Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leki na depresje zrobiły ze mnie idiotkę z zerowym libido, nie bierzcie tego

Polecane posty

Gość gość

nie warto chodzic do psychiatry, te leki w niczym nie pomagają tylko was oszukują, otumaniają ja od brania tego jestem glupia jak but, kiedys w liceum bylam bystrą dziewczyną, moze nie mialam samych 5 ale bylam bardzo elokwentna, mialam bogate slownictwo, zawsze reprezentowalam klase i szkole, mimo mlodego wieku mialam ''klase'' jak dorosła ''dama'' tak moila o mnie katechetka, matura zdana bardzo dobrze mimo ze prawie w ogole sie nie uczylam do niej, olałam, co bedzie to bedzie... a teraz ? mam problemy z wysławianiem sie, z koncentracją, nie jezdze juz autem bo prawie 2 razy spodowowalam wypadek, cięzko mysle, kiedys potrafilam kogoś ''zgasić'' trafną ripostą a teraz mozna jechac po mnie jak po kobyle a ja nie wiem o co chodzi, w ogole mnie nie interesuje seks, sprawdzalam hormony w normie, nie interesują mnie faceci, w ogole nic mnie nie interesuje minęlo juz 5 miesięcy od kiedy nie biore lekow i chyba juz tak bedzie zawsze, te trutki uszkodzily mi trwale mózg

Gość gość
a jak długo brałas?

Gość gość
faktycznie zgłupiałaś skoro nie wiesz, ze w depresji nie chce się ani rooochać, ani mysleć. Nie znam nikogo w depresji, kto mysłałby o seksie

Gość gość
16;31 ja mam silna depresje i jakoś rozładowuje smutek poprzez masturbacje, wiecznie jestem podniecona. Leki brałam kiedyś i i nie obniżyło mi wcale nic.

Gość gość
ja prld zmień lekarza i po problemie.

Gość gość
Ja mam depresję, której nie leczę (fizjologiczna, więc nie ma sensu). I objawy mam takie same.

Gość gość
A jak było przed depresja, może to depresja lub inna choroba

Gość gość
po co ci libido, jak zaden chłop nie weźmie kobiety z ostrą depresją?

Gość gość
Objawy Hashimoto są podobne do deprechumy a jednak ja bym się gzila 2 razy dziennie żaden chłop w moim wieku tyle nie wydoli

Gość gość
Ja biorę leki na depresje od dwoch lat z jedna, kilkumiesięczna przerwą. W prawdziwej, głębokiej depresji obumierają komórki mózgu. Prawda jest, ze leki otepiają, ale ta choroba bardziej i w jej przypadku to mniejsze zlo

Gość gość
16:37 ale wy jestescie zawistni. Ma depresje i takie teksty ? Głupi chuj nie weźmie ale normalny facet jeśli się zakocha to tak:)

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
jezeli dalej bedziecie grzeszyc to depresja beda sie pogłebiac i beda dochodzić inne lęki az do opentania

Gość gość
To nie wina lekow, tylko depresji.

Gość gość
Masz depresje to jestes otępiała

Gość gość
bedzie coraz gorzej i se przypomnisz te słowa tylko bóg cie uzdrowi

Gość gość
Autorka jest psychicznie chora jak myśli o seksie

Gość gość
Jak tam Twoja depresja?

Gość GOSC
Dnia 21.05.2017 o 18:46, Gość gość napisał:

16:37 ale wy jestescie zawistni. Ma depresje i takie teksty ? Głupi ... nie weźmie ale normalny facet jeśli się zakocha to tak:)

zADEN NORMALNY FACET I GLUPI ..., NIE WEZMIE KOBIETY Z DEPRESJA ,BO KAZDY CHCE KOBIETE WESOLA ,A NIE SMUTASA. W SMUTASIE ,ZADEN SIE NIE ZAKOCHA. Ja to wiem na swoim przykladzie ,dlatego se machnelam dziecko ,zebym nie czula sie beznadziejna i do niczego.