Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyźni zdają sobie sprawę kiedy kobieta się w nich podkochuje?

Polecane posty

Gość gość
Autorko kręcą cię pomarszczone k***sy?

Gość gość
Zdaja bo czasami mowa ciala jest az nadto oczywista.

Gość gość
Prawikom je!banym sie marzy ze ktos im lodzika zrobi? No to musicie smiecie kumpli cweli poprosic. Haha.

Gość gość
Na mnie gdy laska patrzy to się kończy pukankiem. Żadnej nie przepuściłem

Gość gość
" gość dziś Na mnie gdy laska patrzy to się kończy pukankiem. Żadnej nie przepuściłem " marzyciel :)

Gość gość
Nigdy nie ma 100% pewności, ja podejrzewałem pewną kobietę o to że coś do mnie czuje ale na podejrzeniach się skończyło.

Gość gość
"Zdaja bo czasami mowa ciala jest az nadto oczywista." Zbyt często nkobiety wysyłają sprzeczne sygnały. Co z tego, że mowa caiala mowi tak, jeśli zapytane odmawiają?

Gość gość
Bo czasami wysyłają je zupełnie nieświadomie, ja tak mam… Taki sposób przełamywania zakłopotania mam i taką mimikę, że faceci często dopowiadają sobie moje zainteresowanie. Jednak lepiej zwracać uwagę na słowa albo jakieś wyraźne sygnały, bo kręcenie włosów wokół palca może zmylić :P A źrenice rozszerzają się także po alkoholu (podobno?)...

Gość gość
No dobra, a jakie są te wyraźne sygnały? Jak rozpoznać czy podobam sie np znajomej dziewczynie?

Gość gość
20:24 Jeśli masz na myśli konkretną dziewczynę, to może dla ułatwienia podaj jakieś szczegóły, np. wiek, czy z charakteru jest zwykle nieśmiała czy raczej otwarta i bezpośrednia, ewentualnie jakieś przykłady zachowań, zdań, które Ty rozpatrywałeś za oznakę zainteresowania… pomogę Ci to zinterpretować ze swojej perspektywy. A jeśli chodzi o kobiety w sensie ogólnym, to muszę się zastanowić… Daj mi chwilę, zaraz coś odpiszę.

Gość gość
Ja jestem nieśmiała więc czasem dla zmyły zaczynam być trochę wredna, ignoruję i udaję niezainteresowaną. Niestety jestem debilką.

Gość gość
gość dziś po czym wnioskujesz ze jej sie podobasz? co ona takiego zrobila?

Gość gość
Pytam i tak i tak. Czy są jakieś stałe oznaki że kobieta chciałaby, ale boi sie powiedzieć wprost? I czy da się odróżnić grzeczną odmowę od zachęty do kontynuowania gry? Czy muszę błądzic po omacku? A jeśli chodzi o szczegulne przypadki, to pytam o sytuacje, kiedy kobieta szuka okazji do kontaktu ze mną częściej niż inne. W ten sposób mogę to najprościej opisać. Nie tak jak reszta moich koleżanek. Ale częściej zagaduje, uśmiecha się, interesuje moim życiem, tym co robię, etc. Ale zaproszenie ode mnie zbyła śmiechem.

Gość gość
a dotyka ciebie czasem?

Gość gość
Tak..łapie mnie za k****a

Gość gość
Faceci to świnie. Słyszałam nie raz jak brat z kolegami laski obgaduje i to gorzej niż kobiety. Jak facet wyczuł, że ty coś czujesz do niego i mu to okazywałas a on nie był zainteresowany i może jeszcze dodatkowo byl czy jest w związku to beke mają z ciebie taka, że nawet sobie tego nie wyobrażasz. :(

Gość gość
21:05 Tak myślałam :(. "Dzięki" za potwierdzenie moich obaw.

Gość gość
Wiekszosc polaczkow to nedzne falszywe qrwy. Dlatego najlepiej jak najszybciej nauczyc sie miec na nich wyje!bane:)

