Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj moja kuzynka wychodzi za mąż, jest w moim wieku 24lata i

Polecane posty

Gość USA kaput
USA to bankrut, ten domek z kart posypie się pod ciężarem masywnych długów, padł Rzym po 400 latach.... padnie i USA, identyczny schemat

Ja na to patrzę z perspektywy prawiczka 25 letniego. Za wcześnie biorą te śluby. A ja kiedy będę miał dziewczynę, żonę? Dla mnie zabraknie kobiet. To niesprawiedliwe.

Gość gość
Autorko, taka jesteś tępa, że aż świszczy. Mam nadzieję, że zostaniesz starą panną, bo żadnemu facetowi nie życzę związku z babsztylem, który patrzy przede wszystkim na portfel, wykształcenie i to, jak kto jest ustawiony. Kuzynka prawdopodobnie wzięła ślub z miłości, a uroda to rzecz gustu, no ale co ty możesz o tym wszystkim wiedzieć. Zgnij na tyfus, nie pozdrawiam.

Gość gość
dziś ha ha :D a ja pozdrawiam :D i życzę dobrego zdrowia bo dzięki takim babom świat jest śmieszniejszy :D

Gość gość
Widzę, że wszystkim rozum zgnił. Człowiek czuje się głupszy o wszystko, co tu przeczyta

Gość gość
Ludzie to jest żadna baba z Florydy tylko no-life i prowokator co tu siedzi 24h.

Gość gość
kuzynka rzeczywiście głupia. a ludzie którzy popierają takie małżeństwa a nieudacznicy którzy próbują usprawiedliwić siebie i swoją głupotę ze kiedyś też się tak pożenili a teraz bieda i 500plus.

Gość gość
gość dziś Prowo.

Gość gość
Oj,wielka afera,ze kuzynka za maz wychodzi w tym wieku!A niech sobie wychodzi,jej sprawa.Choc to i tak glupie prowo,ale jak autora tak to bulwersuje to niech leci do jakiegos Super Expressu czy Faktu.

Gość gość
dziś Żadna afera ale skłoniło mnie to do refleksji nad ludzką głupota i brakiem odpowiedzialności niektórych.

Gość gość
Autorko! Kto ty jesteś? Prokurator i sędzia Sądu Ostatecznego w jednej osobie? Może zwykła plotkara? Żyj i daj żyć innym. Zajmij się swoją pachnącą, a nie sprawami innych.

Gość gość
14:40 Zajmij sie soba bo piszesz to tak jakby to sensacja na pol powiatu byla.

Gość gość
Ależ ja im niczego nie zabraniam, niech robią co chcą. Tylko ubolewam nad ludzką głupotą.

Gość gość
15:04 Glupia,w dodatku ograniczona to sama jestes.

Gość gość
Ona nad niczym nie ubolewa, bo to prowo. XD

Gość gość
15:05 może jakiś argument? I to nie żadna prowokacja, taka prawda, coraz więcej głupich ludzi na świecie.

Gość gość
Dziewczyna wychodzi za za jakiegoś faceta, a Ty piszesz, że brzydziłabyś się dotknąć takiego kościotrupa. Ale potrafisz poszanować ludzi! Możę ktoś brzydziłby się Ciebie, tylko jest na tyle dobrze wychowany, że nie wypadało mu tego powiedzieć?

Gość gość
Mam gdzieś czy ktoś zwyczajnie się wygłupia w tym temacie i wkręca wielu w głupią dyskusję. Nie rozumiem tylko po co tak emocjonalnie reagować na sprawy, które nas nie dotyczą? Moja kuzynka też ma niewydarzonego męża, co biznes to klapa i co z tego? Najwyżej się rozwiedzie z ciamajdą życiową i pasuje. Ja pilnuję swojego życia i za kogoś żebrakiem nie będę. Nie ma sytuacji bez wyjścia, dopiero jak ktoś umarł. Po cholerę martwić się o kogoś? Płacą wam za to, że tak ubolewacie nad kimś?

Gość gość
Ciebie nawet tacy nie chca!

Gość gość
Autorko,skoncz juz z tym glupim prowo bo ludzie przejrzeli cie.:-)

Gość gość
Autorko, ten topic wywoluje takie emocje, bo one czytajac o nieudanym zyciu Twojej kuzynki widza swoje wlasne nieudanego zycie, dlatego je to tak boli. Do tego nie moga pogodzic sie z tym, ze istnieja ludzie o szerszych horyzontach, majacy lepsze zycie i probuja zaklinaja rzeczywistosc czego najlepszym przykladem jest ta idiotka co sie w tym temacie wczoraj tu udzielala( ta co niby rozliczala podatki kolegi ze szpitala)

Gość gość
18:58-Teraz to walnelas farmazony jak lysy grzywa o kant parapetu.Chyba sama masz nieudane zycie i na tej podstawie piszesz takie bzdury.

Gość gość
18:58 A skad wiesz,ze kuzynka autorki ma nieudane zycie?Bo autorka tak napisala bo sama chyba czegos przezyc nie moze?Niecierpie takich ludzi,ktorzy szukaja dziury w calym i interesuja sie nie swoim zyciem.

Gość gość
dziś Dokładnie! No cóż...próbują usprawiedliwić swoje porażki :)

Gość gość
19:27-Marny z ciebie psycholog.Ciekawe czy sama bylabys zadowolona,gdyby ktos z twojej rodziny wytykal ci twoj slub,twojego narzeczonego i wpieprzal sie do twojego zycia.Bylabys napewno przeszczesliwa,prawda?Jestes tak samo ograniczona jak autorka.Chyba,ze to sama autorka sama sobie odpisuje.

Gość gość
Oczepiny właśnie trwają. Jakie to żałosne, bieda umysłowa.

Gość gość
a mnie jak mieszkałam 8 lat w Anglii pytali czemu Polki takie młode za mąż wychodzą i dzieci od razu,dla nich to szok,tak jak w USA.I to nie było pytanie od jednej osoby,ale od wielu.Powiedziałam,że u nas patola tak ma,jak u nich patola rodzi w wieku 15 lat i żyje z zasiłku.

Gość gość
W tym temacie tego rodzaju patologia sie mocno udzielala ale zostala dojechana przez Autorke i pare innych osob. Najgorsze jest to, ze one nigdy z Polski nosa nie wyszczubily przez co nawet nie zdaja sobie sprawy z tego ze sa patologia.

Gość gość
Urodziłam w wieku 24 lat i nie jestem, żadnym "patolem". Jak jesteś tak zafascynowana Anglią i USA to po czorta wracasz? Mam wrażenie, że w d... byłaś i g... widziałaś. Korzystasz wybiórczo ze ze statystyk. Anglia i USA -też mi jedyny wzór do naśladowania. Widziałaś inne wysoko rozwinięte kraje? Chcesz to zajdź w ciążę po czterdziestce nawet. Ty mówisz o patologii. Zastanów się czy Twoja mentalność nie prowadzi do patologii. Obrażasz ludzi więc nie licz, na to, że Ciebie nie będą obrażać.