Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto urzadzal salon z pomocy dekoratora wnetrz czy jakos tam

Polecane posty

Gość gość

za nic nie potrafie urzadzic salonu.Niby jest spory ok 17 m2 ale jakis nie ustawny. Myslaam ze moze ktos by zrobil mi projekt jak to fanie urzadzic?

Gość gość
17 metrów to bardzo mały pokój jak na salon. Na forum gazety jest Dom i ogród, gdzie możesz wstawić plan i doradzą ci jak rozplanować meble http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,794.html Na pewno trzeba zwrócić uwagę na to, żeby meble byly lekkie i nie przytłoczyły tego niewielkiego pokoju.

Gość gość
Też uważam, że to mało i dlatego jest "nieustawny". Poszukaj programów do tworzenia wizualizacji wnętrz, my właśnie dzięki takiemu sobie daliśmy radę mając problem nie tyle z przestrzenią co z jej "układem" (mamy salono-jadalnię o dość specyficznym kształcie). Poza tym szukając staraj się wyjść poza popularne firmy meblowe, warto poszukać rozwiązań mniej typowych, nawet jeśli oznacza to meble na zamówienie.

Gość gość
Powiem tak, od wielu lat wyposażam dom w meblach z sieciówek i juz miałam dość. Zainwestowałam w meble na wymiar z www.kewameble.pl i jestem super zadowolona. Dobra jakość, nie musze wymieniac co rok i do tego mam meble oryginalne.