Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny nie mam i chyba jej nie będę miał

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy kiedykolwiek mnie jeszcze ktoś pokocha

A mnie ktoś pokochał, tylko nie wiem czy odwzajemnić uczucia.. Czemu tak myślisz? Na pewno znajdziesz ta jedyną.

Gość gość
Raz, bo nie jestem atrakcyjny dla nich Dwa, nigdy nie miałem dziewczyny Marzę o dziewczynie

Gość gość
Jak masz na imię?

Gość gość
Piotr

Gość gość
A masz już licowki?

Gość gość
nie mam

Gość gość
A planujesz?

Gość gość
ale po co mi licówki jak mam białe zęby

Gość gość
Wiesz jaka jest okrutna złota zasada życia miłosnego? Dopóki będziesz kogoś szukać, nikogo nie znajdziesz

Gość gość
00:21 A tak sprawdzam czy nie jesteś tym kolesiem od związków z modelami.

Gość gość
aha...

Gość gość
może tak być...

Gość gość
Sprawdziłam to na sobie. Kiedy olewasz sprawę, nagle otwierają się przed Tobą nowe ciekawe znajomości, bo wtedy jesteś bardziej spontaniczny i wyluzowany. A tak jedynie myślisz o tym co tym razem nie wyjdzie, albo modlisz się, żeby się udało, jesteś w desperacji i to Cię spina.

Gość gość
Jak u ciebie z angielskim? Polecam filmiki na kanale improvement pill, dadzą ci drogowskaz jak postepować.

Gość gość
Bierność i liczenie na to, że ta jedyna na ciebie trafi to c*****e podejście. Gdzie niby ma na ciebie trafić? Nie wlezie ci sama do wyra. Jedyna twoja szansa na znalezienie d**eczki to działanie. Mądre działanie. Nie jesteś interesujący? Stań się. Idź na siłkę żeby lepiej wyglądać. Chodź do kina, teatru, czytaj ciekawe książki- będziesz miał o czym rozmawiać, a nawet zaimponować inteligencją i erudycją. I przede wszystkim musisz spotykać się z ludźmi, regularnie, gdziekolwiek, kiedykolwiek. Kup sobie rolki i zorientuj sie gdzie spotykaja się rolkarze. Im więcej czasu spędzisz wśród ludzi, tym twoje szanse na znalezienie dziewczyny będą większe. Fajnie jakbys zapisal się do jakiegoś klubu,z sportowego, a nawet zajrzyj do lokalnego domu kultury, może tam dzieje sie coś ciekawego. Masz tysiące możliwości. Pamiętaj, to ty jesteś centrum swojego świata, twoje życie powinno być dla ciebie najważniejsze. Inwestuj w siebie, bo to jedyna inwestycja ktora zwraca się ze 100% zyskiem. Nie zrażaj sie na początku, nie uwiedziesz żadnej pierwszego dnia, ale kto wie co stanie się setnego? Nie bój się chłopie! I nie siedź w domu!