Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETA 33letnia moze byc atrakcyjniejsza,od 25 latki?

Polecane posty

Gość gość
uroda nie jest zwiazana z wiekiem,albo ktoś jest piękny az się zestarzeje albo ma przeciętny pyszczol w każdym wieku

Gość gość
Gdyby 33 mogła być lepsza to by nie było rotacji modelek co 15 lat ze po takim terminie już jest na emeryturze , żyjemy w kulcie młodości , twarz można ujedrnic botoksem ale wieku się nie zatuszuje bo zmieniają się też rysy twarzy które nie mają nic wspólnego ze zmarszczkami

Gość gość
Wystarczy spytać 33 łatkę czy chciała by wyglądać 8 lat młodziej...

Gość gość
czyli wszystkie młodsze od 33 to modelki

Gość gość
Rozwrzeszczale dziecinne 26 latki

Gość gość
A faceci sie nie starzeja ! nie maja zmarszczek,cialo nadal super sexy!

Gość gość
30 stki maja to juz za soba,ten szok,a 20 tki to czeka,przed nimi jeszcze.

Gość gość
Akurat mentalność to już zupełnie inna sprawa moja siotrzenica ma 18 lat i jest bardzo dojrzała kulturalna fajna , a znam kobiety w moim wieku które pomimo upływu lat rozumem nie grzesza

Gość gość
26 latka nigdy nie dorowna mentalnie takiej 35 latce,nie oszukujmy sie.

Gość gość
Wszystkie atrakcyjne kobiety po 25 r.z są juz mężatkami a jeśli nie są to znak, że nie są w stanie stworzyć stałego związku i maja problem z wiernością. Te po 30 tce i wolne nie są atrakcyjne choć im się wydaje, że są. Są też wolne po 30 tce rozwodki i te mogą być mega atrakcyjne.

Gość gość
Bzdura jest dużo porządnych fajnych młodych kobiet i dużo patologicznych 30 stek , to kwestia charakteru wychowania wartości wyniesionych z domu bądź ich braku

Gość gość
Ale nei kazda ma,miala parcie na zwiazek.,sa takie ktore byly w zwiazku dlugo,a pozniej rozstaly sie. A w zwiazkach nie sa tylko atrakcyjne kobiety,sa tez nieaktrakcyjne ktore maja mezow,zakladaja rodziny,dzieci.

Gość gość
jesteście szurnięci chceci uogolnic i wstawić w ramki w jedna definicje tysiące pindek powodzenia

Gość gość
Cóż każdy czlowiek jest inny , ludzi się dzieli na złych i dobrych a nie na ładnych starych brzydkich , sa ładne 33 latki Tak samo jak ładne 25 latki , sa głupie jak but 33 latki tak samo jak 25 latki , cecha indywidualna człowieka

Gość gość
i TY zbrzydniesz zestarzejesz sie,kazdego to czeka,wiec nie warto sie do tego przywiazywac, warto znalec inne wazniiejsze wartosci w zyciu,niz wyglad. Bo co zrobiliby Nasi dziadkowie ?

Gość gość
25 latka za 5 lat będzie miała 30 lat. Jak kaski brak to się szybko posypie. Po pierwsze tanie kosmetyki Po drugie zle odzywianie Po trzecie stresująca praca jak nie ma wykształcenia Po czwarte fajny ubiór nawet ze strachu na wróble zrobi cud Faceci zwracają uwagę na wygląd bo na golasa po ulicy chodzić nie będzie. Po piąte brak uprawiania sportu, jak ma męcząca pracę to na sport czasu i chęci brak Po piąte brak kaski skutkuje tym, że nie odwiedza się kosmetyczki zatem biedne kobiety są tylko piękne póki jeszcze młodość je trzyma Po 30 nie dadzą rady. sprawdzone moja zona po porodzie i przy dziecku tak się właśnie posypała a inne są git.

Gość gość
tylko jezeli 33latka jest ponadprzeciętnie atrakcyjna, a 25latka bardzo nieatrakcyjna

Gość gość
Zlosliwy,toksyczny czlowiek zawsze sie czegos doczepi, a to za stara,a to taka sraka,,, a to geba baby ze wsi,a to konska geba ... Jak najdalej od toksykow.

Gość gość
No właśnie , grunt to być dobrym człowiekiem umieć cieszyć się z małych rzeczy zaczarować kogoś dobrym u sposobieniem do życia , wyścigi na piękno są żałosne

Gość gość
A ty już się nie wymadrzaj ze sportem bo udowodniono że forsowanie ciała niszczy włókna kolagenowe w ciele , dla tego azjatki uprawiają jedynie jogę i medytacje na przemian z surową dieta , mocne forsowanie ciała też postarza

Gość gość
Uroda bardzoo szybko mija, a i sa wazniejsze rzeczy ,wartosci w zyciu. Ale do tego trzeba dojrzec,by to zrozumiec ...

Gość gość
Sa tez takie ze z zewnatrz slodka buzka,a w srodku zepsuta jedza.

Gość gość
Ty oceniając tak inne kobiety też jesteś zawistna jedzą , dobry człowiek tak nie mówi o innych

Gość gość
/11:55/ dokładnie, póki MŁODOŚĆ je trzyma "w dobrym stanie" a potem to juz klapa, paszczur się robi :p

Gość gość
Nie oceniam,nie mi oceniac. jest takie powiedzenie ze" z zewnatrz slodka buzka,a w srodku zepusta jedza"

Gość gość
12:06 czyli jesteś paszczurem bo się postarzalas? Fajnie sobie sama ublizasz

Gość gość
Ale burak z Ciebie,nie moj poziom... Mezczyzna z klasa nie uzywa takich slow,nie wyzywa kobiety od paszczurow itp .

Gość gość
Kobieta moze byc rowniez bardziej atrakcyjna w wieku 34 lat od samej siebie w wieku mlodszym smile Seksualnosc, atrakcyjnosc to nie sa cechy stałe:)

Gość gość
Jako 20-latka byłam po prostu młoda, szczupła, miałam młodość w głowie i tyle. Po 30-tce zmieniło się moje myślenie, poczucie własnej kobiecości i seksualności, bardziej kobiecy ubiór i o dziwo każdy mi mówi, że z wiekiem wyglądam lepiej. To samo się tyczy mężczyzn, nigdy nie byłam tyle podrywana, nawet przez młodszych co teraz. Oczywiście wiem, że to nie będzie trwać wiecznie, ale nie spodziewałam się tego po 30-tce. Znam też kilka kobiet 40-letnich, wiadomo nie wyglądają już na młodziutkie, ale mają to coś że dalej są atrakcyjne.

Gość gość
To ze ktoś jest miły nie znaczy się cie podrywa, A po drugie taki mlokos naogladal się filmów o podstarzalych mamuskach i fantazjuje, przespi się raz i sajonara do związku weźmie rowiesniczke albo młodsza