Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETA 33letnia moze byc atrakcyjniejsza,od 25 latki?

Polecane posty

Gość gość
No jasne. Znam pełno takich przypadków. Zresztą co to jest 8 lat różnicy u dorosłych ludzi? A czemu pytasz ? Chłopak cie rzucił dla starszej ? :D

Gość gość
phi, mam 34, a wyglądam na 25:P tak samo z figurą:P

Gość gość
Przestań się dowartosciowywac po 40 latce zawsze widać ze ma 40 lat choćby nie wiem co robiła i jak się dwoila, może być zadbana piękna ale młoda nie będzie już nigdy ,widać to po skórze na dłoniach rękach nogach twarzy , ciało się zmienia można próbować ale nie uda się nigdy wrócić do 20 letniego ciała to jest nie możliwe

Gość gość
Szpiczasta twarz ? ale sa rozne,najbardziej pozadany ksztalt to Owalna, a nie pucowata jak u baby ze wsi .

Gość prawi 114
do playboya biorą 22 letnie dziewczyny ,a nie 35 latki 35 latka by być atrakcyjna musi sie starać 2 razy bardziej niż 20 latka 20 latce przychodzi to od niechcenia

Gość gość
Podoba Wam sie SALMA HAYEK ? ona nie ma pucowatej-cebulowatej twarzy.

Gość gość
Owalna jest porzadana przez reklamodawców i świat modelingu, ja mam okrągłą twarz jak poczek i Niemcy się chcieli zlać z zachwytu jaka jestem piękna jaka mam anielska twarz bo Niemki maja wszystkie owalne podłużne końskie twarze , dziewczyna z okrągłą buzia wygląda jak niewinny aniołek

Gość gość
No jasne, co za głupie pytanie. Jest masa przykładów na to. Zresztą myśle, że dekada 25-35 lat u kobiet to najlepszy okres w życiu, pełen rozwkit. Oczywiście u ludzi dbających o siebie, bo teraz to pełno na ulicach już nastolatek z galaretą na d****h, pofarbowanych na czarno i wyglądających mega staro.

Gość gość
I kazda to czeka,ta zmiana ... Najseksowniejsza to twarz znajca zycie,ten wzrok przezytego zycia.

Gość gość
Kobiety o okrągłej twarzy maja więcej etrogenu czyli kobiecego chormonu , okrągłe twarze maja azjatki rosjanki ukrainki i większość Polek , natomiast owalne twarze to angielki Niemki i francuzki które uroda nie grzesza

Gość gość
'chormonu' - ja pieprzę, co za tępa dzida :O

Gość gość
Tepa dzida to trzeba być żeby kogoś wyzywać za drobny błąd , ale rozumiem kompleksy się odezwaly

Gość gość
Ona 33 on 25 Fuuj chyba się zrzygam

Gość gość
Ale glupoty opwiadasz panno z pucowata-cebulowata twarza... Hiszpanki,arabki tez maja pociagle/owalne twarze i tez sa ladnymi kobietami.

Gość gość
Żadna 33 latka nie dorówna ładnej 25 latce. Po pierwsze ciało jest dużo gorsze nawet w porównaniu z przeciętną 25 latką, 25 latka ma jeszcze ładną, jędrną skórę i jędrne pierski. 30 latka to już skóra taka bez blasku, zmarszczki, tu wisi, tam wisi, galaretowate ciało, cycki albo wysuszone albo obwisłe. Po drugie twarz. 25 latka ma jeszcze dziewczęcą twarzyczke, która pociąga facetów. 33 latka to już twarz ma ja stara ciotka. A umówmy się Polki nie mają rysów twarzy MILFów, także z wiekiem to włąśnie zmienia się w taką starą ciotę. A najbardziej śmieszą mnie te argumenty to tym, że 30 latka ma więcej pieniędzy na ciuchy i kosmetyki i jest bardziej zadbana. Szkoda tylko, że nigdy takiego argumentu nie poda mężczyzna bo dla niego to nie żadnego znaczenia. Liczy się ciało, a nie ciuch. A poza tym 25 latka nie potrzebuje tyle kosmetyków bo ma jeszcz ładną skórę i nie musi maskować zmarszczek i galaretowatego ciała jak 30 latka.

Gość gość
Ta, drobny błąd, ty łajzo :O Wymądrza sie tępizna, a nawet ortografii nie zna.

Gość gość
Cebulowata twarz ? Powiedz to Rosjanie która bije Cię na głowę uroda bo ma śliczna okragla buzie a nie owalna jape jak stary kon

Gość gość
Czyli wszystkie 30 stki maja juz zmarchy ?

Gość gość
Podluzne twarze maja czarownice i konie , koniec kropka

Gość gość
W twojej rodzinie pewnie mają. Normalni ludzie jeszcze wtedy nie mają jak o siebie dbają.

Gość gość
Najbardziej pozadana twarz to OWALNA/pociagla zobacz tylko na Cindy Crawford,Salma Hayek,Liv ,albo zona Georga Cloneya one maja owalne/pociagle twarze. A Ty jestes wredna zlosnica i tylko maja byc ladne takie jak Ty ...

Gość gość
Przykro mi zadna z nich nie jest ladna a szczegolnnie żona rooneya , ładna to jest polina Gagarina

Gość gość
CEBULOWATA PUCOWATA twarz jak u baby ze wsi .

Gość gość
Nie zadna z nich nie jest ladna... tylko Ty jestes ladna ... i tylk takie jak Ty sa ladne ... :(

Gość gość
Nie mówię że tylko ja jestem ładna bo sama mam tylko pół okragla twarz ale mam w klasie rosjanke z głową szerszą niż dłuższa i się o nią zabijają

Gość gość
znasz przyslowie "slodka buzka,a w srodku zazdrosna ,wredna wiedzma" ...

Gość gość
Nie sądzę żeby dziewczyna której chcą wszyscy musiała być zazdrosna o kogo kolwiek

Gość gość
Żadna 33 latka nie jest ładniejsza od 25 latki, jeśli porównamy osoby o takim samym statusie materialnym, wykonujące podobną pracę, prowadzące podobny tryb życia. Chyba że porównacie otyłą biedną tyrajacą od 14 życia 20 latke do zadbanej bogatej i wyleżanej 45 latki, ale takie porównania są bez sensu. Co lepsze 3 letnie Tico czy 10 letni Mercedes S-clasy

Gość gość
Alez Ty glupia ... OMG

Gość gość
Nie porownujmy ludzi ,do rzeczy aut itp ...