Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj moja kuzynka wychodzi za mąż, jest w moim wieku 24lata i

Polecane posty

Gość gość
11.08 Patologia ataku szalu dostala :-) Dzieki kafeterii proste dziewczyny z polskich wiosek, ktore zadnej szkoly nie skonczyly bo w bardzo mlodym wieku juz z brzuchem lataly moga dowiedziec jak zyja ludzie na Zachodzie w nowoczesnych spoleczenstwach.

Gość gość
Ty wiesz wszystko o Zachodzie i o prostych dziewczynach ze wsi. Pogratulować wiedzy i troski o proste dziewczyny. Kafeteria jako źródło wiedzy o Zachodzie , a Ty będziesz edukować skomplikowana dziewczyno. Masz tak prostą instrukcję obsługi jak skarbonka bez dna.

Gość gość
no dobra urodziłas mając 24 no i jaki start zapewniłaś dziecku? Co osiągnęłaś przed ciążą? Jakie było Twoje wykształcenie? Czy jednym Twoim osiągnięciem był brzuch? Gdzie mieszkałas z mężem po ślubie? Pewnie w 10 osób u teściów :D sorry ale mnie nie przekonasz, patologia rodzi patologię.

Gość gość
him zawsze byłaś jesteś i będziesz końską spiertoliną i to sobie zapamiętaj tępa kóórwo!!!!!!!!!!

Gość gość
Gość 14.15 Jesteś wyjątkową agresywną i bezczelną istotą. Nie mam zamiaru tłumaczyć niczego osobie bez wyobraźni. W każdym razie nie mieszkałam w 10 u teściów, wykształcenie mam wyższe i zapewniam, że mojemu dziecku nic nie brakuje. Ty naprawdę uważasz, że jedynym osiągnięciem w wieku 24 lat może być brzuch. Pytam retorycznie, a może z ciekawości badawczej. Nauczyłaś(łeś) się jednego trudnego słowa "patologia" i szastasz nim bezrozumnie i bez umiaru. Mierzysz ludzi, biorąc siebie za wzorzec. Gdyby się okazało, że wbrew Twoim poglądom i możliwościom, ktoś sobie jednak w życiu radzi, to co? Twój światek się wali? Biedactwo wszystowiedzące. Nie wiem, jakie masz wykształcenie, ale w najlepszym wypadku przerasta inteligencję.

Gość gość
dziś oj mocno boli prawda, oj mocno :D

Gość gość
14.54 Co Cię boli? Zresztą, co mnie to obchodzi? Idź do lekarza.

Gość gość
Ta idiotka nie zauwazyla, ze wiecej osob napisalo o jej patologii a ona mysli, ze to jedna osoba. W to jej wyzsze wyksztalcenie to zupelnie nie wierze, szczegolnie jak sie czyta te jej poznawione pozbawione sensu i gramatyki wypociny. Moze na kafeterii naucze cie tez gramatyki?? Kafeteria jakis grant naukowy powinna otrzymac za oswiecanie polskich prostych dziewczyn ze wsi.

Gość gość
Czego się czepiasz kobiety? Twój tekst zawiera błędy. Nie sądzę, żeby więcej coś napisała. Na tym forum niczego udowodnić się nie da. Niektórzy niestety potrafią tylko bezrozumnie szydzić z innych. Właśnie takich na nic w życiu nie stać.

Gość gość
dziś dokładnie! Zresztą teraz każdy debil może mieć wyższe wykształcenie uzyskane w Koziej Wólce wieczorowo :D

Gość gość
Studiowałeś tam, to wiesz. Czy ty aby nie odpisujesz sam sobie?

Gość gość
Nikt tu samemu sobie nie odpisuje, po prostu wiecej osob pisze o twojej patologii.

Gość gość
Człowieku, że tak sobie zażartuję, Ty masz jakąś obsesję. Wszędzie patologia, tylko Ciebie nie dosięgnęła.

Gość gość
To jest przeciez topic o patologii, piszemy na temat.

Gość gość
Bo Polska patologią stoi!

Gość zwyklaKaryna
gość dziś a mnie jak mieszkałam 8 lat w Anglii pytali czemu Polki takie młode za mąż wychodzą i dzieci od razu,dla nich to szok,tak jak w USA.I to nie było pytanie od jednej osoby,ale od wielu.Powiedziałam,że u nas patola tak ma,jak u nich patola rodzi w wieku 15 lat i żyje z zasiłku. x Anglia... czy to przypadkiem nie ten kraj z najwyższym odsetkiem nastoletnich, niechcianych ciąż, przy jednocześnie najlepszej edukacji seksualnej w Europie? :D

Gość gość
Bo w Anglii puszczalskie Polki nadrabiają statystykę :D

Gość gość
Autorko, twoja kuzynka nie ma powodzenia wsród bogatych i przystojnych , nie chce udawać szczesliwej singielki bedzie czekała na cos lepszego następne 4 lata i nic następne 4... ciało jej sie posypie i nawet taki brzydal pogardzi....