Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc65j885

podoba mi sie ktoś ale sądzę że ma kogos. czy powinnam o nim zapomnieć..

Polecane posty

Gość gosc65j885
A to nie jest tak ze jestem dla niego za stara tak jak napisalo tu wiele osób ? ze tylko się osmiesze

Gość gość
ja jestem w związku z facetem 17 lat starszym, po rozwodzie (eks żona 5 lat młodsza od niego), ale wiem że jako młody chłopak po szkole średniej miał romans z kobietą 14 lat starszą, nawet w ciąży była, ale straciła to dziecko i potem się rozstali w przyjaźni, jak widać potem jednak wybierał młodsze, więc pewnie masz szanse, ale trudniej o coś trwałego, on była mega przystojny wtedy i wyglądał na starszego niż był

Gość gość
i on dobrze ją wspomina, ja też skorzystałam na tym że ma doświadczenie z kobietami, choć zazdrosna jestem o to, dobrze mi z nim w łóżku bardzo ;)

Gość gość
Ha ha ha ale kabaret. I jeszcze niektórzy autorkę podpuszczają, a ta łyka jak pelikan.

Gość gosc65j885
niczego nie lykam poprostu rozważam różne opcje. wy nie rozumiecie że jak ktoś jest sam to się mimo wszystko będzie interesował osobami potencjalnie wolnymi z najbliższego otoczenia.. to nie liceum ze przeprowadzam selekcję i skreslam tego bo za młody.. chyba lepszy 20 letni niż 35 lat i żonaty. pomyślcie krzywdze wtedy jego rodzine i siebie a tak to najwyżej ja się tylko sparze... dlatego stawiam na takiego.. myślicie że po 30 są wolni faceci.. nie są..

Gość gość
lepsz zonaty sprawdzony niz mlodzik...

Gość gość
Ale kobieto skąd ci przyszło do głowy że młody chłopak w ogóle cię rozpatruje w kategorii męsko-damskiej, przecież to śmieszne. Dla niego jesteś starszą panią, której mówi się dzień dobry.

Gość gość
ok zamykam temat

Gość gość
Takie zwiazki sa jak najbardziej mozliwe ale mysle,ze na krotko,gora kilka lat i facet idzie do mlodszej.Sama mialam kolezanke ktora miala faceta 21 lat mlodszego od siebie,byli para jakies 5 lat,on chcial miec dziecko a ona dobijala do 59-tki,zostawil ja w koncu i ulozyl sobie zycie z rowiesnica. Piosenkarka Cheryl Cole ma faceta o 10 lat mlodszegohttps://www.google.co.uk/amp/www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/liam-payne-talks-10-year-10454013.amp

Gość gość
*do 50-tki

Gość gość
Nie rozważasz żadnych opcji. Jesteś po prostu ZDESPEROWANA. Taka prawda. Zachowujesz się tak samo jak te wszystkie zdesperowane prawiczki na kafe....... "sekretartka w pracy się do mnie odezwała!!! Pewnie się jej podobam". Zlituj się kobieto. 10 lat młodszy chłopak jest kontaktowy W PRACY... a ty masz już parcie na związek a nawet GO NIE ZNASZ bo sama mówisz, że nie wiesz czy jest zajęty. Trąci skrajną desperacją :classic_cool: