Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeartFullOfPain

Jak znieść ból po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość
I jak tam u Ciebie?

Gość HeartFullOfHope
Witam, dziękuję za pamięć. U mnie ok. Pracuję sobie. Wniosek o rozwód napisany, pewnie złożony zostanie w tym miesiącu. Rozmawiamy tylko, kiedy jest to niezbędne. Nie tęsknię - wręcz przeciwnie. Ogólnie odżyłam. Wiadomo, wciąż mam czasem obawy czy sobie poradzę ze wszystkim, ale nie poddaję się :)

Gość gość
A on? Nie chcialby wrocic do Ciebie? Rozwod chcesz bez orzekania o winie? Szybko sie podnioslas, brawo :-)

Gość HeartFullOfHope
Hej, nie, nie chce wrócić. Akurat tu zaskakująco zgodnie działamy z tym wnioskiem. Tak, chcę rozwód bez orzekania o winie, nie widzę sensu żeby się użerać, wywlekać w sądzie brudy. Jeśli byśmy mieli dzieci, w grę wchodziły alimenty czy jakieś wielkie majątki do podziału to byłoby pewnie inaczej. A w tej sytuacji to niech idzie sobie w świat, jemu niech będzie dobrze beze mnie a mnie bez niego. A czy szybko się podniosłam? Mnie się też zdaje, że tak. Jednak nie zapomnijmy, że dostawałam tu opierdziel, że sobie nie radzę i jestem do niczego, bo 2 miesiące po rozstaniu nie jestem po rozwodzie, nie mam super pracy i najlepiej nowego faceta :P

Gość gość
A jak Wasze rodziny na zainstaniala sytuacje? Wiedza o tamtej kobiecie?

Gość HeartFullOfHope
Ja się nie wdawałam w szczegóły. Po prostu powiedziałam, że się rozstajemy, że on mnie zostawił. Wszyscy byli raczej dyskretni i nikt nie wypytywał. Wiadomo, padło: "Trzymaj się, dasz sobie radę". A co on powiedział swojej rodzinie nie wiem i nawet mnie nie bardzo interesuje, to nie są ludzie, na których opinii by mi zależało ;)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co on o Tobie myśli, co czuje, jakie ma wobec Ciebie zamiary, jak Wasz związek się dalej potoczy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Heart, to dobrze, ze jest dobrze:)

Gość HeartFullOfLove
Witajcie, ciekawa jestem czy ktoś tu jeszcze zagląda. Jak może zwróciliście uwagę znów zmieniłam nick. Cóż, pozwoliłam sobie na komfort zaufania pewnemu mężczyźnie. Zaufania, że mnie nie zawiedzie i jego intencje są szczere. Wiem, że to bardzo wcześnie po rozstaniu i sama to sobie wyrzucałam, ale z drugiej nic już nie czuję, na szczęście, do póki-co-jeszcze-męża ani on do mnie. No i raz się żyje, prawda? W każdym razie wiem, że nie popełnię błędu uzależnienia się od drugiej osoby. Napisałam do Was, bo wiem, że są tu użytkowniczki/cy, którzy przejęli się moim losem na tyle, na ile można się przejąć zupełnie obcą osobą. A aspekt uczuciowy to chyba ostatni, który w moim życiu wymagał ustatkowania. Tak więc chyba powoli kończy się moja historia :) Jeśli mogę prosić ten ostatni raz: trzymajcie za mnie kciuki :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy w przyszlosci spotkasz kogos z kim bedziesz szczesliwa i jak dojdzie do takiego spotkania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Super autorko! Czyli jak to sie mowi "nie ma tego zlego..." A papiery rozwodowe zlozyliscie?

Gość gość
Jak tam, trzymane kciuki zadziałały? :)

Gość gość
Co słychać, autorko? :)

Gość gość
Moja koleżanka gdy zostawił ją chłopak odreagowała seksem grupowym. Dwóch dużo starszych a trójka rówieśników. Zezwoliła im na wszystko. Była bardzo zadowolona. Okazało się że chłopak wrócił bo tamta go zostawiła i są razem. Tylko że teraz mają co jakiś czas seks grupowy z inicjatywy chłopaka.