Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość od pierwszego wejrzenia, czy istnieje ?

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliście się kiedyś z takim zjawiskiem ?

Gość gość
istnieje na 100% bo ja się spotkalam niestety z czymś takim...:(

Gość gość
Milosc moze nie ale ogromny pociag fizyczny jak najbardziej.

Gość gość
istnieje, mnie to spotkało, gdy go pierwszy raz zobaczyłam.... ciarki i dreszcze przeszły gorące serce miałam odrazu i oczywiście mokro

Gość gość
oczywiście, że tak :)

Gość gość
Ja się spotkałem ze zjawiskiem odwrotnym co sugeruje że odwrotnie tez mozna

Gość gość
Pytanie brzmi ile można stwierdzić po jednym spojrzeniu? bo jeżeli stwierdzisz że się zakochalas es to albo jesteś człowiekiem bardzo spostrzegaeczym albo głupim albo nie wiesz co to miłość ewentualnie miłość jest dla kretynow

Gość gość
osobiście uważam miłość za sprytny chwyt marketingowy coś ala promocja kup dwa buty jeden gratis

Gość gość
23:59 Zauroczenie z miejsca, bardzo silny pociąg tak.. miałam tak dwa razy w życiu, raz z wzajemnością, drugi to raczej nie, bo wtedy nalezalam do kategorii "dziecięcej", a on był dorosły. Z moim facetem zaczęliśmy być że sobą od pierwszego spotkania - nie obgadaliśmy tego, czy coś. Po prostu to było wiadome, że należmy już do siebie. Nie potrafię tego wytłumaczyć

Gość gość
tzn dymorfizm płciowy. Tzn 2 kup trzy buty jeden gratis. czuje że już nikt się nie wypowie. dobranoc

Gość gość
Nie potrafisz tego wytłumaczyć bo tu nie ma co tlumaczyc. jesteś z innym facetem niż ten do którego twierdzisz że poczulas miłość tzn że to nie była miłość. zresztą sama definiujesz ją w drugim przypadku jako bycie z kimś. decyduje się bo jak nie wiesz co to miłość to niby skąd wiesz że to miłość.? bo z jednym jesteś a z drugim nie jesteś?

Gość gość
Miłość to potrzeba która trzeba zaspokoic smierdzi mi tu komuchami z monopolem na kapitał

Gość gość
Potrzeba to popyt a popyt podbija cenę. kumuchy nie mają żadnych potrzeb oprócz bycia monopolistami co sugeruje że są bezplciowi oprócz chwil kiedy realizują swoją potrzebę

Gość gość
00:24 Czy ty w ogóle przeczytałeś mój wpis? Użyłam w nim słowa miłość? Nie, użyłam innych określeń o innym znaczeniu. Bo nie miałam miłości na myśli. A z tym pierwszym to było z 10 lat wcześniej. Zauroczyłam się nim z miejsca i tyle. Swoją drogą, nie uważam, że "prawdziwą miłością" można kochać tylko jedną osobę w całym swoim życiu, ale okej.

Gość gość
A z tym pierwszym to było 10 lat wcześniej, tak swoją drogą...

Gość gość
Wolę nie czytać twojego postu bo się zaurocze

Gość gość
O, powtarzam się, nie zauważyłam :P

Gość gość
Chociaż w sumie swoje czytuje po kilka razy:)

Gość gość
00:41 Och, nie kokietuj mnie tak...

Gość gość
Nie umiem kokietowac takie rzeczy to tylko po zaawansowanym marketingu

Gość gość
a ja siedzę na koniu tyłem w wannie z sodą oczyszczoną, obok moczy żółte stopy Janusz Korwin-Mikke, który rozkochał mnie w sobie już przy pierwszym spotkaniu, szepcząc mi do uszka "tortury powinny być legalną metodą śledczą", łechcąc mnie tym i swoim wąsem

Gość gość
Zresztą jak zwał tak zwał miłość zauroczenie...kwestia promocji reklamy prezentacji i ceny. biorąc pod uwagę najskuteczniejsze praktyki handlowe nwjpewniej kupujemy to co już mamy albo to co jest nasze. zresztą to definicja monopolu. jak masz coś na . wymianę to już handel. pytanie brzmi która płeć jest pozorna a może obydwie?

Gość gość
01:01 Obydwie. I tak, tak to działa. I będzie działać. Na szczęście po prostu czerpiemy z tego trochę przyjemności.

Gość gość
Z logicznego punktu widzenia teoria doboru seksualnego i naturalnego stoi na dokładnie odwrotnej pozycji niż teoria ewolucji która się na nich opiera. to bez sensu. latanie za doopom żeby zweryfikować czy przypa dkowe mutacje temu lataniu sprzyjają w przypsdkowo zmiennych warunkach żeby w razie jakby się przypadkowo nie zmieniły latanie było nieco mniej energochlonne

Gość gość
Czerpiecie z tego trochę przyjemności? wy czyli kto? mieszkańcy nowego wspaniałego świata że statusem alfa?

Gość gość
Bo chyba wiesz że jest on równie nowy dla was jak wspaniały dla nas. kwestie swiatowosci pomijam

Gość gość
Przyjemność to wielce inflacyjna waluta. masz coś innego na wymianę? może strach przed smiercia? ale to dajecie w pakiecie razem z przyjemnością i niewiedzą

Gość gość
Czyli co? handlujemy czymś innym niż wzajemnymi zobowiązaniami? czy zamykać ten cyrk w peesdu

Gość gość
Bo mnie handel długiem średnio leży. mało to oryginalne. dorobilo się na tym pareset bożych panteonow razem z przysiolkami. winniscie to tamto. a tera w dobie ateizmu i ewolucji winniśmy za to że już nie jesteśmy winni. piertole te wasza mydlana operę pajace was piertole i wypiertalac mi że sklepu bo wam zaraz zaczesze z dyni w coś tam ...