Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie chce przyjać akceptacji mego zaproszenia na Facebooku

Polecane posty

Gość gość
Coś ukrywa ale niewiadomo co :P

Gość gość
21:22 Ktoś się zdenerwował i pewnie boi się że żona temat przeczyta, konto utworzy i rozkaże dodać ją do znajomych :D ha ha

Gość gość
Nedajboże rzeby przeczytała, taki delikwęt ma pewnie wiele na sumieniu szkoda slow

Gość gość
Nawet Bęben zawiera więcej wewnątrz niż wasze czaszki. I po co facetowi taki tępy pustak, bo wagina od czasu do czasu to raczej marne wynagrodzenie żeby znosić wasze pojebanie. A pózniej "gdzie są ci prawdziwi faceci" a spierdolili w kukurydze żeby żadna ich nie znalazła.

Gość gość
Jeśli ktoś ma czyste sumienie absolutnie nie przeszkadza mu posiadanie partnera w znajomych na tych samych portalach. Tłumaczenie tej niechęci wyłącznie nachalnością czy inwigilacją jest tylko wymówką dla tych którzy sr/ają z przerażenia, że coś się wyda :)

Gość gość
22.52 dokladnie!

Gość gość
pisze z dziffkami, lajkuje foty koorwiszonom itp.

Gość gość
Nie mam konta na fejsie ale dla mnie to byloby dziwne...

Gość gość
A moim zdaniem to on ukrywa ,zonę przed inną laską:)Ktorą ma w znajomych:) Jakby tamta patrzyla jak żona lajkuje posty, dodaje fotki...masakra:)

Gość gość
O matko!To denne prowo jeszcze dycha!:-)

Gość gość
Jakie provo skoro wypowiedziały sie osoby, ktorych faceci tez nie przyjeli na fb. Rozumiem jak to jest dla kogos pierdoła i nie pyta męza o to,ale autorka pytala męza 3 razy czy ją przyjmie na fb, a on ,ze nie

Gość gość
Widać jest tępa skoro trzy razy już jej odpowiedział a ta ciągle nie rozumie.

Gość gość
Bo to mu nie na ręke. Widac moglabys mu w czyms przeszkodzic.Moim zdaniem ma kogos tam, moze kochanke...ktorej mowi,ze z żoną juz "koniec" A zona cukierki, lajki by słała:) Kobieto, obudz sie on kogos ma:)

Gość gość
Na bank kogoś ma. Tym bardziej musisz działać. Jak kiedyś zostawi smartfona to wyślij zaproszenie i zaakceptuj sobie sama. I dodaj status w związku. Jakas cizia bardzo się zdziwi haha

Gość gość
I co ze żoną? Kiedys ot tak zaakceptuje? Co to wogole za odpowiedź męża do zony? Albo jestes jakas serio kontrolująca i zaborcza...albo ma cie w d***e i woli tamta drugą, ktorą ma na fb:)

Gość gość
Kiedy wy się w końcu nauczycie że mężczyźni nie istnieją na świecie po to żeby spełniać każde wasze durne zachcianki? Spytalaś, powiedział nie i uszanuj to a nie wierć dziury w brzuchu

Gość gość
Widze zdania są podzielone, jedni widzą brak szacunku i pogarde inni ,ze to nic takiego i pierdoła. Ja uważam,ze on ma cie głęboko w d***e..

Gość gość
"Jak kiedyś zostawi smartfona to wyślij zaproszenie i zaakceptuj sobie sama. I dodaj status w związku" Ja tak zrobiłam i wyszłam na idiotkę. Nie dość że żadnych zdzir nie znalazłam to mąż od tamtego czasu nie ma do mnie za grosz zaufania i pozakladał hasła gdzie tylko mógł. Chociaż wcześniej tego nie robił.

Gość gość
zaloz konto z identycznymi zdjeciami jednej z dziewczyn ktora ma w znajomych zwlaszcza tej co lajkuje mu zdjecia wtedy wyslij mu zaproszenie po jakims czasie napisz co tam i sie dowiesz.. zapytaj o wszytsko o co chcesz.. ja tak kiedys wyslalam swojego na drugi koniec polski b sie umowil

Gość gość
BO to facec***isza ze to p*****la ci co robia tak samo

Gość gość
Skoro fejsbuk to taka bzdura i głupota to dlaczego facet nie chce przyjąć żony do znajomych? Przecież to nic nie znaczący portalik, bzdurka. A przyjęcie żony do znajomych, nic nie znaczący gest. Tak można odbijać piłeczkę w nieskończoność.

Gość gość
Musi być spięty jak baranie jaja, że boi się żony na fb. Przecież to tylko jedno kliknięcie a tu taka spina, żałosny koleś. Z instagrama też cię pogonił ?

Gość gość
Do kibla też mu się wpraszasz?

Gość gość
No wiec żone traktuje jak popychadło..ale mi tu pachnie jednak koncem związku Nie wyobrazam sobie aby KOCHAJĄCY mąż tak mi odburknał,ze nie chce mnie w znajomych, no jaj se nie rób

Gość gość
Ja pierdziele ale wy jesteście namolne. Wszędzie musicie te kocie mordy wcisnąć?

Gość gość
Pewnie ma w znajomych ludzi, których raz na oczy widział. Ale są ważniejsi niż własna żona, którą bzyka ale ze znajomych won hahaha Jakiś zakompleksiony Janusz.

Gość gość
Jakie wy jesteście zakompleksione że macie o taką pierdołę taki ból doopy że aż się rozwodzić chcecie? Swoją drogą, chciałbym widzieć minę sędziego jakbyście mu zakomunikowały powód rozwodu

Gość gość
Ustaw swój status na wolna i wstaw seksowne zdjęcia. Przecież to tylko fb.

Gość gość
To raczej facet ma ból d**y (w tym temacie) bo wielkim problemem dla niego jest nagle przyznanie się do żony na fb :) Widzę że logika damska wykracza dalej od Twojej skoro nie dostrzegasz i nie jesteś w stanie pojąć czemu żonę niepokoi to że mąż z nieuzasadnionych(!) powodów odrzuca znajomość z nią na portalach. Kobieta ma prawo czuć się odrzucona i skonsternowana (wtf?) Btw, Obrączkę też zdejmujesz w miejscach publicznych? A może nie nosisz wcale :D :D