Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawistni starzy "sąsiedzi". Jak sobie z nimi poradzić???

Polecane posty

Gość gość
Płotu postawić nie możesz, ale wzdłuż ogrodzenia możesz posadzić kolczaste roślny - maliny np. Atrapa kamery, albo i nie atrapa ale zwykła kamerka, da się taką podłączyć i potem walnąć na zebraniu co i jak. Ogródki działkowe mają zarządcę - jego w to zaangażować.

Gość gość
temat pachnie prowo ...nie znam ROD z płotami do kolan ...

Gość gość
17.00 A ja znam, cały ROD jest ogrodzony wysokim płotem ale działki znajdujące się na terenie RODU między sobą mają płot do pasa powiedzmy, więc wystarczy nogę zadrzeć. Np w Warszawie niedaleko jeziorka czerniakowskiego, niedaleko ul. Okrężnej. Ciemnogród, zupełnie jak ludzie w dawnej Polsce gdzie murzyn był dziki, a zanim uznano go za dzikiego to mówiono, że czarnych ludzi nie ma...bo ich nie widzą ;)

Gość gość
17:00 a ty pachniesz głupotą!!! przeczytaj regulamin ROD to zobaczysz, ze płot wewnętrzny może mieć max 1m!

Gość gość
Pie**** trolle głupoty -1 m to NIE jest do kolan ! Juz widzę babcie 156 cm 75 lat jak jednym susem skacze wam do ogródka przez taki płot :P ...

Gość gość
nie wiesz do czego zdolni są wredni ludzie :D Ja bym posadziła jakieś gęste, kolczaste krzaki - takie których się nie przeskoczy nawet jak są niskie. I te kamery to dobry pomysł - ale prawdziwe.

Gość gość
20.54. No ty za to inteligencją nie śmierdzisz!!! Umiesz czytać?? Chyba właśnie napisałam, że znam ROD gdzie są takie niskie płoty! Tak, do pasa to jest średnio metr, więc ciskasz się o coś co sama mi przyznajesz pisząc że mogą mieć max 1 metr!!!

Gość gość
20.54. Sory to nie do ciebie, nie ta godzina :).

Gość Oskar24
za 30 lat też będziesz - siedząc cały dzień na działce - obserwowała jakąś smarkulę i zastanawiała się co ona tak sama sieje nie pytając Cię o porady... I będziesz sobie myślała: za moich czasów to ludzie inni byli... Ech, kto wychowuje te dzisiejsze koty, że zioną aż taką nienawiścią do ludzi starszych...

Gość gość
albo agrestu i jezyn nasadz

Gość gość
Kobiety zazdroszcza innej kobiecie wszystkiego zreszta tak jak faceci. sa gorsi od bab. Kobieta nawet kupi pijakowi wode zeby ten zwyzywal inna.Sasiedzi sa zawsze wredni jak c***y w rui.