Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka dentystka wyszła za kardiologa, boli mnie to, zazdroszczę

Polecane posty

Gość gość

Ja z mężem jesteśmy po analityce medycznej i zarabiamy 3600 razem. Moja koleżanka ma piękny dom, Porsche, Volvo. Zarabia z 7!razy tyle. Życie nie jest sprawiedliwe

Gość gość
Musisz ją zabić i przywłaszczyć sobie jej dane osobowe, mąż na pewno nic nie zauważy - wtedy będzie sprawiedliwie :D A tak serio.. lecz się na nogi bo na głowę już za późno. Zazdrosna jesteś, bo sobie życia ułożyć nie potrafisz tylko na kafe beczeć.

Gość gość
No tak a było wybrać inny kierunek , zakasać rękawy i przyłożyć się do nauki to teraz też zbieralibyście profity a tak pozostaje ci tylko zazdrościć , choć chyba nie przystoi to osobie inteligentnej więc.....

Gość wiki45
Nie ,życie jest bardzo sprawiedliwe , to ty jesteś niesprawiedliwa. O czym myślałaś przy wyborze szkoły i zawodu?Czy chociaż raz zastanowiłaś się nad tym ile zarabia się w tym zawodzie,który wybrałaś? Pewnie w ogóle.Jest też dużo innych zawodów dających dobre zarobki tylko trzeba trochę pouczyć się w tym kierunku a nie później zazdrościć innym. Bezmyślność i głupota zawsze tak owocują czyli sprawiedliwie.

Gość gość
A moja koleżanka, farmaceutka właśnie się rozwiodła z lekarzem, właścicielem prywatnej kliniki. Zakochała się nieboga i stało się. Nijak nie mogę tego zrozumieć. Rzuciła te wszystkie luksusy dla jakiegoś za przeproszeniem muzyka metalowego. Jeszcze bym zrozumiała żeby ktoś na poziomie, jakiś inny lekarz, może prawnik, informatyk, architekt, a nie jakieś wytatuowane czupiradło z niszowej kapeli. Też mi zawód, muzyk? ☹

Gość gość
To jakaś dziwna :)