Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam powiedzieć mojemu obecnemu facetowi.

Polecane posty

Gość gość

Mam już 27 lat i chodzi o to, że mam faceta, który koniecznie chce rozpocząć życie seksualne i problem pojawia się jeden. On mnie kiedyś pytał, czy robiła to z innym, ja bałam się powiedzieć prawdę, bo myślałam, że mnie zostawi czy coś, a wiadomo jak to faceci lubią, jak są pierwsi. Powiedziałam, że nigdy z nikim tego nie robiłam, ale prawda jest taka, że jakieś 7 lat temu gdy miałam 20 lat to zrobiłam to ze swoim wcześniejszym chłopakiem, z którym byłam pewien czas, obecnie rzadko utrzymujemy kontakt, zwłaszcza, ze on ma już żonę, dzieci, no facetom pod tym względem łatwiej skłamać, niż kobietom, bo kobieta nijak nie wyczuje, że nie jest pierwsza, a facet wyczuje i teraz nie wiem co mam robić. Trochę mi się teraz to wszystko poplątało. Jesteśmy ze sobą prawie rok czasu no i on dał propozycję co ja na to, żeby zrobić to w naszą pierwszą rocznicę. Gdyby to był mój pierwszy facet, a ja byłabym dziewicą, to bez zastanowienia bym się zgodziła, ale teraz nie wiem. Po prostu się boję.

Gość gość
Będzie miał łatwiejsze wejście bo jesteś przebita.Ty masz doświadczenie jak sie ułozyć aby głębiej w ciebie weszedł.Będziesz miała porównanie który lepiej cię zaspokoji.Zabezpiecz się pewnie,aby nie wchodził w ciebie w gumie.Podnieć go bardzo to wtedy nie będzie niczego czuł tylko będzie cie posuwał i wszystko zginie.

Gość gość
Ogólnie takie ściemy są złe! ale jak tak bardzo Ci zależy to powiedz że używałaś wibratora i tyle :P albo ginekolog Ci usunął bo miała byś powikłania w tym wieku. Ja Ci jednak powiem tak jak to kiedyś wyjdzie to może to być rozstanie z hukiem. Nie chodzi o to że z kimś byłaś tylko o to że go oszukałaś! Druga propozycja to powiedzieć prawdę a co będzie to będzie :D a on jest prawiczkiem że ma takie wymagania? Ja byłem prawiczkiem a moja kobieta już kogoś miała przede mną to takie dziwne w tych czasach?

Gość gość
Jak powiedziałam, ze z nikim tego nie robiłam, to się bardzo ucieszył. Jeżeli się dowie, to tylko ode mnie, nie sądzę, żeby mój były, który ma swoje życie specjalnie się fatygował i gadał cokolwiek

Gość gość
Załóż sobie spiralę jako pewne zabezpieczekie i wtedy wszystko ukrujesz.Ci/pa nie ma licznika..Ze spirala wtedy mu się dawaj do woli.

Gość gość
W 2 dni ?

Gość gość
Zróbcie to na końcówce okresu. Będzie myślał ze krwiawisz bo cie rozdziewiczyl. Powiem ci ze na ogół faceci tylko tak to poznają. Hehe. Mozesz jeszcze wiesz trochę poudawac ze cie boli penetracja. Proś by wyszedl i sprobowal wejść jeszcze raz bo cie uwiera itp. Ponarzekaj z początku, pomrucz a potem mów ze jest juz ummmm lepiej, przyjemnej. A na poczatek to proponuje petting. Myślę ze jak na rasową dziewice to powinnas od tego zacząć.

Gość gość
Jesteście złe Kobiety :P

Gość gość
Nie wpuszczaj go od razu do ci/py.Powiedz ze musisz się zbadac i bezpiecznie zabezpieczyć.Mozesz go przyjąć najpierw do ust.Niech cie pierwsze głaszcze po ci/pie.

Gość gość
Powiedz prawde. Ja spotykalem sie z pewna dziewczyna przez 3 miesiace ona zapytala czy jestesmy w zwiazku czy nie. Ja zapytalem czy jest dziewica. Poweidziala ze nie. Byla swietna ogolnie ale to nie to czego szukalem. Wiec zakonczylismy znajomosc. Potem poznawalem wiele kobiet glownie za granica bo tam pracowalem. Az poznalem kobiete ktora wyznawala te same zasady i seks rozpoczelismy po slubie. Powiedz prawde bo zobaczysz ze to klamstwo bedzie miec tragiczny final

Gość gość
Powiedz prawde bo bedzie cie to caly czas grysc i w koncu i tak mu kiedys powiesz bo cie tak sumienie bedzie meczyc wiec lepiej zebys mu to powiedziala wczesniej niz pozniej Ty. Będziesz sie lepiej czuc sama ze soba a jakco okarzesz skroche i przeprosisz za klamstwo to jesli cie kocha to wybaczy pewnie na poczatku bardzo sie wkurzy ze go oklamalas powinno mu przejść :)

Gość gość
Masz doświadczenie i to jest już twoją zaletą.Teraz tylko zabezpiecz się skutecznie i wprowdzaj go w siebie jak ci na nim zalezy.Nie musisz go od razu wszystko udostepniać.