Gość gość
Trudno to sprecyzować, bo każdy człowiek coś tam po swojemu kombinuje… Starałam się przypomnieć sobie zachowania swoje albo swoich koleżanek i prezentuje się to mniej więcej tak: 1. (Szczególnie jeśli dziewczyna jest nastolatką) zwykle próbuje nawiązać kontakt przez internet, ewentualnie przez wspólnych znajomych,specjalnie kręci się w okolicach, w których może Cię spotkać (np. na danym piętrze, osiedlu, w klubie) - ja kiedyś notorycznie jeździłam tym samym autobusem. Do tego jakieś ukradkowe spojrzenia lub ignorowanie wzrokiem. Zaczepki, dogryzanie też mogą być. 2. Szukanie okazji do kontaktu, np. prośba o przysługę lub radę. Inicjowanie kontaktu po dłuższej przerwie w rozmowach. 3. Jest Tobą zainteresowana - tym co lubisz, co u Ciebie, jakie są Twoje opinie na różne tematy, co lubisz. Twoje uczucia są dla niej ważne i raczej stara się ich nie ranić (choć różnie to bywa). 4. Czasami ignorowanie lub trzymanie na dystans. Tutaj bardzo trudno to dostrzec. Uprzejme ale lakoniczne wypowiedzi. Przyciąganie i odpychanie (kiedy wydaje jej się, że okazała zainteresowanie zbyt mocno). 5. Podejmuje Twoje aluzje, odpowiada zainteresowaniem na zainteresowanie (!). Dziewczyna, która absolutnie nie jest zainteresowana niczym więcej, będzie wyraźnie zbijać Twoje sugestie lub nie będzie na nie reagować. Zainteresowana dziewczyna raczej będzie podtrzymywać temat, czasami lakonicznie, ale jakkolwiek. 6. Zgadza się na spotkanie bez oporów. W ogóle nie kombinuje za bardzo, kiedy jej coś proponujesz, bo nie chce przegapić okazji. 7. Nie znacie się bardzo dobrze, ale wychodzi z inicjatywą, propozycjami spotkań. Przeciętnie dziewczyny robią to b. rzadko i nawet luźna propozycja z jej strony może dać Ci sygnał, że ona jest zainteresowana. Choć oczywiście istnieje też typ dziewczyn-kumpelek. 8. To chyba najbardziej uniwersalne. Zwróć uwagę na jej zachowanie wobec Ciebie kontra jej zachowanie wobec innych. Jeśli w jakiś sposób wyróżnia Cię spośród towarzystwa (jest Tobą zainteresowana bardziej, rozmawia więcej LUB ignoruje Cię, omija wzrokiem, w rozmowie ucieka wzrokiem i mało z Tobą rozmawia) to może, MOŻE oznaczać, że coś jest na rzeczy. Zwróć też uwagę na ubiór. Jeśli przy okazji spotkań z Tobą widzisz, że stara się wyglądać lepiej/ atrakcyjniej niż zwykle to może być ważny sygnał. Jeśli za każdym razem wygląda gorzej niż zwykle, niechlujnie i tym podobne to ewentualnie może być znak, że nie bardzo przejmuje się tym co o niej pomyślisz. 9. Jeśli bardzo jej się podobasz i jest między Wami chemia, raczej spróbuje utrzymywać kontakt wzrokowy lub będzie na Ciebie spoglądać dłużej / intensywniej.

Gość gość
A tutaj najpopularniejsze sygnały niewerbalne i werbalne: -poszerzenie źrenic -ponowne / ukradkowe spojrzenia - szerzej otwarte oczy -uśmiech - odsłanianie szyi, zabawa włosami - postawa jej ciała i zachowanie: pochyla się w Twoim kierunku, słucha Cię z zainteresowaniem, dopytuje - wypina klatkę piersiową - naśladowanie Twojej postawy, powielanie Twoich gestów, ruchów, przystawanie na Twoje propozycje - pozwala na dotyk (np. ramieniem, dłonią), nie odsuwa się, szuka Twojego dotyku - śmiech, dopytywanie - komplementy - wydymanie ust, oblizywanie ust - głowa lekko odchylona na bok, zalotna postawa - modulowanie głosu - podobno dziubek przy wydmuchiwaniu dymu z papierosa (:P) Ale zarówno to, jak moje uwagi powyżej traktuj jako bardzo luźne wskazówki. Tak naprawdę z tym uwodzeniem i okazywaniem zainteresowania jest tak, że gdyby istniały proste i określone zasady, to ludzie nie mieliby z tym żadnego problemu :P Niestety to zazwyczaj jest takie właśnie błądzenie po omacku.

Gość gość
Ładnie mu to streściłaś :) Prawda .

Gość gość
Kiedy ja jestem zainteresowana facetem najczęściej robię coś z tych rzeczy: staram się jak najlepiej wypaść w jego towarzystwie w sensie obiektywnym - bardzo pilnuję swojego wyglądu, zachowania, sposobu mówienia. Inicjuję lub podtrzymuję kontakt. Zadaję mu pytania, interesuję się nim, zapamiętuję detale rozmowy, czasem proszę o radę (ale bez przeginki). Chętnie z nim rozmawiam. Trochę uciekam wzrokiem, bo bywam nieśmiała. Pilnuję swojej postawy (!), na początku znajomości trzymam bardzo uprzejmy dystans, często i chętnie z nim rozmawiam, nie zbijam flirtu, o ile jest na poziomie.

Gość gość
Nawet jeśli jest jak mówisz i to nie sprawdza się w 100% to dziękuję choćby i za te wskazówki. Dowiedzialem sie więcej niż gdziekolwiek.

Gość gość
Dowiedziales sie z tego opisu czy jest w tobie zakochana?

Gość gość
co byscie zrobili jak ktos by powiedzial ze was kocha?

Gość gość
przeciez to super wiadomosc, milosc jest piekna

Gość gość
Taaa gdy się panna podoba, ale gdy nie to już jest problem, będziesz miły niedobrze bo ją zachęcisz, niemiły też niedobrze bo wyjdziesz na chama, nie ma dobrego wyjścia, odrzucona kobieta zamienia się w jędzę, ma w dopie przyjaźń ;-)

Gość gość
moze powiedziec ze ktos inny mu sie podoba

Gość gość
kieds podobal mi sie facet.ale powiedzial mi ze mu sie inna podoba.

Gość gość
nie wiem czy powiedziec facetowi ze mi sie podoba i o nim mysle ciagle.