Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ekis

PERFUMY NA ALLEGRO!!!!???

Polecane posty

Na allegro w wi臋kszo艣ci przypadk贸w s膮 podr贸by. Lepiej kupowa膰 w normalnych sklepach. teraz jest promocja na r贸偶ne perfumy w Drogerii Natura - tu masz aktualn膮 gazetk臋 - http://drogerie_natura.zakupowicz.pl/gazetki Lepiej zap艂aci膰 kilka z艂otych wi臋cej ni偶 psika膰 si臋 byle czym!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Generalnie nie zawsze to co tansze to podrobka. Kilkanascie czy naet kiladziesta zl mniej to norma w necie. Trzeba tylko uwazac jesli kupujecie pefum za 30 zl, a w sklepie np.400 zl. Wtedy cos jest nie halo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze czytajcie komentarze
te negi i neutrale te偶,bo tam cz臋sto pisz膮 czy sprzedawca wciska podr贸by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAHA NA ALLEGRO 99% TO
niestety podr贸by,czasem doskonale zrobione,ale r贸偶ni膮ce si臋 drobnymi szczeg贸艂ami od orygina艂贸w ze sklep贸w stacjonarnych typu sephora,chodzi np o kolory kartonik贸w,inny korek,kolory napis贸w na kartonikach ,dosta艂am w prezencie orygina艂 Angel przywiezione z bezc艂贸wki z zachodu i przegl膮daj膮c allegro widz臋 ,偶e 99 % to podr贸by moich perfum i s膮 to naprawd臋 szczeg贸艂y wygl膮du,nie pisz臋 ju偶 o idiotycznych podr贸bach dla frajer贸w typu" choco mademoisselle",a wysokie ceny nie gwarantuj膮 oryginalno艣ci ,bo widz臋 ceny rz臋du 300z艂 i nie tak wygl膮daj膮ce perfumy-korek bez oznacze艅 i z innego typu materia艂u,kartonik nie z tymi kolorami itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalianka27
Nie kupujcie na allegro perfum kt贸re kosztuj膮 w perfumeriach 270-500 z艂, poni偶ej 150 z艂 na allegro bo to na pewno podr贸ba i to nie wiadomo jakiej jako艣ci. S膮 dobre podr贸by kt贸re d艂ugo pachn膮 i zapach bardzo zbli偶ony orygina艂u ale takie spokojnie mo偶na kupi膰 za oko艂o 50 z艂. Wi臋c nie przep艂acajcie i nie kupujcie ich na allegro za 80-140 z艂 bo nie potrzebnie przep艂acacie, lepiej troszk臋 dop艂aci膰 i kupi膰 orygina艂 ni偶 podr贸b臋 nie wiadomo jakiej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA NA PERFUMY PERFUMESA.PL !!!!!!!!!!!!!! NIE ZAMAWIAJCIE TEGO G脫WNA NIGDY !! Ja zam贸wi艂am tam perfum ktorego uzywam od kilku lat i niestety okazal sie zwykla podr贸bk膮, na ciele nie utrzymuje si臋 nawet sekundy a do tego atomizer i zatyczka perfum wyglada calkowicie inaczej niz w oryginalnym perfumie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda podr贸bek jest ca艂a masa na allegro i to w ka偶dej kategorii - buty, ubrania, perfumy itd itd. Je偶eli chodzi o perfumy to sam wkurzy艂bym si臋 jakbym zap艂aci艂 300z艂 za zapach, kt贸ry okaza艂 si臋 podr贸bk膮 a sprzedaj膮cy zapewnia艂, 偶e to orygina艂. Co w wypadku gdy sprzedaj膮cy wystawia na sprzeda偶 przedmiot, kt贸ry jest odpowiednikiem oryginalnego zapachu i nie wciska kitu, 偶e to orygina艂 a co za tym idzie nie 偶膮da za niego tak wysokiej ceny??!! Mo偶na by tu przytoczy膰 np. zamienniki cz臋艣ci samochodowych. S膮 produkowane nie raz w podrz臋dnych fabrykach, cz臋艣膰 nie raz jest niemo偶liwa do spasowania z reszt膮 element贸w a jest sprzedawana pod dan膮 mark臋 z jej logo??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krissana
Na allegro bym nie ryzykowa艂a. Nigdy nie wiesz czy nie kupujesz podr贸b. ca nie musi oznacza膰, 偶e perfumy s膮 oryginalne. takie same podr贸by mo偶na na allegro znale藕膰 za 50 i za 200 z艂. Ja zazwyczaj kupuje perfumy na stronie zlotewyprzedaze.pl Perfumy s膮 du偶o ta艅sze ni偶 w tradycyjnym sklepie i zawsze oryginalne. To zaufany sprzedawca i takich szukaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pachnaca
ja kupi艂am oryginalne perfumy na allegro davidoff women sun rose, zaryzykowa艂am i co sie okaza艂o? s膮 identyczne jak w drogerii, zapach utrzymuje si臋 d艂ugo na sk贸rze, opakowanie identyczne jak w sklepie a cena o po艂ow臋 ta艅sza tak偶e ja ch臋tnie dokonam kolejnego zakupu na allegro mimo obaw niekt贸rych os贸b... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam :) naby艂am w艂a艣nie dzi艣 na Allegro BALENCIAGE FLORABOTANICE Nie powiem, 偶e by艂am pe艂na obaw (chocia偶 zap艂aci艂am za nie 230 z艂) I wiecie co... s膮 orginalne !!!!Wszystkie numery,flakonik,pude艂eczko a przede wszystkim zapach, i co tylko jeszcze ,jest ok Wi臋c czasem warto zaryzykowa膰 S膮 ludzie naprawd臋 uczciwi I ja na tak osob臋 trafi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elhandro
ja bym nie kupowala bo 90% to podrobka a reszta to oszusci :p po co na allegro jak w rossmanie masz tanio? a jak juz koniecznie musisz tak to chociaz bym poprosila sprzedawce czy moge zaplacic przez http://bezpiecznyprzelew.pl/ albo payu a nie tak prywatnie bo kase wezmie i tyle go widzia艂.

