Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala7czarna

Zajście w ciążę podczas miesiączki

Polecane posty

Gość mala7czarna

Trzeciego (ostatniego) dnia miesiączki uprawiałam seks bez zabezpieczenia ponieważ myślałam że podczas początku cyklu po prostu nie da się zajść w ciążę. Dwa dni po jej zakończeniu wystąpiło niewielkie, dwudniowe krwawienie, aktualnie bolą mnie piersi, czasami mam mdłości i lekko podwyższoną temperaturę ciała. Czy mogłam zajść w ciążę podczas miesiączki?

Mam nadzieję, że to prowo. A jeśli nie to "Dwa dni po jej zakończeniu wystąpiło niewielkie, dwudniowe krwawienie" to nie było krwawienie dwa dni po zakończeniu miesiączki, to była jej kontynuacja. Skąd w ogóle pomysł, że po 3 dniach miesiączka się zakończyła, a kolejne krwawienie nie miało związku - bo minęły dwa dni??? Wróć się do gimnazjum na lekcje o anatomii i cyklach menstruacyjnych. I nie, na 99% nie jesteś w ciąży.

Gość gość
juz dajesz d**e w tak mlodym wieku nie wstyd ci zamiast zachowac cnote do slubu to ona woli dawac d**e

Gość mala7czarna
Przepraszam, skąd wiesz ile masz lat?

Gość mala7czarna
Mam*

Gość gość
Zachodzi się w ciążę W czasie miesiączki.Ja zaszłam w 5 dniu.Ale nie ma czegoś takiego jak poronienie SAMOISTNE to idiotka jakąś bez mózgu wymyśliła. Każde poronienie kończy się w szpitalu,każde! Ta co podroni wie dlaczego,a każda ciąża od razu wyskakuje na teście więc go sobie zrób

Gość mala7czarna
Nie miałam na myśli poronienia tylko krwawienie implantacyjne które występuje podczas zapłodnienia

Można zajść w ciążę pod koniec miesiączki, jeśli cykl jest zaburzony i dni płodne zaczną się szybko, a plemniki nie zdążą obumrzeć. Ale to są bardzo rzadkie przypadki.

Gość gość
po co tak gdybac kup test i sie dowiesz

Gość mala7czarna
Moje miesiączki z reguły trwają najwyżej trzy dni , a cykl jest krótki więc pomyślałam że jest takie prawdopodobieństwo

Gość gość
Możliwe

Gość gość
to po co uprawiasz seks w tak mlodym wieku nie uprawiaj to nie za ciazysz