Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza019213

BŁAGAM POMOCY!

Polecane posty

Gość zuza019213

Ostatnio zauwazyłam coś dziwnego! Otóz zaczęłam zwracać uwagę na pewną osobę, nawet az zbyt zwracać uwage... I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to że ta osoba to dziewczyna. Lesbijką nie jestem, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem młodą dziewczyną więc może jeszcze nie znam swojej orientacji, ale nie wyobrażam sobie związku z dziewczyną, podoba mi się płeć przeciwna, więc no. Tak czy owak zaczynam się bać. Kiedy mamy w szkole wuef to siedzę obok tej oto dziewczyny i cały czas się na nią patrzę, jak się przebiera. Jest szczupła, ma ładne oczy, piersi i nogi, nie wiem czy to jest normalne że zauwazam takie rzeczy? Chyba nie powinnam na to patrzec. Dodatkowo wspomnę że raczej się nie lubimy, chociaz moze tylko mi się tak wydaje, bo normalnie ze sobą gadamy ale nie jestesmy jakimis przyjaciolkami. Dobra dobrzy ludzie, to nie jest troll i proszę o pomoc bo zaczynam sie bac :)

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet odczuwa pociąg seksualny do innych kobiet, nawet jeżeli jedna i druga są heteroseksualne. Nie ma w tym nic dziwnego, ani niepokojącego :)

Gość gość
Jest ładna więc miło jest popatrzeć. Nic dziwnego w patrzeniu.