Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma nieregularne miesiaczki jak starac sie o dziecko mam 18 lat

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat, zaraz wychodze za maz, mam prace na czas nieokreslony wiec chce sie starac o dziecko. Niestety mam miesiaczki raz na 2 miesiace albo wcale, a potem co 13 dni potrafie plamic. Jak staras sie o dziecko? Do ginekologa nie chce isc.

Gość gość
Prowo. Idź do weta w takim razie.

Gość gość
A jak zajdziesz w ciążę to też nie pójdziesz? Idź bo masz ewidentnie coś z hormonami i trzeba to wyregulować

Gość gość
u NAS NIKT nie chodzila mam tez nie wiec nie.

Gość gość
Same Ci się nie wyregulują a bez tego raczej marne szanse na ciążę. Musisz trafić w owulacje a jeśli masz miesiączkę co dwa miesiące i plamienia między to raczej w nią nie trafisz

Gość gość
A czy twoja mama też miała okres co dwa miesiące albo wcale? Pewnie miała normalnie dlatego nie musiała chodzić do ginekologa. I czy wiesz że na pewno nie była u tego gin. Jak była w ciąży?

Gość gość
Też myślę, że to prowokacja. 18 lat i praca na czas nieokreślony, to trochę grubymi nićmi szyte.

Gość gość
Korzystaj z życia dziewczyno

Gość gość
Może jest dobrą KONSERWATORKA POWIERZCHNI PŁASKICH :D i dostała umowę o pracę na czas nieokreślony ;) do takiej pracy wystarczy ukonczona podstawówka więc autorka może mieć już dwa lata doświadczenia na tym stanowisku (w Polsce można zatrudniać osoby nieletnie od 16 roku zycia).

Gość gość
W Polsce jest obowiązek kontynuowania nauki do 18 lat. Chyba że pracowała na pół etatu i chodziła do szkoły.

Gość gość
Mogła chodzić do szkoły niepublicznej weekendowo. Do 18 roku zycia jest obowiązek nauki nie ważne w jakiej szkole i w jakim systemie nauczania. Osobiście znam człowieka, który do 18 roku zycia do szkoły bym jedynie zapisany. Nie chodził wcale praktycznie do szkoły więc nie zdawał do następnej klasy bo był nieklasyfikowany z powodu dużej ilości nieobecności. Zamiast chodzić do szkoły pracował na czarno.