Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popierający pis z jakimi wyzwiskami sie spotkaliście

Polecane posty

Gość gość

mnie znajoma dzisiaj nazwała pisuarzycą, za to ze gdy nagadywała na naszych znajomych ze chodzą co niedziela do kościoła stanełam w ich obronie , powiedziałam ze są zupełnie normalnymi ludzmi i chodzeniem do kościola nikomu krzywdy nie robia ,znam ją kilkanaście lat i pierwszy raz widziałam ją tak wkurzoną tylko za to że nie przyznałam jej racji ,co to sie dzieje z tymi ludzmi? :(

Gość gość
ja jestem pisowskim betonem i jestem z tego dumny.Śmieszą mnie popierający PO nie mówiący już o Nowoczerskiej

Gość gość
j.....ty pisior tak mi powiedzał nowoczesny gdy zabrakło mu argumentów:D

Gość gość
Zostalem nazwany pieprzonym patriota. Jestem z tego dumny.

Gość gość
mnie nazwali wielbicielką kaczyzmu

Gość gość
smieszne te oglupione tefalenem lemingi

Gość gość
"co to sie dzieje z tymi ludzmi?" x jak się codziennie uczestniczy w seansach nienawiści to się potem ma zmiany w mózgu.

Gość gość
wśród "antypisu" to co drugi ryszard cyba. nie mają argumentów to mają wyzwiska.

Gość gość
bardzo udane prowo niestety wyzwiska, mowa nienawiści i czysta agresja to właśnie domena pisowskich lemingów 🖐️

Gość gość
pisowskie lemingi ? Jakieś nowe określenie.Tylko że to bez sensu

Gość gość
"niestety wyzwiska, mowa nienawiści i czysta agresja to właśnie domena pisowskich lemingów" x a ryszard cyba wcale nie chciał zabić kaczyńskiego tylko niesiołowskiego jak to cały następny dzień kłamał tvn. :D masz jeszcze jakieś inne, śmieszne łgarstwa?

Gość gość
propaganda antypisowska idzie coraz gorzej bo nie ma takiego wyzwiska którego już by na pis nie rzucono więc na nikim to wrażenia nie robi.

Gość gość
Przeczytałem, uwierzyłem, że ktoś może tak myśleć i... ZWYMIOTOWAŁEM :(.

Gość gość
Dla mnie najgorszym wyzwiskiem były nazwanie mnie popierającym PiS :P.

Gość gość
z tego trzeba być zadowolonym.To znaczy ze myślisz samodzielnie

Gość gość
ja nie rozumiem jak można tak tego pisu nienawidzić. ostatnio spółki skarby państwa opublikowały wyniki, są najlepsze od wielu lat. a jaki był hejt gdy pis wywalał z nich "managerów z doświadczeniem" żeby "misiewiczów" powsadzać. i jak się okazuje ci "misiewicze" lepiej nimi zarządzaja niż "managerowie z doświadczeniem". jakimi kryteriami się kierują ci którzy tak tego pisu nienawidzą? oczywiście poza ubolami i rozmaitymi krętaczami którzy w państwie PO kradli ile wlezie. dzisiaj w rzeczypospolitej napisali że w roku 2016 polski rynek paliw urósł o 20 procent. to pokazuje jaka w polsce była skala przekrętów mafii paliwowych. i to w ciągu 1 roku rządów pis. a ciągle pełno jest tych którzy tego kaczyńskiego by w łyżce wody utopili mimo że co nie powie to ma rację i naprawdę zmienia polskę na lepsze.

Gość gość
Odpowiedź jest prosta.Media robią wodę z mózgu ludziom mniej inteligentnym.A takich w każdym społeczeństwie jest bardzo dużo.Wystarczy zrobić prosty eksperyment.Trzeba osobnika który bezmyślnie powtarza ze PiS łamie konstytucje zapytać a który artykuł ?

Gość gość
gość dziś Odpowiedź jest prosta.Media robią wodę z mózgu ludziom mniej inteligentnym.A takich w każdym społeczeństwie jest bardzo dużo.Wystarczy zrobić prosty eksperyment.Trzeba osobnika który bezmyślnie powtarza ze PiS łamie konstytucje zapytać a który artykuł ? x dzisiaj w tvp info takie pytanie zadała posłanka wisniewska z pis poslowi szejnfeldowi z po, odpowiedzał ze pis łamie wszystkie artykuły konstytucji :D

Gość gość
Nie każdy krytykujący PiS jest automatycznie za PO czy Nowoczesną... Ja uważam, że w tym momencie nie ma kogo popierać... Głosowałam na Kukiza, ale się zawiodłam. PIS i jego elektorat to ludzie zupełnie z innej bajki, obłudni, fałszywi, o zawęzonych horyzontach. Kreują się na takich dobrych, gorliwych katolików, a tak naprawdę nienawidzą innych, obgadują, wyśmiewają, podkłądają świnię. Rząd PIS-u promuje lenistwo rozdając bezrobotnym pieniądze, a pracującym zabierając.

