Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie a pozytywny test ciążowy.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Plamię, krwawię już 6 dzień a test wyszedł pozytywny. Czy mam już się nastawić na najgorsze czy miałyście podobnie, a jednak nie poroniłyście? Jutro idę zrobić betę ale boje się :-/

Gość gość
Przy poronieniu i jakiś czas później testy ciążowe nadal będą wychodziły pozytywnie bo hormon ciążowy jeszcze jakiś czas będzie obecny we krwi. Byłaś u lekarza? Który to tydzień?

Gość gość
A na co czekasz? dlaczego nic nie zrobiłaś wczesniej?

Gość gość
Dzisiaj pełne 5 tygodni. W zeszłym tygodniu W poniedziałek robiłam test ale wyszedł blady. W środę dostałam krwawienia i myślałam że to okres ale jakiś skapy mi się wydawał i zrobiłam przed chwilą test a tu dwie mocne krechy. Dzwoniłam do lekarki to kazała mi najpierw iść na bete. Jakoś nie umiem się cieszyć. Moim zdaniem nic z tego nie będzie.

Gość gość
Traktuj to jako spóźniona miesiączkę. Tyle.

Gość gość
Ja miałam w dwóch ciazach takie krwawienie. Trwało 3-4 dni. Obfitością przypominało początek miesiączki . Dzieci całe i zdrowe.

Gość gość
Ja już planie 7 dzień. Beta 270 w czwartek kolejna i mam iść do lekarza.

Gość gość
Wydaje mi się że trochę za mala ale mogę tylko czekać.

Gość gość
" A na co czekasz? dlaczego nic nie zrobiłaś wczesniej? " A co ma niby zrobić? Kontaktowała się z lekarzem i robi testy. Ma do szpitala się położyć na siłę? Mnóstwo kobiet w tym czasie roni, a nie kazda kobieta cierpi na patologiczne poronienia, u większości dochodzi do nich bo jednak coś jest nie tak z zarodkiem, są wady genetyczne, komórki dzielą się nieprawidłowo itd. Autorko - czas wszystko pokaże.