Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia kierunek lekarski opinie czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem Ania z Opola chce iść na studia medyczne od października akurat od października bo w październiku otworzą w Opolu kierunek lekarski na UO w Opolu bo wcześniej nie było w Opolu kierunku lekarskiego i trzeba było jechać do Zabrza Katowic czy Wrocławia a właśnie trwa nabór na medycynę w Opolu a w październiku 2017 roku otworzą kierunek lekarski i wydział medyczny w Opolu i w Opolu będą się kształcić lekarze tak jak we Wrocławiu Warszawie czy Poznaniu właśnie budują w Opolu budynek wydziału medycznego Collegium Medicum w Opolu w którym będą się uczyć studenci medycyny i ukonczą go w sierpniu 2017 roku a w październiku pojawią się tam pierwsi studenci medycyny i w końcu w Opolu będzie można studiować medycynę ale nie o to chodzi czy to trudne studia?

Gość gość
Chce studiować w Opolu bo będę mieć na miejscu nie mam samochodu i do Wrocławia czy Krakowa czy innej Warszawy nie chce jechać bo nie mam kasy na akademik a w Opolu będę mieć studia na miejscu :)

Gość gość
Ktoś studiował medycynę? ktoś wie?

Gość gość
Jestem z Wrocławia studiowałam medycynę jest trudno ale warto :) postaraj się jak się nie dostaniesz do Opola na studia to zapraszam do Wrocławia 🖐️ zamieszkasz u mnie będzie tanio :)

Gość gość
Warto!!! :)

Gość gość
Dzięki :)

Gość gość
Spoko :)

Gość gość
Są jeszcze inne opinie?

Gość gość
Na kafe nie szukaj opinii :p

Gość Lucyfer 123
Anka zrobisz mi loda?

Gość gość
Ania Ty poważnie chcesz się dostać na tak trudne studia ? Może najpierw opanuj sztukę logicznego pisania i używania znaków interpunkcyjnych .

Gość gość
Pisałam na szybko :(

Gość gość
To trudne studia :(

Gość gość
Anka idź na inne studia ale za granicą na oxford polskie uczelnie to żenada!!!

Gość gość
Dzięki za opinie

Gość gość
Ja uważam, że warto. Skończyłam medycynę na http://www.sum.edu.pl/ . Jeśli chodzi o dostanie etatu to nie miałam żadnego problemu. I obecnie rozwijam się coraz lepiej. Dobre studia dla ambitnych.

Gość Ktrzn
Na lekarski zawsze warto. A jak wybierzesz dobrą uczelnię to masz 99% pewności, że znajdziesz pracę (ten 1% to brak własnej chęci do pracy). Mój brat skończył UMED, pracuje w zawodzie już 2gi rok. Ja w maju będę miała maturę i również będę podchodzić do przedmiotów potrzebnych na medycynę. Owszem, trzeba się uczyć, ale jak to mawiają 'trudny kierunek to łatwe życie' :)

Gość Student z Opola

Nie warto!!! Nie wybieracie tej uczelni, w Opolu bardzo źle się dzieje! Uczelnia nie dba o studentów, nie chce rozmawiać, ma niejasne motywy co do niektórych swoich działań, do tego jedna wielka uwalarnia - szansa na to że skończysz drugi rok jest taka sama jak na przeniesienie się, gdy już zdasz sobie sprawę że swojego błędu - mała! Jeśli dostaliście się gdzie indziej, to naprawdę wszędzie lepiej