Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Sama sobie winna, nie powinna była robić tego filmiku o Lv i opowiadać ile to wydała w butiku z Januszem. To pokazuje że nie jest partnerem dla poziomie dla marek tych z wyższef półki. Trzęsła się na tym filmie widać ze ją telepalo a mogła zwyczajnie odpuścić.pozatym ludzie z LV mogli widzieć te wieśniacie zdjecia z podrobami LV inspiredbyolfaktoria.

Gość gość
Jej się wydaje, że jest jakaś bizneswoman która zna się na marketingu, wie jak sprzedawać, a przede wszystkim - jak nawiązywać kontakty biznesowe. Niestety Olfa - nie wiesz. I strzelilas sobie w kolano nie tylko filmikiem o współpracy z LV, ale przede wszystkim - swoimi vlogami i snapami. ;)

Gość gość
E, prawdziwe modelki to akurat często wygladaja dla normalnych ludzi właśnie pokracznie. Poprzegladaj czadem Vogue, nawet chyba specjalnie robi sie im zejecia w pokracznie pozach, by nie były sexy x Yyyy... znajdź mi markę bieliźnianą, która stylizuje modelki celowo tak, żeby nie wyglądały sexy ;) Nie mówimy tu przecież o androgenicznych modelkach high fashion, tylko szczupłych, aczkolwiek kobiecych dziewczynach pozujących na sesjach w kostiumach kąpielowych. Także zamiast odsyłać na stronę vogue'a lepiej odesłać na stronę victoria's secret ;)

Gość gość
Mi się wydaje, że nią tak na tym filmie telepało, bo własnie uświadomiła sobie, że jej rzetelna, ciężka praca w kierunku zostania polską twarzą marki spełzła na niczym. Pewnie myślała, że jest pierwsza na liscie w razie gdyby zmienił się PR LV i jednak zdecyduja się na polską reprezentantkę, a jak zobaczyła maff, to złudzenia poszły w krzaki i zostało tylko włażenie w rów popularniejszym jutuberkom i łapanie każdej fuszki... Tak się chwali na snapie tymi ofertami pracy, a mi się coś wydaje, że sama prosi o współpracę.. tak jak z tymi strojami- zobaczyła u kogos na insta, że jest tańsza linia agenta (ta droższa pewnie jest na tyle uznawana, że nie potrzebuje reklamy vlogerek), a tu zaraz wielka wyprawa do sklepu i pozowanie w przymierzalni.. z której zdjęcie wykorzystane jest na insta butiku jako reklama.. Słabo, słabo..

Gość gość
141zl za odgrzewany fastfood...

Gość gość
Mi się wydaje, że nią tak na tym filmie telepało, bo własnie uświadomiła sobie, że jej rzetelna, ciężka praca w kierunku zostania polską twarzą marki spełzła na niczym. Pewnie myślała, że jest pierwsza na liscie w razie gdyby zmienił się PR LV i jednak zdecyduja się na polską reprezentantkę, a jak zobaczyła maff, to złudzenia poszły w krzaki i zostało tylko włażenie w rów popularniejszym jutuberkom i łapanie każdej fuszki... Tak się chwali na snapie tymi ofertami pracy, a mi się coś wydaje, że sama prosi o współpracę.. tak jak z tymi strojami- zobaczyła u kogos na insta, że jest tańsza linia agenta (ta droższa pewnie jest na tyle uznawana, że nie potrzebuje reklamy vlogerek), a tu zaraz wielka wyprawa do sklepu i pozowanie w przymierzalni.. z której zdjęcie wykorzystane jest na insta butiku jako reklama.. Słabo, słabo..

Gość gość
A teraz wejdźcie sobie jeszcze raz na jej ostatnie zdjęcia na insta i porównajcie jej paskudne, zapuszczone ciało z tym co było kilka miesięcy temu: https://zapodaj.net/75a773d371ac5.png.html Na tej focie wyglada moim zdaniem super - szczupła, lekko wysportowana i figura godna pozazdroszczenia.

Gość gość
Na tym zdjęciu ładnej wygląda kobieca delikatnie umięśniona A teraz chuda niby ale ten brzuch wydęty no kurde to nie jest sexy Ażent jak to zobaczy każe usunąć bo to antyreklma

Gość gość
Myślę, że nie ma co porównywać dwóch zdjęć. Ja mogę w odstępie 2 min. zrobić sobie 2 zdjęcia i powiecie, ze na jednym wyglądam na paskudną i zapuszczoną, a na drugim na zadbaną i wysportowaną. To głównie kwestia pozy i oświetlenia. Niestety, zdjęcia z plaży bezlitośnie obnażają wszystko, więc tzreba troche pokombinować. Ciało ma na tyle niezłe, że przy odpowiednim ustawieniu i odrobinie filtra można zrobić z niego cudo. A skoro zainwestowała w te kostiumy (nie oszukujmy się - kupiła je po to, żeby nacykać fotek na plaży i wstawiać przez najbliższe parę tygodni), to mogła trochę dopracować te zdjęcia. Bo są kiepskie - białe ciało, pretensjonalne pozy, wystające żebra - a wszystko na przypadkowym tle nieciekawej, miejskiej plaży.

Gość gość
(nie oszukujmy się - kupiła je po to, żeby nacykać fotek na plaży i wstawiać przez najbliższe parę tygodni) x Hahahah dobre :D Przecież ona ich nie kupiła, tylko dostała.

Gość gość
nie mogę z olfy na zdjęciu u natali siwiec na insta :D Ona wygląda jak jakiś niewydarzony łowca autografów i zdjęć gwiazd. :)

Gość gość
Właśnie obejrzałam vloga Loli i ona wprost mówi że otrzymała kosmetyki HelloBody do testów i również jest -15% na zakupy....

