. ostatnio zaproponował mi ślub "aż" za 50 euro. Nie wiem o co im chodzi ale jak pytam znajomych co jakis czas maja zaproszenia od tej spolecznosci. Takze uwazajcie dziewczyny i chlopaki tyle w temacie,

Gość gość
To są oszuści z fałszywymi kontami potem bedzie chcial przelewu pieniedzy.

Gość gość
Mnie zapraszają i wszystkich odrzuciłam. Nie mogę mieć wśród znajomych jakichś muzułmanów, co by było gdyby się okazali terrorystami???

Gość mysla zeee
Bo mysla ze polki,latwe,naiwne glupie

Gość gość
Do mnie na e-maila piszą murzynki które chca mnie poznać żebym zaufał, a potem im kase przelał.

Gość gość
Nie pisz z nimi od razu blokuj to oszuści z fikcyjnymi kontami na fb.

Gość gość
Też. Zawsze blokuję. Raz jakoś nie wylogowałam się z fb i córka mi naprzyjmowała do znajomych jakichś obcych ludzi w tym Arabów. Jeden potem do mnie pisał tymi wężykami z różnych kont ale blokowałam, olewałam i się odczepił.

Gość gość
Tu Autorka ten z ktorym pisalam zamiscil filmik na fb jak widac wybuch wojny a on wstaje zaczyna spiewac raz po arabsku raz po niemiecku :( skasowalam i zablokowalam go w c***j pozniej balam sie ze jakies sluzby po mnie przyjda ze z terrorysta pisze po nocach spac nie moglam:( kiedys bylam zalogowana na profilu randkowym pisala domnie jakas kobieta ze z wybrzezakosci sloniowej ze jest biedna ma dzieci i mam ja sciagnac do europy.. Mysle ze wiekszosc z nich mimo wszystko chwytasie wszystkiego by uciec ze swojego kraju.

Gość gość
Mial być wybuch bomby nie wojny..

Gość gość
mam w rodzinie Turka:) w sumie to Azjata :)

Gość gość
chca sie ozenic chwytaja sie wszystkiego.

Gość gość
09:11 I mają rację

Gość Kkk

Ponawiam. Ku przestrodze innym dziewczętom. Na prawdę zaczęlo się niewinnie. Nie nalegał aż tak na kontakt ale gdy mu nie odpisywałam dzwonił na mesengerze / pisał gdzie jestem co robię. Chociaż sie nie znaliśmy mówił mi, że mam dobre serce i że jestem dobrą osobą i że chciałby przyjechać do Polski. Chciał ciągle rozmawiać przez telefon i gdy nie chciałam rozmawiać pytał czy mu nie ufam, że on nie jest taki sam jak wszyscy i że chce miłości i dziewczyny. Po 3 tygodniach internetowej znajomości potrafił powiedzieć, że chce być razem, ze mną w Tun, że jestem jedyną dziewczyną z którą pisze. Na początku myślalam, że pana Boga zlapalam za nogi bo on był taki miły i ciągle mówił że jestem piękna i że chce dziewczynę taka jak ja i ciągle się pytał czy w przyszłości moglibyśmy być razem.. Gdyby nam się jakoś jeśzcze super gadka kleiła.. A nie kleila az tak a koleś był podobno w niebiosach w relacji ze mną. ( jpr). Chciał ciągle moje zdjęcia, kilka mu przesłałam (takich zwykłych) bo on przesylal mi ciągle swoje. I jak mu nid chciałam przesłać on mówił że jest smutny, że ja myślę że on jest złym człowiekiem i od nowa.. No jakas porażka. Lampka mi się zaswiecila wtedy gdy po 2 tygodniach zapytał czy moglaby być)między nami miłość. I że on by bardzo chciał. Jak się skapnelam że cos jest nie tak(ciągle monitorowal gdzie jestem, z kim, po co i chciał z tego zdjęcia) to byłam mega załamana. Teraz nie wiem trochę się obawiam co dalej skoro to świr. Przystojny jak cholera. Serio. Oni chcą tylko WIZY!!!!! Uważajcie!!!! Polska dla Polaków, jasna Cholera.nie pozwólcie żeby po naszym kraju pałętali się tacy ludzie. Ja już zrozumiałam że miłość jak z bajki nie istnieje. Po prostu nie i już. Nie oczekujcie od życia nie wiadomo czego. Bierzcie porządnych i dobrych facetów którzy nie lecą z takim czymś.. Potrafią być cholernie mili jak żaden. To jest zbyt piękne. Dziewczyny ocknijcie się. 

Gość liliannna

Gość Kkk 

ale jesteś naiwną ...ką hahaha. pewnie jesteś brzydka i gruba dlatego uwierzyłaś że on cię kocha i w te bajeczki, że jestes piekna i jedyna. żałosne. Żałosne są te wszystkie ...ki, które wiążą się z takimi ludźmi, a potem błagają o pomoc bo nie mogą wrócić do kraju... OGARNIJCIE się ...ki....