Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAlex20

Dlaczego ludzie kupują drogie okulary przeciwsłoneczne?

Polecane posty

Gość gość
Cenowo bardzo dobrze okulary wychodzą w Primus w przychodni Falck przy Mazowieckiej. I druga rzecz jaka mnie u nich na duży plus zaskoczyła to to, że wcale ich okulary nie odstają jeśli chodzi o jakość. Generalnie mają to samo co w innych optykach gdzie ceny są często o stówkę czy dwie wyższe za te same oprawki.

Gość gość
Pierwsze okulary kupiłam za pół pierwszej wypłaty :-D za 820zl 10 lat temu. PRADA. Co dwa lata kupuje nowe. Bo lubię markowe i tyle :-)

Gość gość
Okulary przeciwsłoneczne znanych marek na pewno posiadają filtr UV. Dodatkowo takie okulary świetnie wyglądają i są solidniejsze od tych tanich. Ja swoje okulary zakupiłam w salonie optycznym Fielmanna. Mają całkiem niezłe ceny, jak na markowe okulary.

Gość kryska43

Ogólnie to bazując na swoim doświadczeniu z optykami mogę powiedzieć, że jest trochę problem z trzymaniem jakości w przypadku i szkieł i opraw. Albo mają dobre oprawy i kiepskie szkła, albo na odwrót. Mało jest optyków którzy trzymają dobry poziom i tu i tu. Takim miejscem jest na pewno Oko Design ( oko-design.com) gdzie faktycznie szkła zrobią porządne, na lata i oprawy mają w ciekawej gamie.

Gość aaaa

Okulary które zakładam głównie do pracy przy komputerze kupiłem w Primus w Kraku na Mazowieckiej. Tanie ale dobre, solidne, nic mi nie odpada, zauszniki się nie wykręcają, nosek nie uwiera, nie ciśnie, komfortowe okulary których w zasadzie nie czuje się na sobie.

Gość viki

ja kupuje, bo potem dlugo sluza. Poza tym lubie miec cos porzadnego. Polecam wejsc sobie tutaj http://schaffashoes.pl/manufacturer/348/komono.html. to sa bardzo dobre i stylowe okulary

Gość Jakub Plotecki

Od zawsze tak było że cena im większa tym lepsza jakość spbs.pl to już jest stara prawda nabywanego produktu szerzej o temacie można poczytać , uzupełnienie wiedzy nie zaszkodzi.

Gość marek
Dnia 25.02.2019 o 12:05, Gość aaaa napisał:

Okulary które zakładam głównie do pracy przy komputerze kupiłem w Primus w Kraku na Mazowieckiej. Tanie ale dobre, solidne, nic mi nie odpada, zauszniki się nie wykręcają, nosek nie uwiera, nie ciśnie, komfortowe okulary których w zasadzie nie czuje się na sobie.

Tez polecam