Udost臋pnij ten post

Perfumy zakupione w Sephorze lub Douglasie mo偶na sprawdzi膰 - maj膮 kod paskowy i numer seryjny pod spodem. My艣l臋, 偶e nawet przez telefon mo偶na to za艂atwi膰, je偶eli produkt jest w miar臋 aktualny . Osobi艣cie mog臋 poleci膰 tego sprzedawc臋. Posiada solidne produkty ! http://allegro.pl/guerlain-terracotta-perfum-limitowana-edycja-i4587623929.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na allegro sporo podr贸bek jest. G艂贸wnym wyznacznikiem jest niska cena, ale nie zawsze. S膮 r贸偶ne fora o perfumach gdzie ludzie pomagaj膮 oceni膰 czy dane perfumy z allegro to podr贸bka. Ja tutaj sprawdza艂am http://www.faniperfum.pl/oryginal-czy-podrobka-153/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beata44
Warto sobie zam贸wi膰 na pocz膮tek jak膮艣 ma艂膮 dawk臋 nalewanych perfum, 偶eby samemu sprawdzi膰. Perfumy to kwestia indywidualna, jeden si臋 b臋dzie psika艂 tylko orygina艂em, a drugi nie b臋dzie takim radyka艂em ;-) Jak mam do wyboru kupi膰 Armaniego za 30 z艂otych ze strony www.laneperfumy.pl , a zap艂aci膰 10 razy tyle za orygina艂, to dla mnie jest sprawa oczywista. Ale ludzie s膮 r贸偶ni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najrozs膮dniej kupowa膰 tylko w autoryzowanych perfumeriach - ja ostatnio kupi艂am wod臋 toaletow膮 na perfumeriawiki - maj膮 tam przyjazne ceny i dobry wyb贸r :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam www.kaminskadorota.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja osobi艣cie swoje perfumy kupuje tutaj: http://naina.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi si臋 uda艂o par臋 dni temu kupi膰 super lakier do paznokci Essie za ma艂e pieni膮dze w sklepie Nocanka. Na stronie nocanka.pl jest ich ca艂a oferta, bardzo przejrzysta, 艂atwo znale藕膰 konkretnego producenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam perfumy z www.naina.eu zam贸wi艂am i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafff876
Moja sprawdzona perfumeria jest galeriazapachow.pl Cenowo naprawd臋 atrakcyjnie, zapachy s膮 trwa艂e. Cz臋sto zamawiam i jestem zadowolony.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰88
ja na allegro nie polecam, wol臋 zam贸wi膰 z rozlewni takiej jak zapachowiec.pl :) sprawdzona, maj膮 te偶 sklepy stacjonarne :) ju偶 od dawna zamawiam u nich i damskie i m臋skie, p艂aci si臋 za jako艣膰 a nie za opakowanie :) aktualnie mam m贸j ukochany Indian Summer, kt贸rego ju偶 nigdzie nie ma :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja akurat nie kupuj臋 na allegro, a zamawiam z galeriazapachow.pl perfumy s膮 o wiele ta艅sze :) teraz mam obecnie Hubo Boss Orange oraz Cacharel Amor Amor <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Absolutnie nie zamawiaj na allegro. Musisz z jakiego艣 sprawdzonego 藕r贸d艂a bo przyjdzie podr贸ba. 艁adne zapachy damskie maj膮 na https://kontigo.com.pl/zapachy.html i to oryginalne :) trwa艂o艣膰 niesamowita

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki kole偶ance trafi艂am na goia.pl i jestem jej za to bardzo wdzi臋czna. Mam gdzie zaopatrywa膰 si臋 w trwa艂e perfumy w bardzo atrakcyjnych cenach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zamawia艂abym perfum z nieznanego 藕r贸d艂a, bo nigdy nie wiadomo co dostaniemy i czy dostaniemy. Zamawiam zawsze na goia.pl bo poleci艂a mi przyjaci贸艂ka i perfumy s膮 艣wietne. Maja du偶y wyb贸r dobrej jako艣c***erfum w atrakcyjnych cenach. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kupowa艂abym z niewiadomego 藕r贸d艂a bo nigdy nie wiadomo co dostaniesz i czy w og贸le. Kupuj臋 na zapachowiec.pl i mog臋 艣mia艂o poleci膰 bo maj膮 super perfumy i du偶y wyb贸r zapach贸w damskich i m臋skich, a ceny bardzo atrakcyjne. Na pewno ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie ;)

Udost臋pnij ten post

Nie ryzykowa艂abym kupowania na allegro... Ostatnio sporo tam podr贸bek- we wszystkich kategoriach. Jest za to sporo drogerii internetowych, my艣l臋, 偶e to pewniejsza opcja, szczeg贸lnie je艣li dan膮 stron臋 poleca wiele os贸b. Ostatnio czyta艂am o Pachnide艂ku http://oplacalnie.pl/pachnidelko Perfumy mo偶na dosta膰 bardzo tanio, sami poczytajcie opinie...

Udost臋pnij ten post