Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eleven

Paranormalny kochanek

Polecane posty

Gość gość
nawet kosmita po 20 latach zdziadzieje i bedzie chlał piwsko przed tv

Gość gość
17:42 piekna historia,chcialabym taką przeyc

Gość gość
Piekna historia,nie ma sie z czego śmiać

co to do huja ma być. Wy wszyscy macie downa czy jak. Nie ma takich istot ludzie, ale nie powiem uśmiałem się po pachy czytając ten stek bzdur

Gość gość
Gdyby to byla prawda to autorka z zachwytem opisywalaby codzienne przezycia. Skoro nie pisze, to mozna wnioskowac, ze to sen z przed kilku dni, a obecnie nie sni o kosmycie.

Gość gość
Eleven w jakich godzinach przychodzi twój face,i gdzie dokładnie znajduje się jego planeta? Pytam bo jestem bardzo zaciekawiona tematem,iż tydzień temu w zborzu mój Tata znalazł wypalony duzy obszar pola,i czesci z silnym działaniem promieniowania,juz kilka razy mieliśmy z tym styczność. Zdarzało się ze o 2 w nocy ktoś okrażał dom i pies szczekal,na zewnatrz świeciły jakieś światełka, czuje ze to ma zwiazek

witam was kochani :) nie chciałam pisać co u mnie, ponieważ większość twierdzi, że mam coś z głową. Moja praca wymaga tego, że co pół roku mam psychotesy, więc z głową na pewno nic nie mam :) z resztą nie chciałabym tego nikomu udowadniać, bo to nie ma sensu... chciałam na tym forum po prostu podzielić się moimi odczuciami, po za tym miałam problem co zrobić dalej z moją miłością. Nie zamierzam go zostawić, wiem, że to miłość na całe życie. Obecnie zamieszkaliśmy ze sobą w moim mieszkaniu więc mamy siebie cały czas. Chodzimy razem na spacery, jeździmy za miasto, jesteśmy mega zakochanymy w sobie ....ludzmi? on czasami musi udac się do siebie ale to mi nie przeszkadza, bo generalnie zajmuje mu to góra 10 min ;) Nigdy żaden mężczyzna nie przytulał mnie z taką pasją ani nie dotykał mnie z taką namiętnością . chwilo trwaj! jesteś wspaniała :)

dowiedziałam się od niego, że jest duzo par na ziemi podobnych do nas :) nawet jeśli oglądaliście film "Miasto Aniołów" tam jest ten wątek tylko zamiast upadłego anioła zakochanego w kobiecie jest podróżnik z innego świata :) Niedługo obce cywilizacje nie będą już tylko baśnią czy legendą ale codziennością, my ludzie nie jesteśmy jeszcze gotowi do tego.. ale coraz bardziej sie otwieramy na różne możliwości ;)

Gość gość
No i padło. . Sama teraz napisałaś że piszesz z psychiatryka i robią ci psychotesty,długo tam siedzisz? Kochanek ma pokój obok ?

mam pracę, w której muszę robić psychotesty co pół roku. policja i wojsko też je robi, helou

Gość gość
Witam eleven czekałam na ciebie,odpowiedź mi na pytanie bardzo proszę 11:58

polecam zapisać się ponownie na j.polski i naczyć się czytania ze zrozumieniem.

hej gość . mieszka w gwiazdozbiorze pegaza załączam link http://www.maribert.com/index.php/Pegaz.html do was przylatują obserwatorzy prawdopodobnie, albo szukają czegoś. nie sa ani pozytywnie ani negatywnie nastawieni do nas, po prostu sobie są :) mieliscie z nimi jakis kontakt fizyczny?

Gość gość
Już nie musisz,przyszła do mnie cała rodzina z planety nibiru.Ta planeta znajduje sie po ciemnej stronie księżyca. Wlasnie siedzi ze mną jeden z nich,pokazuje mi hologramem twoj wyglad i dziwne kraty w oknie.Ohh Cweleven..widzialam właśnie, tak mi przykro..Jesteś przykuta nogami do łóżka. .straszne.. O matko co oni ci robią? Ostrzykują ? O Boże!

dziś Gratuluje głupoty i niskiego poczucia własnej wartości :D Współczuje Ci .

Gość gość
O jest kolejna rasa,przylecieli z gwiazdozbioru oriona

Gość gość
16:37 no i prosze,juz gadasz do siebie Zastrzyki nic nie daly

Gość gość
Ale niezły bajer Ci koleś pocisnął :D ale łatwowierne laski z braku chłopa, uwierzą we wszystko :P

Gość gość
Przylecieli kolejni z Zeta reticuli Nie wiem,co ty zrobiłas? Zorganizowalas wszystkim jakąś impreze u mnie?nie zapraszalam gosci,nawet ciasta nie upieklam..

Gość gość
Cweleven cholero! Bierz ich do siebie! Zlatuje ich się coraz więcej, a ja mam małe mieszkanie..

Gość gość
Eleven, czy ten Twoj przyjaciel pije Wodka?

Gość gość
ale jestescie sp*********i polaki cebulaki ze wszystkiego p**de krecicie a kobieta ma cos ciekawego do powiedzenia. w ogole smieszni nie jestescie cebulactwo p********e na kazdym k***a kroku

Gość gość
bez kitu cebula z dopy wystaje idzcie do kosciolka i placicie na rydzyka fidzyka na jego dzifki i dopy eleven na polskich forach nie pisz o takich rzeczach bo cebóla jest żrąca

Gość gwoli wyjasnienia
Czy ja dobrze rozumiem, ze ty go caly czas widzisz a dla reszty jest niewidzialny? Czy jak to sobie nalezy wyobrazac?

on jest normalnie widzialny dla innych tylko co powiesz jak beda pytac gdzie się wychował, gdzie pracuje i kim są jego rodzice?

widzieli nas znajomi ostatnio na spacerze to ściemnialiśmy, że jest z Krk i ma skandynawskie korzenie. Brat zaprosił nas w weekend na domówkę, powiedzieliśmy, że przyjdziemy jednakże ja się boję o niego i o jego wibracje, że znajdą się na niższym poziomie.

Gość gwoli wyjasnienia
Pisalas ze masz tez "normalnego" faceta a ten paranormalny z toba zamieszkal. To w koncu mieszkasz z dwoma. Czy cos zle zrozumialam?