Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinkme

Pierwsze objawy ciazy..? Moze sie udalo? :)

Polecane posty

Witam, współżyłam z narzeczonym w owulacje. Do konca :) Jestem okolo 2 tygodni od stosunku. Brzuch mnie caaly czas boli od dnia owulacji, znaczy macica, jajniki.. taki rwący ból. Nigdy tak nie mialam, bo bolow miesiaczkowych dostawalam w dzien miesiaczki. Nie mam apetytu na nic, nie chce mi sie nawet wychodzic z domu, lezalabym caly czas w lozku, dzisiaj przykladowo spalam do 13 hihi :) Moj narzeczony jest calkiem pewny ze sie udalo, mowi ze to czuje ale wiadomo jak to mezczyzni :) Nawet dol plecow mnie pobolewa, mam takie uczucie jakbym sie musiala wiecznie rozciągać, normalnie jakbym lezala bez ruchu 2 dni haha :) ale moze to przed miesiaczka, no nie wiem, powinnam ja dostac ale mam nieregularne, a z testem poczekam bo czytalam ze bardzo roznie pokazuje wiec chce miec pewnosc i sie wstrzymam z 5 dni :) Mam bialy gesty sluz, kilka dni temu z ciekawosci zmierzylam tempke w pochwie 37C. No i jestem rozdrazniona, nie mam na nic ochoty. Moje pytanie czy miala ktoras z was takie objawy tak wczesnie?Dziekuje i pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamy :)

Gość gość
Też się czułam ciężarna po pierwszym staraniu, mąż był pewny, że się udało i...udało się ponad 4 lata później.

Gość gość
Po co zakładasz kolejny temat, wczoraj mowiłaś, ze dasz znać po testach?

Gość gość
pewnie podziębiona jesteś a przy takiej pogodzie, to każdemu chce się spać :D

Gość gość
Jesteś w ciąży urojonej! Ty nie powinnaś w ogóle mieć dzieci hihihi.