Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szptalnego okna w Egipcie

Polecane posty

Gość gość
sprawa prosta. samemu się nie baluje w innej kulturze i tyle

Gość gość
żeby było śmieszniej na materiale jest marka TVP ujęcie z korytarz kończy się jak sarah connor kopie kraciastego nie pokazują jak obrabia ją "biały" j jak ją wynoszą Wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie +++

Gość gość
sorry za opóźnienia ale tnie jak chuj wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie +++

Gość gość
up

Gość gość
Wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie +++

Gość gość
Zwroccie uwage jak jest ubrana, krótka sukieneczka do arabów..

Gość gość
Qurwa y****y w doope iskamski sq***ysyn.allah jest goownem!!! Ktory lub ktora to juz obywatel polski zabity przez te czarne goowno.lukasz urban wczesniej polka z reutlingen potem jeszcze ten chlopak w ełku.jakos nie slyszalem zeby polacy gdzies zabili czarnucha.

Gość gość
Kręgi korupcji i podejrzanych typów już ingeruje bo jazdy mówi inną wersję i co innego mówi codziennie. A co w tym Karpaczu jest, że mordy się zamknęły?

Gość gość
Wytłumaczcie mi proszę. Po co tam jeżdżą samotnie dziewczyny i skąd się biorą chłopcy ala markus?

Gość gość
Dziwne, bo inteligentna i wie jaka to kultura i wiedziała co może ją spotkać a mimo tego pojechała tam sama rzekomo a jej chłopak kim dla niej w rzeczywistości był to jest tajemnicą. Po oglądnięciu nagrania chłopak jej miał kontrolować sytuację a zatem jaką rolę pełnił się dowiemy dokonując sprawdzenia kręgów tego osobnika

Gość gość
Gdybyście wiedzieli jakie kręgi biorą w tym udział. Od żali i złodzieji po

Gość gość
Naiwna czy.... Wydawało że była w krótkiej sukience, ale w jakim charakterze to oczywiście tajemnica

Gość gość
HIM jesteś ludzkim ścierwem i zdechniesz tak samo jak ta kóórfa zajepany kawałku góówna!!!!!!!!!!!

Gość gość
00:27 ja też :( nie mogę spać w nocy,ona mi się śni :( mówi pomóż mi Budzę się wstrząśnięta, wystraszona czuję rozpacz:( czytam o tym zdarzeniu od kad znalazł się ten filmik Możecie nie wierzyć ale telewizor ma się włączył dwa razy sam ,raz w nocy i mnie to obudziło, raz gdy się obudziłam rano o 7 telewizor leciał, czarne tło bez załączonego Polsatu cyf.Też strasznie to przeżywam, smutek odebrał mi radość życia, jeszcze te zdjęcia karoliny:(

Gość gość
"lekarz nakaza, ją przywiazac do łóżka a pozostale osoby ją pilnowaly" o 2.30 uslyszeli huk magda wyskoczyla z okna kurwa!!!!! slyszycie sie p********e p****y!!!! slyszycie sie!!!!

Gość gość
"lekarz nakaza, ją przywiazac do łóżka a pozostale osoby ją pilnowaly" o 2.30 uslyszeli huk magda wyskoczyla z okna kurwa!!!!! slyszycie sie p********e p****y!!!! slyszycie sie!!!!

Gość gość
Agresja we mnie rodnie coraz batdziej gdy widze te chore tlumaczenia wladz Myślę ze ludzie się sk****om do granic i zrobią O to wojne

Gość gość
KURWA zainteresować się majątkiem tych polaczków zamieszanych Fryzjer nie będzie mieć kokosow na koncie,musiałby być właścicielem wielkiego znanego salonu,zainteresować się czym jeżdżą gdzie mieszkają obadać rodzinę jak się prowadzi od nich,co posiadają, nie k***a milczeć I srać na to wszystko.Ruszcie sie k***a w tej policji zanim ludzie się zorganizują .

Gość gość
A film ze szpitala jest podobno nadawany na podwojnym przyspieszeniu, celowo?

Gość gość
youtu.be/K9v9scnK3Bc Odsćuchajcie od 630 do 645 kołlo powtarza by nie wyciągał słyszę nawet na głośniki komórki bez słuchawe

Gość gość
mysle ze ona wiedziala ze nie jedzie na urlop

Gość kolp
youtu.be/K9v9scnK3Bc 1 film nawet na głośniki komórki słychać od 6:30 do 6:45 co chwila nie wyciągaj od niej

Gość gość
pytania Markusa " co oni ci zrobili ???" skąd wiedział, że oni jej coś zrobili, skąd wiedział że są jacyś oni??? nie spytał czy ktoś ci coś zrobił tylko co oni ci zrobili...