Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanka921

Jaki zestaw do parkowania

Polecane posty

Gość Joanka921

Witam dziewczyny ;) Czy któreś z Was używają kamery do parkowania? Niestety wbudowanej w aucie nie mam ale mam zamiar kupić , tylko jaki polecacie aby jednak trochę posłużył ?

Gość gość
zaraz zaczną się reklamować

Gość gość
kamera jest na wyposazeniu mojego auta

Gość Dastos56
W nowych i lepiej wyposażonych autach oczywiście kamera i czujniki są, jednak niestety moja Yariska się do nich nie zalicza, a że przy parkowaniu tyłem miałam kilka razy problem to kupiłam zestaw kamery cofania z monitor w JBP HD Camera, za nie dużą cenę masz duże udogodnienie i w końcu od tego czasu już ten problem mi się nie trafił.

Gość OliwiaAndrek
Sama nie mam takiej kamery ale moja przyjaciółka właśnie kupiła z 3 miesiące temu chyba własnie u jbp. Mówiła, że jest zadowolona dużo łatwiej się jej cofa i parkuje, a za dobrym kierowcą to ona nigdy nie była. Nie miała też żądnego wypadku w tym przypadku na razie, także chyba rzeczywiście daje radę.

Gość KarolinaOte
ja juz nie wi jednym przypadku zaufalam JBP i na prawde zawsze ich produkty dawaly rade. Czy to w przypadku prezentu drona dla syna na 15-ste urodziny czy tez monitoring do domu. Dlatego akurat co do tego producenta badz pewna :)

Gość KarolaWeq
Bardzo często się to przydaje tak na prawdę, ja bez tego nie poradziłabym sobie za zkażdym razem. Tutaj zestaw dodatkowy na prawdę robi fajną robotę. W tym od JPB jest bardzo dobry obraz, czujniki ruchu niezawodne, także kobitki warto :)

Gość DawidnikAsp
No chyba nie ma co polecac byle jakiego sprzetu w może lekko niższej cenie, jak jest JBP gdzie też jej koszt nie jest wcale duzy. Za to mozna być pewnym co do jej jakości i że nas nie zmyli, dzięki czemu będziemy mogli mieć pewność przy wszystkich manewrach jakie mamy do wykonania autem.

Gość WerciaSienko
No to chyba będzie najlepsza opcja bo robienie całego panelu na nowo w aucie to mega duże koszty i nie zawsze się opłaca, więc jezeli chodzi o takie rozwiązania to są na prawdę wygodne i też nie wymagają dużo pracy przy zamontowaniu. A w dzisiejszej dobie braku miejsc i ciasnoty w mieście takie czujniki są bardzo przydatne.

Gość MałgosiaWojcik
Warto mieć coś takiego, szczególnie gdy auto jest dość spore i nie ma wmontowanych czujek. My z mężem postanowiliśmy kupić ten zestaw bo córka nie dawno zdała prawojazdy i również trochę jeździ autem. Od tego momentu znacząco poprawiła się u nas jakość parkowania. Nigdzie nie ma rys, a szczególnie wgnieceń na zderzaku po słupkach za które najbardziej denerwował się mąż :)

Gość EdziaKaliszek
Szczerze to wcześniej nie wiedziałam, że jest to aż takie udogodnienie podczas przeciskania się w mieście na parkingach, gdzie nie problem dotknąć auta czy też przez przypadek trafić w człowiek bądź słupek. Teraz gdy zainwestowałam w ten zestaw do parkowania JBP nie tracę oszczędności na lakierowanie, wymianę zderzaków i zniżek. Szczerze polecam :)

Gość Sandrulaa11
No dokładnie jak widać jest opcja która pozwala zaoszczędzić sporo pieniędzy na naprawianie szkód które same mogłyśmy spowodować. Jednak rzeczywiście ja już mam 10 lat prawojazdy i w dzisiejszych czasach przy takim tłoku w miastach czasami bardzo ciężko jest sobie poradzić w niektórych sytuacjach, a taki zestaw znacząco ułatwia poruszanie się w nim ;)

Gość Damian234
No to skoro tak wiele osób Ci doradza ten wybór to najwyraźniej warto wybrać to rozwiązanie. Nie wysoka cena i wieksza pewnośc co do ochrony swojego auta i innych :)

Gość gość
Chyba najbardziej pomocna jest kamera cofania. Czujniki parkowania też warto zakupić. Polecam wam zajrzeć na stronę www.stopolgroup.pl Tam znajdziecie te akcesoria do parkowania oraz wiele innych ciekawych dodatków do samochodu.