Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci pobiły dziecko pod szkoła.

Polecane posty

Gość gość

Gimnazjum w Gdańsku. Można zobaczyć na You Tube zanim nie zdejmą. Ile takich przypadków jest każdego dnia?

Gość gość
ta bita dziewczyna jest upośledzona umysłowo jak czyyałam w komentarzach :(

Gość gość
już są złapani a na wykopie już są mordeczki rozpoznane Napastnicy:Pati Malinowska, Andzia Jozwiak, Michalina Schwarz Nagrywający :Michał Dziuban Ale wstyd.

Gość mia100wy
dzieci w szkołach i poza szkołą zawsze były i są okrutne wobec siebie i jak pamiętam z lat szkolnych to zawsze było, przezywanie wyzywanie mobbing - tak nazywamy to dzisiaj dziewczyna w szkole była nazywana przez koleżanki i przez kolegów również, jako ŻABA, ROPUCHA, PUPA, fajansiara, capiąca, itd. - te przydomki i przyimki ciągnęły się za ludźmi latami , nawet, gdyby dzisiaj zapytać ludzi dorosłych , jak do nich mówiono i jak nazywano to wiele osób odpowie, że były skróty od nazwiska typu KOŃ , ponieważ nazywa się Koński albo mówiono na niego ty 'koński łbie' , innego nazywano ODYNIEC , jakaś dziewczyna to była MRÓWKA a ładną Elkę nazywano POŁÓWKA, ponieważ nazywała się Ćwiartka i tak dalej , w szkolnej szatni były bijatyki i nawet dziewczyny się prały po twarzy i ciągnęły za włosy, bijatyki dziewczyn były rzadkością w szkole i poza szkołą ale bywały , nie brałem udziału w tym zdarzeniu ale pamiętam, że kilka osób opowiadało, że pod koniec VIII klasy, czyli koniec podstawówki i namówili Mariolę na wino i poszła z chłopakami a tam było ognisko za szkołą przy stawie i dziewczynę upili winem i rozebrali do naga a jej ubranie wrzucili do stawu , obudziła się zupełnie naga w pokrzywach w środku nocy i w nocy naga dotarła do swojego mieszkania , chyba nic jej nie zrobili złego ale chcieli się napatrzeć na nagą koleżankę z VIII klasy , tak myślę, że wiele osób teraz się śmieje ze szkolnych wygłupów ale gdy cztery dziewczyny atakują i kopią leżącą na asfalcie to nie jest w porządku , na solówkę się szło i gdy krew płynęła z nosa to był znak, że przegrałem ale cztery na jedną to jest normalne bandyctwo !