Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Monika

Czy matka z dwójką dzieci ma szansę poznać normalnego faceta

Polecane posty

Gość Pani Monika

Witam. Czy Waszym zdaniem samotna matka z dwójką dzieci ma szansę poznać normalnego faceta?

Gość gość
Nie? po co normalnemu facetowi czyjes bachory? skoro nawet ich własny ojciec ich nie chciał ?:o

Gość Pani Monika
A coś takiego jak miłość według Ciebie nie istnieje?

Gość gość
Już to było 100 razy tutaj dyskutowane. Nie, nie ma!! Najwyżej desperat lub prawik co w życiu na oczy nagiej kobiety nie widział. Trzeba było myśleć głową a nie czym innym. Kto normalny by chciał łożyć na 2 nie swoich dzieci? Tylko dlatego że raz na jakiś czas ich mamusia rozłoży nogi. Pretensje miej tylko do siebie autorko.

Gość gość
Normalny to znaczy że bez dzieci, czy też z dwójką dzieci? :-D

Gość Pani Monika
No bo wy faceci jesteście tchorzami. Boicie się odpowiedzialności za innych. Tylko wygodne życie wam w głowie. Mam nadzieję że znajdę ten wyjątek potwierdzający regułę.

Gość gość
Pani Monika dziś A coś takiego jak miłość według Ciebie nie istnieje? x Miłością to można obdarzyć normalną kobiete, a nie naiwną z 2 bachorów. Chędożenia sie chcialo to płać samotnoscia

Gość gość
Taka pozna tylko normalnego. Kazdy ktory nie jwst porzadny i wartosciowy sie wystraszy i ucieknie. Prawdziwy facet z zasadami zaakceptuje. Chyba ze dzieci masz z kims z kim nie bylas w zwiazku tylko z jakichs przygód

Gość Pani Monika
To zależy. Jeżeli by mnie pokochał to mógłby mieć dzieci. No ale warunek żeby był na poziomie, żeby miał stałą pracę, a nie był bezrobotnym na utrzymaniu Kobiety.

Gość gość
ot sie królewna z wymaganiami znalazła, buahahaha nie dziwie sie czemu tamten spiertolil od was :D

Gość gość
No to dojebałaś do pieca

Gość gość
gość dziś Też sie nie dziwie.

Gość gość
Ale jaja. Typowa puszczalska co zrobiła bachory z przystojnym macho-menem na tylnym siedzeniu bmw. A teraz jak została sama to pisze " żeby tylko miał prace i zaakceptował moje dzieci, wyglad nie gra roli". Cyrk normalnie cyrk. Dlatego ja nigdy nie żałuje samotnych mamusiek z dziećmi, nigdy. Ich łzy nie robią na mnie wrażenia. Za swoje błędy(puszczalstwo) zawsze obwiniają innych. W sobie nie widzą winy.

Gość gość
Jak chcesz to ja mogę spróbować.Jak się odważysz to napisz genderjestok@gmail.com

Gość gostekgostianowicz
Pani Moniko szykuj się na samotne życie z dildem pod poduchą.Tylko tyle ci pozostało.

Gość Pani Monika
Mi chodzi tylko o to żeby nie trafić na jakiegoś alkoholika

Gość zwykłygość
Trza było nie myśleć pipką, do kogo pretensje?No ale "on tak na mnie patrzył" prawda? Przy nim "kolana miałam jak z waty". No to masz 2 dzieci i samotność. Ale wam to można mówić. Nie posmakujecie nie uwierzycie. Od faceta pachnie kłopotami na kilometr a wy ciągniecie do nich jak ćmy do światła. Teraz za pózno słonko. Twoje akcje na rynku matrymonialno-seksulanym szorują po dnie i nic w tym temacie nie da się zrobić. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie robił na dwoje nie swoich dzieci.

Gość gość
Na pewno zależy czy jesteś wdową, rozwodka czy może panienka.. czy pracujesz, masz swoje mieszkanie i jesteś niezależna czy może szukasz sponsora. Moja koleżanka rozwodka, ma swój duży dom, dobre auto, dobrą pracę i 2 synów. Mąż fajny byl facet, ale zbladzil, odszedl od niej. Jest sama od kilku lat i niemal się o nią biją. Fakt, że kobietka na poziomie, ale też adoruje ją nie byle kto. Gdyby chciala już dawno bylaby w związku.

Gość Pani Monika
Mam mieszkanie własnościowe i samochód. I to cały mój majątek. Jestem rozwodka, z zawodu pielęgniarką ale obecnie nie pracuję.

Gość gośćggu7uhj
Nie słuchaj debili i wszystkowiedzących prawików z Kafe..skąd niby oni mogą wiedziec czy ktos sie Tobą nie zainteresuje?nie masz wcale dużych wymagan,chcesz normalnego faceta i tyle,nie piszesz przeciez o przystojnym bogaczu ani sponsorze,nie przejmuj sie chamskimi wpisami tylko sie rozglądaj..idz na siłownie,do kosmetyczki,zadbaj o siebie,na pewno wczesniej czy pózniej kogos znajdziesz jesli do tego jestes mamą pracującą..unikaj *****czy i nałogowców bo wielu jest takich którxy bajerują i chcą tylko wykorzystac samotną matke

Gość gość
A co ty masz do alkoholików? Takiego najprędzej zmylisz jeżeli mu będziesz stawiała :-P ...no i pracę sobie znajdź bo za co będziecie żyli

Gość gość
Nie traktuj ludzi z Kafe jak wyroczni..dużo tu zwykłych złośliwców,nie bądz desperatką i patrz na to czy facet ma poukładane w głowie...jesli ci nie zależy na chajsie i urodzie a sama nie straszysz masz duże szansr

Gość Łysy z Wroclawia
Desperat albo stary brzydki dziad bierze rozwódke z dziećmi.

Gość Pani Monika
Dzięki. Jedyna bratnia dusza na Kafe. Zawsze dbam o siebie. Nigdy z domu nie wychodzę bez makijażu. Muszę nauczyć się cierpliwości w poszukiwaniach bo wielu facetów jest chętnych na raz a tacy mnie nie interesują.

Gość gość
gośćggu7uhj co ty pieprzysz? Wiemy że ona chce normalnego, porządnego, pracowitego faceta... problem w tym dlaczego on miałby chcieć ją :-D

Gość gość
Albo ktoś jeszcze gorszy :(

Gość gość
Autorko,syn moich sąsiadów 2 lata po ślubie zostawił żonę dla rozwódki z trójką dzieci... Wprowadził się do niej.A jego żona nie mogła wyjść z depresji,to był dla niej szok.Takze wszystko jest możliwe..

Gość gość
Dajcie spokój, odpowiadacie trollowi/projektowi - przecież to ta co chce podwyższyć alimenty Haha, jej maź przysposobił jej syna i teraz płaci na niego po rozwodzie - tatuś tego dziecka rzekomo nie żyje, została zdemaskowana na tamtym temacie, a sama osobiście pisałam, ze jeśli ojciec dziecka z pierwszego małżeństwa zmarł to ten dziecka powinien mieć rentę. No i jeszcze chciałaby na siebie hajs wyrwać, bo nie pracuje. Zdaje sie, ze to prowokacje wszystko.

Gość gość
A to zdzira pazerna! 😠

Gość gość
A mnie kocha bogaty facet i dla mnie sie rozwiodl ale teraz jestesmy przyjaciolmi