Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jak znajdujecie facetów do związku?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja ciągle sama...

Gość gość
Ja też.

Gość gość
na rynku

Gość gość
A skąd jesteś i ile masz lat autorko?

Gość gość
W sumie przypadkiem i wszedzie. Wychodze w miasto- zawsze ktos mnie zaczepi. Jade winda - tez czasem ktos zagada, albo jak mnie obsluguje w banku/sklepie itp. Zaczepiaja na fb, albo jak spotykam sie ze znajomymi to to grono sie ppwieksza i zawsze ktos sie zainteresuje.Widocznie nie jesteś atrakcyjna dlatego nikt nie zwraca na Ciebie uwagi... sorry za szczerosc.

Gość dobra zmiana
to jej pojechalas a ona biedna sadzila ze ich trzeba sila zmuszac do zwiazkow albo kupic na targu niewolnikow:classic_cool:

Gość gość
Ja poznalam tu na kafeterii kilka lat temu. Pisal o czystosci, wiernosci i odpowiedzialnym ojcostwie. Zainteresowal mnie tym. Napisalam do niego i tak zaczelismy wymieniac emaile. Poznalam go jako prawiczka z kafeterii a teraz jest moim mezem i ojcem moich dzieci. Jestem z nim szczesliwa. Przyznam sie, ze wczesniej bylam glupia i wysmiewalam tych prawiczkow, teraz cenie w nim to co wczesniej mnie smieszylo.

Gość gość
19:48 - słaba autoreklama

Gość Mmmmmm8888
To oni mnie znajdują i potem nie chcą sie odczepić:-P ale ja jestem ładna więc wiesz...

Gość gość
gość dziś Czemu tak uwazasz? A co to na kafeterii nie ma fajnych mezczyzn? Jesli szukasz kogos do powaznej relacji a nie przygody to taki mezczyzna z wartosciami jest najlepszym kandydatem. Cenie sobie mezczyzn, ktorzy nie chca tylko bzykac co popadnie. Jak Tobie imponuja inny to rzeczywiscie nie pasowalby do Ciebie.

Gość gość
Chodzi mi o to, że prawiczki to dla kobiet obiekt żartów, a nie ktoś z kim kobieta mogłaby się spotkać. A co dopiero uprawiać z czymś takim seks.

Gość gość
sama prawda

Gość gość
facetki co wy się tak przyczepiłyście tych prawiczków?ksiądz też jest prawiczkiem i też was śmieszy?Jezus też jest prawiczkiem, a jesteście zerami wobec NIEGO.To WY jesteście prymitywne. Myślicie że perspektywy mężczyzny są pomiędzy waszymi nogami?

Gość gość
Chłodziło jej pewnie o psychoprawiczków których pełno na kafe.

Gość gość
gość dziś - bo oni nie szanuja kobiet, bluznia na kobiety bardziej niz reszta mezczyzn, wiec czamu kobiety maja ich szanowac skoro oni nie szanuja kobiet? najwiecej bluzgow moze kobieta uslyszec od prawika?o dziwo nie wiem skad oni tak nienawdza kobiet

Gość gość
ja nie znajduje, caly czas jestem sama

Gość demonoid
Nie znajduję i dlatego jestem sama. Ale jakoś specjalnie nad tym nie płaczę. % lat już przeżyłam, przeżyje i 15.

Gość gość
Ja znalazłam swojego w zborze chrześcijańskim. Tam wszyscy ( niemal) są naprawdę super facetami. Nie zdradzają, kochają, są wszystkim tym, czego szukamy. Myślę, też, że nie spotkasz odpowiedniego chłopaka w pewnych miejscach. Najlepiej studiować odpowiednie kierunki tj. medycyna, typowe męskie. Tam jest sporo fajnych facetów z którymi można układać sobie życie.

Gość gość
nie znajduje, nie szukam, nie sa mna zainteresowani

Gość gość
22:09-ale wy się z nich wyśmiewacie.Dlatego że oni nie uprawiają seksu.A co kogoś obchodzi czy ktoś uprawia seks czy nie.to każdego prywatna sprawa.Raz pisałem z dziewczyną na gg. kafeterii będzie 2011 rok.I ona tak o nich:"Są żałośni,żeby nigdy nikogo nie mieć, oni nie wiedzieli jak postępować" Przecież miec to można sobie mieć mieć ale nie potrzeba uprawiać seksu.A co z gejami oni cały czas są prawiczkami,bo maja chłopaków a nie dziewczyny. Kobiety to jakieś wyrocznie?ten kto nie uprawia seksu z kobieta to jest śmieszny tudzież żałosny w oczach kobiet.

Gość gość
Prawik wyżej nadal nie rozumie dlaczego jest nielubianym. Kobiety was nie lubią bo jesteście szowinistami, mizoginimistami, nienawidzicie kobiet bo żadna nie chce wam dać doopy. Teraz zrozumiał?

Gość gość
biorę w dupę więc całe życie będę prawiczkiem :classic_cool: ps. prawiczki z kafe to cioty :classic_cool:🖐️

Gość gość
Kobiety zabierają prawiczkom dzieci? :D :D :D

Gość gość
00:48-Ja nie jestem żadnym prawiczkiem.Ludzie z tą facetką(dziewicą) coś jest nie halo. Jeśli osoba z 22:09 i 00:48 to ta sama osoba to ma zaburzenia psychiczne i głosi herezje przeczytajcie dokładnie co napisała ta SAMA osoba.I skąd ona wymyśliła że prawiczki bluzgają na kobiety.Na kobiety to bluzgają dresy,a nie szanują kobiet normalni mężczyźni którzy twierdzą że kobieta nie ma prawa do aborcji i nie podlizują się do nich w dzień kobiet i na wszelakie inne sposoby pomijając dzień kobiet.Ja osobiście to z kobietą nie chciałbym pracować jako dziennikarz(chociażby) gdyby rościła sobie jakieś przywileje dlatego że jest kobietą.

Gość gość
01:45-co ty się tak przykur/wiłas tych prawiczków.A gdzie tam jest napisane że kobiety zabierają dzieci PRAWICZKOM???wypieprzaj z kafeterii i nie zaśmiecaj internetu.

Gość gość
22.47 rozmawiałeś z tępą dzidą jak to się mówi ,prymitywną prostą lalką,ja zakochałam się w prawiku który lał na takie kretynki ,a bardzo przystojny i się same podkładały i oferowały,i nie pytały czy prawik ,widziałam jak się złościły za kosze

Gość gośćbaba
ty 20.07 wy macie takie tępe pyski ze was wszystko śmieszy,za to ty chyba nie wiesz jak mówią o takiej jak ty po przeleceniu w męskim gronie ,ty jesteś czymś nie prawik

Gość gość
gość dziś Jesteś szowinistą bo kobieta może i ma prawo robić ze swoim ciałem co chce oraz może pracować gdzie chce. Panu nieprawiczkowi ;) już dziękujemy.

Gość gość
pozabijajcie się,mam was w dupie, nieprawiczki prawiczki pindy zółte zryte niebieskie łatwe ,trudne dziwki i różne suki na was wszystkich mam uczulenie,pierdoli każdy swoją melodie przez lata i gówno z tego wynika

Gość gość
Ja się k***a wtrącę :D A prawiczek Michał121212 to co?Poczytajcie jak ta p***a wyzywa niedziewice i pisze takie rzeczy że głowa mała :) Więc nie mówcie bo prawiczki wyzywają i uważają że dziewica to wzór cnót i seks po ślubie bla bla aż sieje od niektórych jadem zaraz wyślę linki jak nie wierzycie