Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oni są szczęśliwi a ja..nadal go kocham.

Polecane posty

Gość gość

Hej laski! W wieku 17 lat byłam zakochana w takim Przemku. Bylismy ze sobą pare miesięcy. On mnie zostawił bo poznał ją.. Sabina,przebojowa,seksowna,przez wszystkich lubiana.. Taka imprezowiczka z dobrego domu,bogaci rodzice i wszystko podane na tacy . Zawsze była odpitolona,super ciuchy,makijaż,fryzura.. Oglądali sie za nią wszyscy. Nie wróżyłam im długiego związku bi jedno jak i Drugie zmienialo partnerow jak rękawiczki.. Przyjaźnie sie z jej siostrą. Mamy po 22 lata. A oni nadal sa szczęśliwi. Mają 11 miesięcznego,ślicznego synka a ja? Ja jestem samotną matką. Mam córeczke z zespołem downa. Dziś po raz pierwszy od 2 lat zobaczyłam ICH. Nadal są razem...Są szczęśliwi.. Tak mi cholernie przykro..

Gość gość
No i ci to nie ich wina że są szczęśliwi. I lepiej żebyś tego nie psuła. A w ogóle jakie było pytanie ?

Gość gość
Co sorry ;-]

Gość gość
Dodam,źe oni sa już po slubie.. Tak mi jest przykro,że nie jestem na jej miejscu :(

Gość gość
"Mają 11 miesięcznego,ślicznego synka a ja? Ja jestem samotną matką. Mam córeczke z zespołem downa. " Że co ? O_O

Gość gość
wczesnie zaczete macierzynstwo

Gość gość
Seksowna Sabina rozlozyla nogi w wieku 20 lat. Patologia, jest czego zazdroscic...