Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasami żałuje że się nie puszczałam jako nastolatka i nie wpadłam w ciąże

Polecane posty

Gość gość

w wieku 16-20 lat rodzina mnie obraża...zwłaszcza część żeńska, faceci są po mojej stronie generalnie...a kuzynka ? ze ''stara'' juz jestem, ze mam 35 lat i dziecka mi się zachciało, ze jak bede chciala drugie to musze bardzo się pospieszyć bo to ''patologia'' zeby byc w ciąży przed 40, wtedy jej powiedzialam ze znam kobiete która nie planowala dziecka, cale zycie byla samotna, lekarka az tu nagle poznala mezczyzne i w wieku 43 lat urodzila zdrowe dziecko...rodzina zaczęla się śmiać, że dziecko bedzie mialo starą matke, ze matka NIE DOŻYJE AZ CÓRKA DOROSLA BEDZIE :O tyle, ze ona wygląda 100x lepiej niz ta moja kuzynka 28 latka i jej matka razem wzięte opychające się odpadami z biedry... inna ciotka tez mi dogryzała, kazała zbadac na wszystko bo dziecko moze byc ''chore'', zero wsparcia tylko obrażanie, to tylko fragment tych tekstów, wstyd mi ze pochodze z takiej rodziny, z nimi dobrze jest tylko na zdjęciach... a propo tytułu tematu - kiedys chamsko obrażali krewną bo do matury szła z brzuchem a ojcem byl jej nauczyciel ze szkoły jazdy, jak plotkowali, masakra, ze szmata, ze durna, ze taka mądra maturzystka a nie umie sie zabezpieczyc, ze facet starszy, ze co ludzie powiedzą, ale wstyd, przyszli na ślub i plotkowali za jej plecami :O gów-no a nie ludzie

Gość gość
Po co przejmujesz się głupimi komentarza? chcesz mieć dziecko, masz faceta z którym to dziecko chcesz mieć. jeśli tak to działaj, czas leci, ale nie jesteś wcale taka "stara". wiele osób dopiero w tym wieku świadomie decyduje się na dziecko.

Gość gość
Nie przejmuj się opinią, moja mama urodziła mojego najmłodszego brata w wieku 40 lat, jest zdrowy i rozwijał się szybciej niż jego rówieśnicy. A też gadali jej ze będzie chore dziecko i ze to głupota żeby mając 40 lat rodzic, że stara będzie a on taki malutki. Nie posluchala opini innych i teraz brat jest pupilkiem wszystkich, jedyny chłopiec w rodzinie. Dziecko to skarb :) ja za to mając 19 lat zaszłam w ciaze i do matury tez szłam z brzuchem, ciesze się ze wpadlam bo mam teraz cudownego synka i kochającego męża. :)

Gość gość
Jezu jakie brednie. Moja ciocia urodziła dzieci w wieku:30,34 i 43 lata. Wszystkie dzieci zdrowe. Mój tata został ojcem w wieku: 35 i 37 lat. Siostra męża teraz w wieku 38 lat bedzie rodziła 3 dziecko, bratowa w wieku 35 lat i 37 urodziła dzieci. To jest bzdura. I uwaga uwaga bo przecież mamusie na cafe tego nie wiedza: więcej młodych kobiet rodzi dzieci z zespołem downa niż kobiet po 30. Późny wiek matki nie powoduje żadnych was genetycznych, jest takie same niebezpieczeństwo jak w przypadku młodych osób. A Ty zamiast pytać sie o opinie rodziny czy rozmawiać o planowaniu dzieci powinnaś postawić wszystkich przed faktem i pochwalić sie dopiero jak będziesz w ciazy.

Gość gość
Moja teściowa tez urodziła w wieku 40 lat i to 25 lat temu i nikt krzywo na to nie patrzył.

Gość gość
Ja zaszlam w planowana ciaze(w wieku 29lat) nie majac slubu to co niekotrzy pytali z chamskim wyrazem to co gratulowac czy nie? I to ci przewaznie ,ktorzy wydawalo mi sie sa w porzadku. Olej to. Bedziesz najlepsza mama dla swojego dziecka na swiecie. Odetnij sie tak jak ja to zrobilam. Mam spokoj. Slub byl w swoim czasie i tych parszywych geb nie zapraszalam.