Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETA 33letnia moze byc atrakcyjniejsza,od 25 latki?

Polecane posty

Gość gość

CZY KOBIETA 33letnia moze byc atrakcyjniejsza,od 25 latki?

Gość gość
Tak, ale rzadko

Gość gość
Jeśli jest zadbana to zdecydowanie tak

Gość gość
tak i to często spotykany przypadek wśród kobiet starsze są zdecydowanie bardziej atrakcyjniejsze, seksowniejsze i mają klasę w sobie

Gość gość
Atrakcyjne 30 są już mężatkami. Te wolne atrakcyjne nie są chociaż im zapewne wydaje się że są.

Gość gość
Ten wzrok znajacy zycie...

Gość gość
Mentalnie 25 latka,nigdy nie dorowna 33letniej kobiecie.

Gość gość
owszem.bywaja ladne laski po 30 i 20+ pasztety i tu nie tylko o figure ale przede wszystkim o ryj chodzi

Gość gość
Przede wszystkim chodzi o kobiecosc. Mezczyzna prawdziwy szuka kobiety kobiecej,a nie dziewczynki ...

Gość gość
Atrakcja to nie tylko wygląd ale również charakter i otoczenie w jakim się znajdujemy. Może być bardzo ładna dziewczyna, ale w nieciekawym związku i przytłoczona osobowością swojego faceta lub np rodziców i wtedy ona nie sprawia wrażenia atrakcyjnej. I może być dojrzała kobieta średnio ładna, która urwała się z łańcucha niechcianych obowiązków i wtedy jej atrakcja aż kipi.

Gość gość
Ja w wieku 31 lat teraz wyglądam lepiej niż w wieku 25 lat. Jako 25 latka byłam po prostu ładna i tyle. Teraz mam kase na ubrania i kosmetyki, dbam o siebie bardziej niż te 6 lat temu bo mnie na to stać :) i wyglądam lepiej niż jako 25 latka. Powodzenie tez mam ogromne. Ale mam męża :) poza tym jestem pewniejsza siebie niż kiedyś a to tez dodaje atrakcyjności.

Gość gość
Oczywiście że tak i niejednokrotnie tak jest.

Gość gość
gość dziś pewnie obciągasz angolowi za 7 funtów

Gość gość
Czasu nie oszukasz kolagenu skórze nie przywrocisz, może i jesteś bardziej zadbana lepiej ubrana ale biologia to biologia widać ze jesteś starsza niż 25 latka a u kobiety z wiekiem atrakcją spada

Gość gość
25 latka jest jeszcze młoda ty jako 33 latka zblizasz się do wieku dojrzałego , mężczyźni zawsze patrzą na młodsze jest to generowane biologia , młoda das zdrowe potomstwo

Gość gość
Mi ze 2 lata temu podobała się kobieta 8 lat starsza (miała wtedy 33 lata) i nie wiem dlaczego, ale dla mnie po prostu masakrowała wtedy moje równolatki (25 latki), przynajmniej te co spotkałem wtedy, żeby nie było nie gustuję w mamuśkach. big_smile Po prostu była dla mnie bardziej atrakcyjna niż moje (wtedy ) równolatki i miała idealny cudowny charakter. Poza tym są kobiety, które mają taką urodę, że bardzo długo będą wyglądać młodo, a jest też taka opcja, że nawet wyglądająca na 34 latkę kobieta, ale niezwykle pociagajaca, będzie bardziej atrakcyjna od przeciętnej 25-latki.

Gość gość
Moja znajoma ma 23 lata i ma juz brzydkie... niezbyt ladne cialo.

Gość gość
To zależy od genów , są kobiety o baby face czyli okrągła jak piłka buzi serduszkowate usta mały nosek duże okrągłe jak piłki oczy , takie starzeją się późno , gorzej jak masz bardzo chuda pociagla twarz i spiczasty nos albo szeroki

Gość gość
Ogólnie mam wrażenie że im okraglejsza twarz i oczy tym kobieta ładniejsza

Gość gość
Moja znajoma majac 38 lat urodzila, zdrowa,sliczna dziewczynke.

Gość gość
Nieprawda mam kolezanke z geba cebulowata tzw i wyglaa staro ,jak taka baba ze wsi

Gość gość
Mężczyzn pociąga uroda baby face (dziecinna twarz ) a mało która 30 latka taka już ma

Gość gość
Salma Hayek ma pociagla/owalna twarz i nadal jest atrakcyjna kobieta.

Gość gość
Cebulowata twarz pociaga? Przeciez sa rozne gusta,jednemu podoba sie kolor czerwony innemu bialy,jeden lubi psy inny koty itp itd.

Gość gość
No na pewno nie dla mnie , to twoja subiektywna ocena , najlepiej mieć okrągłą twarz albo chociaż pucolowata jak Selena Gomez czy miley Cyrus

Gość gość
Ty nie jestes kazdym facetem... Pewnie masz jakies kompleksy.

Gość gość
Długa spiczasta twarz u kobiety jest brzydka bo to cecha męska , okrągła pucolowata twarz to cecha kobieca rosjanki mają takie twarze zazwyczaj

Gość gość
Co za bzdury. Wiek nie jest wyznacznikiem niczego, to tylko liczby. Paląca i chlająca solara z ciałem, które w życiu z żadnym sportem nie miało do czynienia, będzie zawsze wyglądała gorzej nawet jak będzie miała 20 lat, od tej nawet dekadę starszej i zadbanej. Za niszczenie kolagenu w skórze i jej zdolności do regeneracji odpowiada głównie tryb życia, a wiek to już bardziej ma znaczenie po 40tce.

Gość gość
Przeciez zona najseksowniejszego faceta GEORGA CLONEYA ma twarz pociagla/owalna, i taka Salma Hayek to samo,ma twarz pociagla/owalna i podob sie wielu Mezczyznom.

Gość gość
Gosciu ,a moze Ty lubisz bzykac male dziewczynki,stad chcesz twarz "babyface" ...