Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ciekawe, kiedy zniknie moja odpowiedź na insta, że wróciła wczoraj smiech.gifsmiech.gif xx update - juz mam bana :D :D :D :D

Gość gość
ale myślałam, ze lepiej wyglada bez ubrań a w tym stroju to tak słabiutko...

Gość gość
Pod zdj w bikini napisałam " to nie jest sexy" ban

Gość gość
Fatalnie wyglada w tym stroju. Co to ma być ?

Gość gość
Jak to co? Zywa reklama głodujących

Gość gość
Smażing... tak, w łóżku z kotem podczas odswiezania instgrama i polowania na niewygodne komentarze

Gość gość
czekam na vlog, zobaczymy co powie, czy skłamie co do czasu pobytu :) A na Snapie tak bez niej pusto..

Gość gość
ciekawe ile setek/tysiecy osob zablokowala juz nasza luksusowa Doris? :D

Gość gość
im wiecej banow, tym mniej widzow, TYM MNIEJ kasiorki :D Więc zyczmy jej, aby banowała cały miesiąc!

Gość gość
skóra i kości, te żebra nie wyglądają seksownie.

Gość gość
ciekawe, czy dziś pójdzie spać, czy będzie co 2 minuty sprawdzać insta

Gość gość
Ona w ogóle nie jest sexy. Taka wredna sucz. Odpychający widok

Gość gość
Niech ona sobie zrobi ten biust, bo aż mi jej żal jak patrzę na to zdjęcie...

Gość gość
Olfa na snapie pokazuje ślubne zdjecia Rutkowskiego:D

Gość gość
Chyba sie nie opublikował moj post... Napisałam, ze tez tak robię ze zdjecia z wyjazdów często dodaje, gdy juz wrócę. Chyba duzo osob tak robi. Nie rozumiem czemu Olfa kasuje komentarze.

Gość gość
19:43 brawo!! :)

Gość gość
1943 zero logiki

Gość gość
No dokladnie, mozna wrzucac fotki po wakacjach, jak najbardziej, jako relacja z podrozy - ale po co wrzucac je po poworocie celem sztucznego przeluzenia wakacji, to już trzeba zapytać Lolfaktorii. Wlaśnie wrzucila snapa, więc nie siedzi na lapku, bo kometarz juz 10 minut wisi

Gość gość
Gdy jestem na wyjeździe nie zajmuje sie social media. To nie jest moja praca, ani obowiązek. Większość ludzi wrzuca zdjecia z wakacji, gdy juz z nich wróci. Przynajmniej moi znajomi tak robia. Jesli uważacie inaczej, to jesteście dziwni

Gość gość
Gdy jestem na wyjeździe nie zajmuje sie social media. To nie jest moja praca, ani obowiązek. Większość ludzi wrzuca zdjecia z wakacji, gdy juz z nich wróci. Przynajmniej moi znajomi tak robia. Jesli uważacie inaczej, to jesteście dziwni tu nie chodzi o to kiedy je wrzuca, tylko o to - dlaczego kasuje komentarze o tym, ze juz wrocila, tak, jakby chciala kogos przekonac, ze nadal tam siedzi

Gość gość
19:49 - ale tu nie chodzi o to, żeby wrzucać zdjęcia na bieżąco, wiadomo, że na wyjazdach jest różnie, poza tym często zdjęcia się też obrabia i to normalne, że wrzuca się je po powrocie z wakacji. Olfa jednak usilnie próbuje wmówić ludziom, że jej wyjazd trwa dłużej niż niecałe 3 dni i że nadal jest w Barcelonie. A to już jest słabe, bo niezgodne z prawdą. Ot, tyle.

Gość gość
Ja też czasami wrzucam po wyjeździe ale nikogo nie oszukuję, że jestem nadal na wakacjach, a Olfa to robi.

Gość gość
Olfa chce za wszelka cene pokazac, ze dalej jest na wakacjach. Parodia. Nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... :)

Gość gość
1958 a na snapie co innego. Rozdwojenie jaźni??

Gość Zbanowanazaprawde
Napisalam jej na fb, ze powinna sie leczyc. Dajcie znac, jak pokaze to na snapie. Oczywiscie pominie kilka gorzkich slow prawdy i wklei tylko 2 zdania :D

Gość gość
A ja myślę że robiła to dla zabawy, możliwe że śledzi ten wątek i bawiło ją to "śledztwo" jak widać bawi się teraz na plejadzie gwiazd więc wcale nie ukrywa tego że jest już w PL

Gość gość
zbanowana, a powiedz co napisałaś :D

Gość PaniD
Nawet jeśli chce poudawać, że była w Barcelonie tydzień to co z tego? Po co to roztrząsać? Jak się lepiej poczuje robiąc taką szopkę to ok spoko ma do tego prawo. Po co zwracać na to uwage? Naprawdę nie macie co robić tylko komentować na 3944095565 stronach, że jak to tak wgl można pojechać na 3dni do Barcelony jaki to wielki wstyd. A prawda jest taka, że większości z osób wylewających gorzkie żale na temat pobytu Doroty w Barcelonie nie byłoby nawet stać na te 3 dni w Barcelonie. P.S darujcie sobie komentarze typu: 'cb też nie stać' ' ja bym nawet nie chciala pojechac tylko na te 3dni' itp :)

Gość gość
" jak widać bawi się teraz na plejadzie gwiazd więc wcale nie ukrywa tego że jest już w PL Xx Jest na imprezie i siedzi z nosem w ajfonie i banuje po kolei?

Gość gość
Wydaje mi sie, ze Olfa ma jakaś obsesje na tym punkcie, ze wszyscy ja atakują i sa przeciwko niej. Na komenarz: "przeciez ju zwróciłaś:D" moze odpowiedzieć: "No i? A teraz wrzucam zdjecia :)" Kasowania takich komentarzy nie rozumiem.