Gość gość
Powiedz mu i szykuj się na rozstanie. Nie niszcz mu życia.

Gość gość
Nie wiesz czy cię zadowoli.Więc jeszcze nieraz bedziesz musiała kosztować innego.

Gość gość
Powiedz mu, że wtedy jak pytał to byłaś ale, że myślałaś, że to już nigdy nie nastąpi bo przez rok, k****, to i zakonnica by pomarła to się przespałaś z jakimś gościem na imprezie ale on dla Ciebie nie miał żadnego znaczenia więc wszystko jest ok między wami.

Gość gość
Obecnie nie mają dziewczyny cnót.Więc o czym bedziesz go informować.

Gość gość
Jest problem czy z poprzednim często się bzykałas?

Gość gość
Sporadycznie

Gość gwoli wyjasnienia
Błona dziewicza (grec. hymen) – cienki fałd błony śluzowej u wejścia do pochwy. Zwykle ma ona kształt pierścieniowaty. Pośrodku błony dziewiczej znajduje się mały, rozciągliwy otwór. U większości dziewcząt błona dziewicza pozostaje nienaruszona aż do pierwszego stosunku, lecz czasem może nie być w pełni wykształcona. Może zostać uszkodzona np. wskutek choroby, zabiegu medycznego, masturbacji czy aktywności fizycznej. W momencie rozerwania błony (czyli defloracji) może dojść do niewielkiego krwawienia. W razie czego wcisniesz mu jakis kit, ze u ciebie widac nie byla do konca wyksztalcona :D

Gość gość
Rozstań się z p*****m, ciekawe czy on jest prawiczkiem.

Gość gość
Jesli bylas w powaznej relacji zwiazkowej to zaden mezczyzna nie mialby do ciebie jakis pretensji. Nie sluchaj "kobiet" nowoczesnych. Mezczyzni nie chca kobiet rozwiazlych tzw. Zwiazki jednodniowe itp. Nie wymagamy dziewictwa ale porzadnego prowadzenia sie czyli seks tylko w zwiazku a ty bylas w zwiazku z kims.

Gość gość
Powiedz że skakałaś przez płotki uciekając przed psem ogrodnika. A poważnie to czy jesteś pewna że to ten właściwy? Jeśli boisz się mu mówić zwykłej wcale niekompromitującej prawdy o sobie

Gość gość
A może po prostu nie rozwijaj tematu. Nie chwal się, że jesteś dziewicą, ale też nie manifestuj doświadczenia. Jeżeli masz ochotę na seks z nim to nie odwlekaj, nie sądzę że teraz będzie to dla niego istotne, że 7 lat temu z kimś miałaś stosunek.

Gość gość
Nie słuchaj ich, przez 7 lat zdążyła ci odrosnąć :-P

Gość gość
nigdy mu nie wyjawiaj prawdy,jak to chory romantyk to cie opuści ale najpewniej zostanie i zawsze będzie cierpieć,nic nie mow,powiesz mu po śmierci ,lepiej zrozumie,on będzie szalec z powodu pewnych uczuc,oszczedz mu,mow ze lekarz

Gość gość
Jaki lekarz, lepiej na rowerze :-)

Gość gość
weź do małej strzykawki 1 ml soku wiśniowego albo z czerwonych buraków i kiedy będzie w ciebie pchał pojęcz, że cię boli, powierć się na łóżku i wylej ten sok na prześcieradło. Facet w uniesieniu niczego nie zauważy. W wiktoriańskiej Anglii kobiety używały do tego rybiego pęcherza wypełnionego krwią.

Gość gość
Jako majaca doświadczenie wprowadź go w świat sexu.Wtedy on niczego nie zobaczy.Ty od razu wprowadzisz go w siebie głęboko. Dla prawiczka taka doświadczona dziewczyna to skarb,tylko stosuj antykoncepcje,aby skończył w tobie.Wtedy popłynie i o wszystkim zapomni.

Gość gość
Jeżeli przez siedem lat się nie bzykałaś to tak jak byś była dziewicą bez doświadczenia..Teraz mozecie od nowa zavzynać przygodę z sexem.

Gość gość
nic nie mów tylko wprowadx go do swiata sexu jako profesjonalistka.