Gość gość
komentarz pod zdj natalii ,, widze ze dorotka z damy stala sie prostaczka robiaca zdjecia znanym i lubianym'' hahahha

Gość gość
Właśnie niech Olpicza wejdzie na profil Natalii i zobaczy jak się pozuje w kostiumach kąpielowych

Gość gość
Olfa bnie w to ośmieszaniee samej sienie niestety

Gość gość
(nie oszukujmy się - kupiła je po to, żeby nacykać fotek na plaży i wstawiać przez najbliższe parę tygodni) x Hahahah dobre smiech.gif Przecież ona ich nie kupiła, tylko dostała. x No w sumie tak. Można śmiać się z tych darmoszek i wytykac nieszczerość, ale jakby nie było - plus dla niej. Jakoś przecież musiała przekonać tę firmę, żeby te kostiumy jej dała.

Gość gość
Zdjecia z plazy to dramat,wystajace zebra i brzuch a wklesle cycki :-( taka sytuacja

Gość gość
"E, prawdziwe modelki to akurat często wygladaja dla normalnych ludzi właśnie pokracznie. Poprzegladaj czadem Vogue, nawet chyba specjalnie robi sie im zejecia w pokracznie pozach, by nie były sexy" Gdzie modelki z Vogue a gdzie Olfa, ktora wyglada jakby opedzala sie od much na tej plazy? To porownanie to jakis zart. Wiadomo, ze nigdy nie byla modelka i raczej nia juz nie zostanie ale jak prezentuje kostiumy to dobrze zeby to miala jakies walory estetyczne, zwlaszcza, ze ma odpowiednie warunki i gdyby sie ustawila jak czlowiek do zdjecia to by to moglo jakos wygladac. Amen

Gość gość
Ona wyglada w miare dobrze tylko na zdjeciach ktore sama sobie robi, w innym przypadku caly czar pryska. Na fotkach z plazy musiala byc po sporym obiedzie, bo wyglada jakby usilowala wciagnac z calych sil brzuch, zeby ukryc wzdecie. Swoja droga wygladala lepiej w kreconych wlosach.

Gość gość
Czy olfaktoria wydała już oświadczenie w sprawie końca znajomości z honką?

Gość gość
Ależ to śmiesznie wygląda na tym zdjęciu Natalii siwiec. Olfa robi telefonem zdjęcie pleców Natalii :-) :-) :-) gwiazda z tej Olfy! No i sukienka ta sama co w Barcelonie. Teraz będziemy oglądać tą babcina kiecke przez 100 filmów z rzędu :-)

Gość gość
Dorcia - to kiedy ten "materiał" pod tytułem "vlog z ekskluzywnych wakacji marzeń w Barcelonie"? :D

Gość gość
Dorcia nie ma jeansów na foto z Natalia

Gość gość
Sukienka w której robi z ukrycia zdjęcia natalii kosztowała około 2.000 a wygląda jak nieforemny gruby koc, żeby jej w tym jeszcze ładnie było :O to wdzianko jest dobre dla nauczycielek. Nie umie się dziewczyna w ogóle ubrać i dobrać kolorystycznie rzeczy do swojego typu urody.

Gość gość
Ta sukienka jest jak dla pani kierownik. Olfa nie potrafi wykorzystać swoich atutów i możliwości. Żebra, czy nie to jednak jest szczupła i mogłaby nosić odważne fasony, które kulkom (takim jak ja) nie pasują. A ona ciągle wygląda jak sekretarka, czasem jak dziuniowata, a czasem jak podstarzała. W pozostałych chwilach jak studentka. I moim zdaniem to jest taki typ, co nigdy nie będzie seksowny.

Gość gość
olfa nie jest typem seksownej kobiety, w ogóle seksownośc nie zależy od tuszy i wyglądu, to jest to coś, czego czasami brakuje nawet najpiękniejszym dziewczynom, jedne go mają drugie nie i nie da się nadrobić minami, pozami czy ciuchami. Dorcia poszła na galę w stroju nauczycielki, zero wyczucia klimatu imprezy, mając tyle pieniędzy mogłaby się wykazać i pokazać od najlepszej strony a tu taka nijakość.

Gość gość
Nie podoba mi się ona to co sobą reprezentuje ale co wy nie macie swojego życia ? hobby ? faceta , dzieci itp. , że zajmujecie się pisaniem i traceniem swojego czasu o kims kogo nie lubicie czy nie znosicie? hipokryzja czy debilizm?

Gość gość
gość dziś Nie podoba mi się ona to co sobą reprezentuje ale co wy nie macie swojego życia ? hobby ? faceta , dzieci itp. , że zajmujecie się pisaniem i traceniem swojego czasu o kims kogo nie lubicie czy nie znosicie? hipokryzja czy debilizm? x A ty zajmujesz się pisaniem i traceniem swojego czasu krytykując innych krytykujących. Hipokryzja, czy debilizm? Hipokryzja na pewno. Ale i debilizm, bo ty nawet nie widzisz swojej hipokryzji. Oraz debilizm dlatego, że nie rozumiesz słowa hipokryzja. Bowiem tracenie swojego czasu na kogoś, kogo się nie znosi wcale nie musi być hipokryzją.

Gość gość
Ja mam swoje życie, co nie zmienia faktu że bardzo ludzie pogadać o czyimś. :D ot, taka naturalna, czlowiecza wada :D

Gość gość
Ta sukienka jeszcze ujdzie, ale te dodatki? Czerwona torebeczka i stara, brzydkie czerwone szpilki. Bleeee okropnie to wygląda...