Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłem kolejny meczet w Warszawie plus organizacje terrorystyczne islamistów

Polecane posty

Gość gość

Oprócz dwóch głównych sunnickich jest jeszcze jeden szyicki we Włochach, plus prywatne miejsca spotkań, gdzie knują następne zamachy i islamizację. Odkryłem też 7 organizacji oficjalnych i dwie nieoficjalne, które mają zniszczyć kraj pod naciskiem islamskiego najazdu. Poza tym ze zdziwieniem odkryłem, że mamy ponad 3000 Turków wariatów, którzy wierzą w różne bzdury i tak jak w Niemczech angażują się w to jak przystało na muzułmanów w obłąkanych sposób. Niestety największą grupą muzułmanów stanowią prymitywy salafickie z Czeczenii, to jest około 9 tysięcy osób, dobrze że reszta tego bydła wyjechała na Zachód i tam mąci, a wiem, że mąci, bo słychać jak o przestępcach czeczeńskich w Niemczech i agresywnych poczynaniach we Francji. Kolejna nieprzyjemna grupa muslimów to Arabowie, bezczelni kłamcy i agresywne przybłędy, tylko trudno określić ich liczbę mówi się 10 tys, ale nie ma potwierdzenia, najmniejszą grupę stanowią Tatarzy polscy i jest ich może 2 tys. i z tego co słyszę to mają dosyć Czeczenów i Arabów, którzy ich nękają za zeuropeizowanie.

Gość gość
Natychmiast powiadom ABW, niech im zrobią wjazd i kontrole od piwnicy po dach.

Gość gość
Odkryłem kolejny meczet w Warszawie plus organizacje terrorystyczne islamistów Jest zlokalizowany na Wiejskiej :P. To wielki meczet, ma nawet własnych ochroniarzy :P.

Gość gość
Niech ktoś wysadzi ten meczet. Ma ktoś wolną chwile i mieszka blisko żeby to zrobić? Ja za daleko mieszkam to nie wysadzę

Gość gość
ABW nic nie zrobi, oni to pewnie wiedzą. Natomiast ABW nie wie, co ja widzę, a widzę miejsca spotkań Arabów i Czeczenów o których nikt nie wie, a ja często tam bywam i doskonale ich rozpoznaje. Często też widzę młodych mężczyzn o zachowaniu jak z frontu walk w mieście, maskują się, rozpraszają, sprawdzają czy nie mają ogona, lustrują okolicę, ci Arabowie to jedyna nacja, która śledzi otoczenie, nikt inny nie jest tak czujny, to może budzić niepokój. Poza tym widzę muzułmanów z grup przestępczych, ale nie terrorystycznych, ale kto ich tam wie, mogą łączyć jedno z drugim.

Gość gość
Coraz więcej muzułmanów przechodzi na chrześcijaństwo, również w Polsce, więc niedługo zabraknie im ludzi, poza tym laicyzacja zrobi swoje, tak jak zrobiła z katolikami.

Gość gość
Od znajomych słyszałem, że Czeczeni to głównie trudnią się przestępczością, przemytem, wymuszeniami, morderstwami itp muzułmańskimi zwyczajami. Prawdopodobnie jest to najbardziej skryminalizowana nacja w Polsce.

Gość gość
up