Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Kwiecień 25, 2017 co jest grane ludzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2017 Może się nie starasz czymś zaimponować dziewczynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Kwiecień 25, 2017 Jak zaimponować? I komu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Kwiecień 25, 2017 ej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2017 92 po co zakładasz kolejne konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2017 Jestes porzadny a porzadny nie imponuje kobiecie i nie daje emocji skrajnych. Czyli nie uwazaja takich za meskich czyli atrakcyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Kwiecień 27, 2017 Ja się nie spotykam z żadnymi kobietami w swoim życiu i to jest problem. Brak fizycznie osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Pewnie nie potrafisz dbać o własny interes i atrakcyjność, a myślisz że nadrobisz byciem miłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Może zbytnia nieśmiałość? Albo jesteś zbyt uległy, boisz się kobiet? W ostateczności polecam wizytę u psychologa. Ja miałam tak w stosunku do mężczyzn. Psycholog mi pomógł się otworzyć... Korzystałam z poradni http://psycholog-ms.pl/poradnia/ (mieszkam we Wrocławiu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Albo nie potrafisz być miły/ jesteś miły w obślizgły sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Kwiecień 28, 2017 Ja nie spotykam w swoim życiu żadnych dziewczyn, więc nawet nie mam dla kogo być miły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewiendziesiont dwa 0 Napisano Maj 27, 2017 ej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach