Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magdalena Żuk mam dość

Polecane posty

Gość gość
Kto kontroluje dochody gangów w Polsce? Urząd skarbowy wybiera losowo tych co płacą do kontroli a ci co nie płacą niema ich w systemie? A kto sprawdza takim pochodzenie dochodów oraz stan majątku? Komu zależy na tym by rozwijały się gangi? Tym, którzy wykorzystują ich do czarnej roboty.

Gość gość
Magda nie miała tyle szczęścia, poczytajcie i zastanówcie się zanim zdecydujecie się na wyjazd do Egiptu, tam nie jest bezpiecznie nawet jak jedzie się w towarzystwie chłopaka, wystarczy że jemu też coś dodadzą do napoju i kończycie tak jak Magda http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/443447,nigdy-wiecej-nie-polece-do-egiptu,id,t.html

Gość gość
Zaraz ludzie będą się bali otworzyć lodówkę żeby nie wyskoczyła z nich Magdalena Żuk. Te teorie spiskowe, Ci samozwanczy detektywi. To już nawet nie jest śmieszne, to jest żenujące. Każdy wie lepiej, każdy już rozwiązał zagadkę.

Gość gośćja
Smutne jest to ze tak piekna Polka zginela w obcym kraju gdzie bylo tylu todakow I nikt jej nie zapytal nawet czy jej pomoz ,,dla mnie to by bylo oczywiste a wrecz obowiazkiem bynajmniej zapytania magdy czy potrzebuje poromawiac lub pomocy nawet jezeli byla by nieswiadoma tego co mowi moze jezeli by rezydent widzial ze ktos zaczyna sie nia tam iteresowac z polkich turystow to by bylo inaczej cholera mnie bierze ze xnow kolejny raz sprawa zostanie pozamiarana pod dywan k.... dla mnie jest jasne wolala wyskiczyc przez okno bo nie chciala byc juz krzywdzona przez tych ciapatych sk*********. ale w koncu dosiegnie ich kiedys sprawiedliwosc Boza

Gość gość
życia je się tu nie przywróci ...lecz pisząc o tym może uratuje sie choć jedna jej potencjalna następczyni ?

Gość HUSARZ
no wiadomo ze to elity dlatego pojechali tam prokuratorzy zalatwiac bo talmudyczne prawo dziala ale w 1 strone przeciw gojom a goi to bydlo wiadomo a czy to 1 raz tak sie dzieje to sie mowi ze polska to patologia za granica bo tak morze ma byc te partie a w nich ci sami ludzie polko-jezyczne nowotwory a sedziowie to dopiero bydlaki zwlaszcza w sadach rodzinnych gdzie biegly o dziecku wypisuje co chce a powolac innego nie morzna bo od razu te polsko-jezyczne nowotwory pisza ci pismo ze nie morzna powolac bieglego nnego bo sedziowie w tym sadzie sa niezawisli takie sadowe k***y j****e takie prawo talmudyczne

Gość gość
Ja uważam, że nie można się godzić z tym, że sprawa zostanie zamieciona pod dywan. Tylko jak z tym walczyć? Nie boicie się żyć w kraju, w którym ktoś może Was omamić i opylić Arabom a władze ( łącznie z policją i prokuraturą- gdzie normalnie wydawałoby sie, że są to organy mające na celu pomaganie obywatelom) nie zaangażują sie w pomoc i rozwiązanie sprawy, bo: a) są zastraszani b) współpracują. Są to oczywiście przypuszczenia, ale siła rzeczy zagłębiając sie w głośne, ale zamiecione pod dywan sprawy- pojawia sie wiele niejasności, biorąc pod uwagę m. in. "samobójstwo" świętej pamięci Andrzeja Leppera, gdzie w.w. samobójca wytarł odciski palców z krzesła tudzież liny (????). Sprawa świętej pamięci Karoliny K., która popełniła rzekome samobójstwo po swoich urodzinach i jej ciało zostało znalezione przez pokojówkę po wielu godzinach w pokoju hotelowym- gdzie przyjechała z garstką znajomych i oni wymeldowali sie i wyjechali bez niej? Nawet nie zaglądając do pokoju? Czy ktoś ich zapytał dlaczego tak? - kolejna sprawa zamieciona pod dywan pod tytułem "samobójstwo". I teraz Magda. Osoby, które są teraz zastraszane groźbami śmierci powinny wydać orzeczenia pisemne a najlepiej video, że takie groźby są w ich kierunku uskuteczniane i krótkie wyjaśnienie-w razie "W" gdyby miało sie coś wydarzyć- że nie ma problemów psychicznych, nie ma myśli samobójczych i jest w pełni świadoma co sie wokół niej dzieje- więc jeśli okaże sie, że ktoś kto za dużo wiedział nagle "popełnił samobójstwo", bądź został potrącony przez samochód to będzie wiadomo, że coś jest na rzeczy. Taki post udostępnić i niech znajomi poscreenuja, żeby mieć jako dowód. Jeśli dana osoba wie kto mu grozi, może nagrać drugi filmik sypiac nazwiskami i wysłać go do kogos zaufanego z zagranicy, by ten udostępnił filmik po ewentualnej śmierci jako kolejny dowód. Lub dodać posta pisemnego na fejsa: grożą mi, dla jasności nie planuje w najbliżej przyszłości ani w ogóle żadnego samobójstwa, jestem zdrowym psychicznie, w pełni swiadomym człowiekiem (...) - takie coś może nie pozwoli na: raz -uśmiercenie danej osoby uzurpując samobójstwo a dwa- zamiecienia sprawy przez prokuraturę pod dywan.

Gość gość
hallo Markus gdzie sie schowałes

Gość gość
a moze u rezydenata jestes

Gość gość
a czy ten twoj rezydent zaopiekuje sie mna jak pojade do egiptu,odpisz mi markus co bedzie ok.koluniu odpiszesz a moze z rezydentem tez trzeba pogadac co ty nato

Gość gość
dobranoc,

Gość gość
Zazdrosnice...!!!!!! Wyrazacie sie o niej zle bo byla piekna ,zadbana wysportowana kobieta!!! Nawet tego ze tyle sie o niej mowi i pisze... Tak bo to co sie stalo to OGROMNA TRAGEDIA ktora jest tak naglosniona bo jest duzo na motoringach i widzimy co przeszla.... a to co sie tam dzialo jest przerazajace!!! Nikt nie mial prawa jej skrzywdzic!!!!!

wiecie co do dwoch ponizych odp. jak mozecie??? ogromna tragedia i to ze widimy tak naprawde co ona przezywa i co sie tam DZIEJE... dla mnie okropienstwo!! i nie dlatego o niej mowia bo byla ladna i BYLA!!! (zazdrosnice..) Tylko mowi sie bo mamy Video i naocznie widzimy co sie tam dzialo!!! STRASZNA TRAGEDIA!! Szok!!!! i tak jak ona walczyla... ogromny szacunek dla NIEJ!!!!

Gość gość
czy ktos moze napisac nazwisko REZYDENTA i gdzie go mozna znalezc oraz nr tel. gdzie pracuje ten ktory miał Magdalene Zuk pod opieką.Bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam.Miły

Gość gość
czy to prawda ze Markus przed wyjazdem do Egiptu sprzedawał bilet za pół ceny pare miiesiecy wczesniej.na fesbuku. to w takim razie po co tam Magde wysyłał samą .a nie polecial bo miał paszport nie wazny.To na to wyglada ze Markus zaplanował ze by Magda sama pojechała.A rutkowski mowił ze przed wyjazdem Markus miał paszport nie wazny. a 4 miesiace przed wyjazdem szukal kupca na bilet za połowe ceny.Markus moze ty to wyjasnisz.

Gość gość
Czy Magda była ubezwłasnowolniona przez Markusa, że to on ją wysłał? Nie! Mogła nie lecieć. Poleciała bo sama chciała.

Gość gość
Cala ta sprawa byla ukartowana od poczatku oni tylko czekaja na takie samotnie podrozujace dziewczyny tylko pytanie czy jej nowy chlopak tez w tym maczal palce czy tylko jedna strona napewno dziewczyna byla pod wplywem jakis srodkow swiadczy o tym jej ciagly ruch w miejscu,niestabilnosc nog to sie w ten sposob objawia tzw.pobudzenie psychruchowe nie mozna nad tym zapanowac,Magda powiedziala wyraznie, ze zostala zgwalcona i napewno nie przez jednego tam,zapewne wszystko nie pamietala ale i tak za duzo wiedziala,ze musiala zginac sama powiedziala,ze juz nie wroci....a poza tym duzo osob tam winnych skoro miala rozwalone pluco to trzeba bylo szybko na operacje z tym na co oni czekali....taka mloda ambitna dziewczyna ktora swietnie sobie radzila przykro, ze musialo do tego dojsc,ale to taki kraj arab to arab oni mysla, ze moga sobie na wszystko pozwolic tzw z woli allaha a interpretuja sobie wszystko na swoj sposob jak im wygodniej i czy cos z tego beda miec, taka prawda.

Gość gość
winy jest rezydent „Mahmoud Khairy zabrał jej dokumenty paszport aipoda itp

Gość gość
Musieli ja nacpac ( w tym bral udzial rezycent i zapewne barman czy personel z kuchni , inaczej nie mogliby ja ot tak wyprowadzic z osrodka wypoczynkowego , wiec najpierw ja nacpali tak zeby wydawala sie psycholka a pozniej pod pretekstem pomocy i odstawienia jej do szpitala wyprowadzili ja zosrodka dla turystow a tam byla juz tylko pod kontrola tych 4 gachow ktorzy ja zakatowali i wyrzucili przez okno