Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
oooo zablokowała mnie na insta:( :D

Gość gość
napisałam jej też, że podobno brzydzi się kłamstwem, a oszukuje swoich fanów:d

Gość gość
Przyznac sie kto zepsul trolfie hashtaga?:D #inspiredbyolfaktoria - najlepsze ze moze blokowac sobie te konta co wrzucaja fotki ale wtedy zdjecia znikna tylko dla niej, wszyscy inni beda je widziec;d

Gość gość
Jesteście straszne...

Gość gość
Nie wszyscy mają snapa. Jak ktoś obserwuje ją tylko na insta i fb, to nie zorientuje się, że go olfa robi w bambuko.

Gość gość
Ale jaja w tym jej hashtagu na insta :D

Gość gość
Kilka minut temu napisałam komentarz bo ktoś zapytał czy jeszcze tam jest napisałam ze w niedziele wróciła ze była tam w weekend oczywiście komentarza juz nie ma ale nie zablokowała mnie

Gość gość
dlaczego ona robi swoich widzów na insta w c***a? Serio nie rozumiem tego. Widać że chce im udowodnić że pojechała tam na co najmniej tydzien, po co? Dlaczego nie przyzna się że wyleciała w piątek a wróciła w niedzielę i pewnie nie zdążyła wystawić nosa poza okolice hotelu.

Gość gość
Ależ musi być sfrustrowana cały czas czytając komentarze na insta wytykajace jej kłamstwo. Żyje w stresie. Wie że musi kontrolować każdy wpis. A tego typu zdarzenia mają miejsce coraz częściej. Widzi ze jej plan na image wymyka się spod kontroli.

Gość gość
Olfa jakby pracowała na etat, tak zawzięcie kasuje komentarze:)

Gość gość
Kurcze, na insta tyle sie dzieje a ja nic nie widze, bo od dawna jestem zablokowana, he he

Gość gość
1540 zrób sobie albo fake konto albo wejdz na insta z przegladarki,bedziesz widziec wszystko;)

Gość gość
Beka z olfy

Gość gość
A co na snapie u olficy? Nie mam snapie jestem ciekawa czy nerwica w ostatnim czasie się nasilila?

Gość gość
1610 Olfa udaje, że jej nie ma.

Gość gość
16:10 fajnie się tak śmiać z czyjeś choroby??

Gość gość
Olfy nie ma i nie ma.. a moze wrocila do Barcelony?

Gość gość
1619 pytanie nie do mnie ale ja sie nie smieje z cudzych chorob. Sama mam nerwice i sie lecze. Ale musialam sie przyznac do tego i pojsc do lekarza, czego Olfa nie zrobi bo gardzi slabymi jednostkami takimi jak ja:(

Gość gość
Olfa nie ma czasu na snapy. Cały czas kasuje komentarze i blokuje użytkowników. Myślenie to coś da. Efekt kuli śniegowej. Nie będzie w stanie zapanować nad sytuacją i wszystkiego kontrolować Swoją drogą ciekawe jak przygotuję vloga z wyjazdu. Pewnie zamontuje go tak jakby spędziła tam min tydzień i skorzystała z atrakcji miasta i jego zabytków...ale to rzecz prywatna i tym się nie podzieli z widzami

Gość gość
Ciekawe, kiedy zniknie moja odpowiedź na insta, że wróciła wczoraj :D :D

Gość gość
O co jej chodzi z tymi zdjęciami na instagramie? Sztucznie przedłuża swoje ultra krótkie wakacje.. zapewne czesc osób obserwuje ja na snapie i insta rownolegle. I wie ze juz wróciła. Po stwarzanie takiej głupiej iluzji. W ogole co za uroczy poniedziałek, siedzenie z telefonem/laptopem i kasowanie niewygodnych komentarzy z jednoczesnym blokowaniem ich autorów. Nie wiem jak ciepło było w Warszawie w piątek gdy wyjeżdżala ale oczywiste musiala przywdziać adidasy które nosiła zimna... nie wspominając o nieśmiertelnych spodniach, i chyba nawet w tych samych wróciła. Jej wielka, droga walizka musiała być w 3/4 pusta. I czy ta dziewczyna nie potrafi dać innego prezentu niz apaszka? Raczej jest zadowolony z czegoś tak malo "użytecznego". Chyba ze tu chodzi tylko i wyłącznie o metkę.

Gość gość
Z laski kochającej pieniądze i gardzacej innymi ludzmi robi się zaklamana i chora psychicznie kretynka. Ona uparcie stwarza iluzje bycia w Barcelonie i zostawia tylko komentarze młodych gimnazjalistek ktore są w nia slepo wpatrzone. To obłęd. Ona jest chora na pieniądze, zakupoholizm ibwyimaginowane zycie w ktorym jest ikoną luksusu. To juz nie jest smieszne tylko żałosne. Olfa, jestes do szpiku kosci żałosna a twoj czas się konczy. Ludzie niedlugo nie dadza ci zyc. Nie da się klamac w nieskończoność

Gość gość
Napisałam na Insta: Majka jest chyba zadowolona z prezentu, który dałaś jej wczoraj? No i go usuneła:P

Gość gość
Po cholere któraś zrobiła nie dość że drugi temat, to jeszcze na dyskusji ogólnej? :v

Gość gość
1809 na gwiazdach siedzi ta kretynka ktora pisze sama ze soba z bledami ortograficznymi.

Gość gość
Juz widze jej vlogi z Barcelony. Pewnie bidulka z pieniedzy zaoszczedzonych na zwiedzaniu kupi filmy z shutterstocka, zeby miec z czego zmontowac film z "tygodniowego" wyjazdu na wakacje. Tak wnioskuje, bo nosa poza hotel i paseo di gracia pewnie nie wyściubiła. Zakupy zrobiła w duty free shopach na lotnisku. To ma być klasa? Profesjonalizm? Elegancja? LUKSUS? Rownie dobrze mogła odwiedzić Lublin, wyszłoby taniej. Naprawdę, slowa nie są w stanie opisać mojej osobistej pogardy dla zachowania Doroty, która jeszcze do tej pory szanowałam.

Gość gość
Olfa dała na Insta zdjecie w kostiumie kapielowym z dopiskiem smażing:)

Gość gość
Po ostatnim zdjeciu na Insta jestem pewna ze jest to wyjazd sponsorowany. Zobaczycie codziennie bedzie wrzucac swoje zdjecie w innym kostiumie:D

Gość gość
Swoja droga co trzeba miec w glowie by udawac ze jest sie w Barcelonie, a siedzi w domu. Po co ta akcja ze wczorajszymi snapami z Warszawy, prezentem dla Mai?

Gość gość
Widać ze oszczędza na jedzeniu. Bida jej również cycki wyssała