Gość gość
do 23;16 a co tobie pracujący człowieku zabrał pis ?

Gość gość
"PIS i jego elektorat to ludzie zupełnie z innej bajki, obłudni, fałszywi, o zawęzonych horyzontach." x no to co napisałas powyżej to z pewnością jest pełne "miłości i tolerancji". nie to co u tego "pisu i jego elektoratu". widać po tym jaka ty jesteś dobra i wszystkim życzliwa. jak śmiesz w ogóle takie rzeczy o mnie pisać? czy ten hejt to już ci kompletnie mózg wyżarł? i jeszcze się masz za jakąś "lepszą". a spójrz jaka ty naprawdę jesteś skoro jedyne co potrafiłaś mi zarzucić to takie wyssane z palca, pełne nienawiści obelgi.

Gość gość
i czy w ogóle zadałaś sobie jakikolwiek trud żeby choćby przeczytać informacje które napisałe wcześniej? o wynikach spółek, o faktycznych zmianach jakie się w polsce od czasu jak "pisiory zawłaszczyły państwo" dokonały? bo nie odniosłaś się do nich nijak. twój tekst wygląda jak gotowa wklejka na każdą okazję byle tylko walić w ten pis obrzucając go jakimś wyssanym z palca gównem.

Gość gość
gość wczoraj do 23;16 a co tobie pracujący człowieku zabrał pis ? x pis zabiera niektórym poczucie wyższości

Gość gość
no jebany Pisorze gość wczoraj j.....ty pisior tak mi powiedzał nowoczesny gdy zabrakło mu argumentówsmiech.gif.. bo jesteś jebany... ale widocznie nie byles dziewicem.. juz ktoś cie w dupe z kolegów musial walić xD

Gość gość
ja jednocześnie przyznaję że pis ma sporo wad. uprawiają tę opentancza "religię smoleńską" ze swoim "świętym lechem kaczyńskim". oczywiście to jest dla dogodzenia "twardemu elektoratowi" ale dla kogos kto nie jest "twardy" jest mocno niesmaczne. mają takie debilne wpadki jak ta z listem w sprawie marcona który jest faktycznie tak napisany jakby go google translator tłumaczył. to wszystko robi bardzo zły PR ale lepsze są przecież rządy ludzi którzy dobrze rządzą i kraj się rozwija i bogaci ale mają głupie wpadki niż ta poprzednia banda złodziejska która takich wpadek nie miała ale kradła ile się dało.

Gość gość
Jak mnie PiS czymś wkurzy patrzę wtedy na PO i mi szybko przechodzi☺

Gość gość
no mi nie przechodzi, patrzę na to i kręcę głową z rozpaczą. jednak dopóki nie znajdzie się jakaś realna alternatywa dla tego pisu to trzeba na nich głosować żeby nie dopuścić do sytuacji że do władzy wrócą zdrajcy którzy w UE przeciw własnemu krajowi i obywatelom knują byle tylko władzę odzyskać. za rezolucją przeciwk polsce głosowali za tuskiem to ich można zrozumieć bo to ich człowiek ale ostentacyjne obnoszenie się z 27:1 gdy to 1 jest naszą ojczyzną to już trudniej. ale cieszą się jak dzieci na myśl że UE wprowadzi przeciw polsce jakieś sankcje ostatnio jak marcon powiedział że będzie się starał o sankcje przeciw polsce to słowem nie zaprotestowali a to było na spotkaniu ze związkowcami i chodziło o przenoszenie fabryki z francji do polski. i tak na każdym kroku widać jak ci s*******e by nas za czapkę gruszek sprzedali byle się tej "europie" podlizać. i oni mają polską rządzić?

Gość gość
Moja kuzynka ostatnio wyskoczyła z tekstem ," jak ja nienawidze pis "na pytanie dlaczego i za co "bo nienawidze"gdy próbowałem dowiedzieć sie czegoś więcej o powodach tej nienawiści usłyszałem że jestem kaczym siurem i więcej na te tematy nie chce ze mną rozmawiać, tylko tyle miała argumentów :D

Gość gość
A ja nie popieram ani PiS, ani PO. Wkurza mnie to, że ludzie głosują, popierają według scenariusza dawno ułożonego. Obudzcie się, Zacznijcie myśleć samodzielnie i obserwować.,, Dziel i rządź,, to scenariusz realizowany nie tylko u nas. Polecam telewizję NTV 1w Polsce albo malutką ntns w W. Brytanii.

Gość gość
Trzeba przyznać, że Polacy nigdy w historii nie byli tak podzieleni. A zaczęło się od podziału na Solidarność przeciw PZPR. Wtedy większość była za Solidarnością. Później był konflikt postkomuniści przeciw partiom post solidarnościowym i dość długo SLD miało większość. Przez konflikt w Solidarności między Wałęsą a Kaczyńskimi, mamy aktualny konflikt. Dlaczego my zawsze musimy się dzielić?