Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekreślił mnie bo mam rozwód

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie? Poznałam jakiś czas temu chłopaka. Od samego początku wiedział że mam rozwód i dziecko. Spotykaliśmy się trochę i nagle w ciągu jednej chwili oznajmił mi że on nie bedzie w stanie zaakceptować faktu że jestem po rozwodzie i że będąc ze mną nie będzie mógł wziąć w przyszłości ślubu kościelnego...

Gość gość
i słusznie ! po co mu rozwodniczka, z dzieckiem. ladacznico nie bierz się za kawalerów nie deprawuj ich. skoro już dziewicą nie jesteś w dodatku rozepchaną porodem i wielokrotnie obspermioną przez byłego męża

Gość gość
Puchar przechodni nie jest dobry w małzeństwie

Gość gość
Dla niektórych ludzi ślub kościelny jest ważny. Ale ja na to patrzę też z innej perspektywy - skoro ktoś się rozwiódł to się nie nadaje do małżeństwa, a po co mi ktoś taki? :)

Gość gość
No cóż rozwód to porażka życiowa mająca swoje konsekwencje.

Gość gość
Ma do tego prawo, pare razy sie spotkal zobaczyl i zdecydowal. W sumie go rozumiem.

Gość gość
rozwodniczka z dzieckiem ma minimalne szanse na znalezienie kogoś.

Gość gość
To zależy. Miałam koleżankę która była rozwodniczką z 2 dzieci, na dodatek biedna (więc na kasę nikt nie leciał), z ciężkim charakterem, a faceci się do niej w kolejce ustawiali. Chociaż jakąś pięknością też nie była, po prostu niebrzydka kobieta, raczej zadbana. Natomiast była pewna siebie zawsze, to bardziej o to chodzi.