Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETA 33letnia moze byc atrakcyjniejsza,od 25 latki?

Polecane posty

Gość gość
Ale większość z was tutaj ma nawalone pod kopułą. Dla was atrakcja polega wyłącznie na wyglądzie, trzeba mieć ciało, twarz, figurę, wszystko super obrobione oooooo i wtedy jest atrakcja i rewelacja. Całe szczęście ze wychowałam się w innym kraju gdzie atrakcyjność ma zupełnie inne znaczenie bo gdybym miała jak przeciętna polska dziewczyna dążyć do nieustannego poprawiania swojego wyglądu to wolałabym się powiesić.

Gość gość
gość dziś No bo atrakcyjność to jest WYGLĄD, a to co masz w głowie to MĄDROŚĆ, a charakter itd, to charyzma. A skoro tak podkreśliłaś że na szczęscie się wychowłas w innym kraju, to pisz do swoich rodaków a nie stawiaj się ponad tu wszystkimi bo nie błysnęłaś intelektem.

Gość gość
Ale niektóre młode siksy mają zazdro :D szczególnie że na kafe często faceci szukają starszych kobiet od siebie, a nie tych młodych rybkowatych dziuń klonów :D

Gość gość
gość dziś no to się wieszaj cygański pasztecie

Gość gość
13:25 to są kolesie którzy szukają starych na skok w bok na przygodę a nie na związek , chcą spróbować ekstremalnych warunków a i tak zakochaja się w młodej ładnej

Gość gość
Wątpię :D

Gość gość
Starsi faceci zakochują się w młodych , młodzi w starych kobietach już nie , w takich przypadkach chodzi jedynie o seks

Gość gość
Bo o ile starszy facet z młodej może mieć jeszcze małżeństwo i potomstwo tak ,młody ze starej nie ma nic

Gość gość
l

Gość gość
Nie ma reguły moim zdaniem. Jako kobieta z dolnego przedziału wiekowego podanego przez autora, a nawet z lekka poniżej, nie mogę podać z własnego doświadczenia, czy zauważam jakąś różnicę w męskim zainteresowaniu mną na obu granicach. Ale z obserwacji otoczenia mogę wysnuć takie obserwacje: 1. Czasem bardzo trudno jest ocenić na pierwszy rzut oka wiek osoby, często kobiety starsze są oceniane na młodsze, czasem na odwrót, młodsze - za starsze. To w dużej mierze wynika z typu rysów twarzy, niektóre dziewczyny mają ostrzejsze, "surowsze" rysy, inne - łagodniejsze,mlodziej wygldajaca skora,dlonie. Te drugie często są postrzegane za młodsze, niż są w rzeczywistości 2. Jest typ charakteru kobiety szczególnie pociągający dla mężczyzn, który powoduje, że emanują one taką swoistą "energią", która sprawia, że faceci lgną do nich jak muchy na lep, nawet znacznie młodsi. Nie wiem, co to jest i nie umiem tego zdefiniować, ale ktoś może ma w otoczeniu taką kobietę i skuma, co mam na myśli?

Gość gość
13:08 kolejna z bolem pupska i zawiscią :D