Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosssiaczek1234

Powiedział mi że mam k***i charakter

Polecane posty

Gość gosssiaczek1234

Mój facet ma problem z zazdrością o moją przeszłość seksualna. Niestety wie o mojej bardzo przelotnej znajomości ale wytłumaczyłam mu ze to był błąd i to się nie powtórzy. Pech chciał ze nie wiem jak one skąd ale dowiedział się o jeszcze jednym chłopaku, z którym miałam wakacyjny romans, który był tuż przed tamtym. Powiedział mi że moja ostatnia przelotna znajomość to nie błąd, a po prostu 'k***i charskter'. Ja się rozplakalam, on trzasnął drzwiami i wyszedł. Jest co ratować?

Gość gośćmen
A jesteś pewna że warto?

Gość gosssiaczek1234
Myślę że tak. Fajny chłopaczek. Ma dużo do powiedzenia lubi czytać książki. Generlanie każdy poprzedni bardzo słabo przy nim wypada. Ale też po raz pierwszy spotykam się z taką zazdrością. W sumie trochę to dziecinne...

Gość gosssiaczek1234
Jej myślę że tak. Jesteśmy raz już ponad pół roku. Tylko nie wiem jak zazdrośni faceci podchodzą do takich sytuacji i wiedzy o swoich partnerkach...

Gość gość
Wcale mu się nie dziwię. "przelotna znajomość", wakacyjny romans"... Nie nadajesz się jako dziewczyna dla porządnego mężczyzny.

Gość gość
Szczery wygłodniały ? ;-)

Gość gość
To Ty się powinnaś obrazić i kazać mu spadać na drzewo. Pluje na Ciebie, a Ty mówisz deszczyk pada.

Gość Skromna Ja
Gdybyś nie miała k***wskiego charakteru byłby twój honor do uratowania a tak...:D

Gość gosssiaczek1234
Rozmowa z człowiekiem który ma coś ciekawego do powiedzenia mnie najbardziej podnieca. Tego nie można kupić. A jak wy panowie podchodzicie do przeszłości waszych dziewczyn?

Gość gośćharry
Przeszłość to przeszłość każdy jakąś ma a on nie miał wcześniej dziewczyny? Ważne czy teraz jesteś mu wierna

Rozmowa z człowiekiem który ma coś ciekawego do powiedzenia mnie najbardziej podnieca. x niunia, gdybym tylko mial ochote to bys byla mokra

Gość gość
Tak polałbyś ją wodą

Gość gość
Gosiaczecz chces na priv przejść podaj maila

Gość gość
Ja go rozumiem, bo tak samo nie chciałbym mieć kobiety, którą inni bzykali "przelotnie"... to uwłaczające.

Gość gość
14:44 Slodziutko :D

Gość gość
A czy jest co to już sama musisz wiedzieć ;)

Gość gośćharry
Nie rozumie niektórych. Sami ******iście na imprezach dyskotekach żeby zaliczyć i to jest ok. A gdy dziewczyna tak robi to już afera. Mam żonę i wiem o jej byłych tak samo ja miałem dziewczyny ale to przeszłość. Każdy by chciał ****ać zaliczać a potem mieć żonę dziewice.

Gość gość
gośćharry dziś Ale laska urabia typa, że jest taka fajna i słodka, a potem się dowiaduje, że ktoś całkiem przypadkowy jej sakwy przetrzepał. Mnie irytoowałby, gdyby o swojej się dowiedział czego nie wiem od osób trzecich i jeszcze okazało się to prawdą.. wtedy znaczy, że zakochałem się wykreowanej postaci, a nie prawdziwej dziewczynie, którą trzymam za rękę. To takie lewackie pitolenie, że przeszłość się nie liczy... na moje się liczy i bardzo dużo mówi o tym kto ma jaki charakter.

Gość gość
Baba po kimś to poniżenie dla faceta. Odpad dla frajerów. Im niższe IQ kobiety tym więcej partnerów seksualnych miała. Tylko na jednorazowe numery z takimi.

Gość gośćharry
No i co a on nie miał innych. Wiem że powinna mu powiedzieć.

Gość gość
Normalny facet, myslący, wie, że przeszłości nie da się zmienić. Nie msci się na partnerce, nie ubliża jej, bo sam ma TEŻ swoją przeszłość. Jesteś z jakimś burakiem, który będzie Cię dręczył swoją zazdrością. U doroslych ludzi wspólne zycie zaczyna się tu i teraz, i nikt sobie nie wymawia przeszlosci po gówniarsku.

Gość gość
gość dziś U doroslych ludzi jak nie pasuje, to wspólne życie kończy się tu i teraz. Dziewczynki sobie myślą, że jak z jakimś jaskinowacem z młodu będzie szaleć, to potem PRAWIDZIWY MĘŻCZYZNA zrozumie, że to przeszłość. Jesteście durne jak wiadro.

Gość gość
spoko... tacy są faceci.. ja ostatnio usłyszałam, że damą to ja nie jestem :P :D :D faceci to c**eusze! :D

Gość gość
Dawaj na lewo i prawo jak lubisz ale musisz być pogodzona z tym, że mężczyzna nie będzie umiał cię nigdy pokochać.

Gość gość
Jedynie jakiś seba się może trafić