Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WydraMorska

Czy jest coś po życiu na Ziemi?

Polecane posty

Gość gość
Niezliczone rzesze ludzi przeróżnych wyznań jak i ateistów, również potrafią mieć spokój wewnętrzy. Bzdury że daje go tylko bóg żydowski to kłamstwo, kłamstwo dla szarej zaprogramowanej na religie masy.

Gość WydraMorska
Ale jak modlę się to nie czuję już "tego czegoś" jak dawniej. Myślę, że po prpstu po śmierci jest to co przed narodzinami czyli nic, pustka nawet nie czujess, że umarłeś. Bardzo się boję, ale Niebo nie jest realne no co po śmierci jestes dusza i widziwsz inn3 dziwne duchy? Czemu akurat chrzescijanstwo to ta prawdziwa?

Gość gość
Zwyczajnie dojrzałaś i dziecinne bajki już na ciebie nie działają.

Gość WydraMorska
A może szatan tak miesza wam w głowach?!?!?!

Gość gość
wpisz na youtube słowa " odejścia powroty " a tam znajdziesz wiele relacji z zaświatów od tych , którym nie było dane umrzeć w wypadku i byli kilka godzin w klinicznej .

Gość gość
Po pierwsze nie bój Się śmierci bo nie będziesz nawet wiedzieć gdy to się wydarzy,myśl O życiu Bo jest piękne, jego piękno tkwi we wszystkim co Cię otacza i to przywilej być tu.Każdy myśli O takim czymś, ale to dobrze bo zaczynasz się zastanawiać po co tu jesteś, ty jesteś największą magią istnienia..twoja dusza to taka zagadka ze powinieneś zacząć ją odkrywać. Ja gdy miałam 14 lat przeszłam depresję, ale wtedy przebudzilam się i cieszę się bardzo.Posłuchaj sen to taka inna śmierć, idziesz spać wchodzisz w inny wymiar inny świat ,i co nie boisz sie tego przecież prawda? Bo jesteś spokojny a we snie ibtam nid wiesz co jest grane bo spisz.Śmierć to też inny świat, twoja dusza nazywa sie podswiadomoscia ,ona nie umiera nigdy tylko się przenosi.Nasze ciało to tylko taki pojazd dla duszy,taki avatar.Gdy ciało umrze ty narodzisz się na nowo w innym ciele, dlatego musisz być dobrym człowiekiem Bo to jaki będziesz teraz będzie wplywalo na kolejne życie. Smierci nie wolno się bać ,ty i tak nie będziesz nic wiedzieć rozumiesz? Jesteś młody ciesz się życiem, wiele pięknych chwil przed tobą i całe życie. Będziesz się nad tym zastanawiać jak będziesz mieć 80tke,teraz żyj i nie martw się niczym ,jesteś tu z jakiegoś powodu :*