Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Mateusz E

Siłownia

Polecane posty

Gość gość Mateusz E

Czy warto ćwicząc na siłowni stosować tego rodzaju kompleksowe środki jak Largomass, czy raczej lepiej stosować pojedyncze składniki?

Gość gość
ZADNYCH :O

Gość gość
Kvrwa, zaczyna się kolejny temat ze spamem góoownosrasa. Macie jedno szambo na tym forum to tam siedzcie, ściery jedne reklamowe!!! :o

Gość gość Norbert
Dużo zależy od tego co i jak ćwiczysz, jakie masz obciążenie. Bo jak to jest siłownia, tak na totalnie amatorskim poziomie, to tak jak napisał ci gość 10 maja, w takim przypadku nie ma sensu brania czegokolwiek. Obojętnie czy będzie to suplement kompleksowy, czyli powiedzmy ten co wymieniłeś - Largomass, czy będą to pojedyncze składniki. Co innego, jeżeli wysiłek jest systematyczny. Nie wiem, jesteś na siłowni z 5 dni w tygodniu. To w takim przpadku wato rozważyć suplementację. I moim zdaniem zawsze lepsza kompleksowa od pojedynczych składników

Gość gość Krzysztof
A czemu od razu chcesz stosować suplementację? Moim zdaniem to ważny czynnik... ale osobiście nie jestem przekonany czy konieczny na start. Zobacz pierw jak reagują twoje mięśnie na wysyłek. Odpowiednio przygotuj plan treningowy, sprawdź wyniki i jak będziesz na pewnym etapie to myśl o suplementacji. A przy okazji, też moje własna opinia, suplementy kilku składnikowe są moim zdaniem lepsze od brania pojedynczych składników - nie ma możliwości przesadzienia z danym składnikiem

Gość gość Borsuczek
Ja akurat stosowałem largomass jako środek wspomagający budowę masy mięśniowej i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udąło mi się osiągnać

Gość gość Marcin 22
Ja syosowałem Largomass i jestem zadowolony. Nie mniej dużo też zależy od tego czy i jak ćwiczycsz

Gość Marika

A gdzie kupujecie odzież sportową ? bo ja jakiś czas temu, całkiem przez przypadek weszłam na stronę sklepu Leone Polska. Powiem wam, że znalazłam super firmowe ciuchy w bardzo dobrych cenach.